Da Senzai's blog
05-07-2007 - 21:06

Way of the Dragon


Fawking Priceless

Igår fik jeg lyst til et stene en film med en af mine andre store idoler, nemlig Bruce Lee. Jeg kiggede samlingen igennem, og fandt så ud af, at jeg ville se Way of the Dragon.

Filmen skildrer historien om Tang Lung, - der er besat af Kung Fu -, der drager til Rom for at hjælpe sin onkels ven med at beskytte hans restaurante mod den lokale Mafia, der vil tvinge ejeren til at sælge den. Det kan vi ikke have, så Tang Lung er selvfølgelig nødt til at give dem alle sammen røvfuld. Tang Lung er for meget for Mafiaen, så de ringer efter Chuck Norris, som skal battle Bruce Lee i en kamp på liv eller død.

Ligesom jeg er en sucker for dårlige B-film, så elsker jeg også bare B-Kampsports-film. Filmen er så utroligt ringe lavet, og til tider ufrivillig komisk, men også sjovt de steder, hvor den gerne vil være det. Især Tang Lung er guld værd. Tang Lung er Turist og fatter bare intet af, hvad der foregår omkring ham, og har bare det fedeste smil nogensinde, som af sender afsted mod Gud og enhver mand.
Der er også en scene, den kvindelige hovedrolle (spillet af den hotte Nora Miao) viser, Tang Lung, Roms flotte Ruiner, hvorefter Tang´s eneste kommentar er; "Sådan ser vores slumkvarterer også ud i Hong Kong"

En anden fed scene, hvor jeg bare tænkte; "WTF" er, når Tang Lung ankommer til Restaurenten, og de fem kinesiske tjenere præsenterer sig for ham med navne, der lyder; "Tony, Jimmy, Thomas, Robert og Chuan. Wtf?! Man bliver ikke mere skævøjede end dem, og så har de alle sammen ærke-vestlige navne, undtagen den ene af dem. Jeg kunne ikke lade være med at falde ned af stolen og brække mig af grin.

Noget andet Tragikomisk er, at samtlige roller i filmen, både Amerikanere, Kinesere og Italianere, alle er blevet Voice-overed af Ringe skuespillere, så filmen lyder som en Gammel Cowboyfilm. Helt til grin er det, når der bliver langt stemme henover negerene i filmen. Det er så ynkeligt. Det er virkeligt tydeligt, at ham, der lægger stemmen til dem er hvid, og prøver på at bruge hipt slang. Det lyder så latterligt og grænser sig til Racisme, hvis de mener det seriøst.

Skuespillet, stemmerne og historien er utroligt dårlig, tilgengæld så er Actionen helt i top.

Mit indlæg gør slet ikke filmen retfærdighed. Jeg kan ikke sætte ord på, hvor god den er. Der er mange sjove detaljer, man skal lægge mærke til. Filmen er vildt fed med Kanon action, og sjove scener - både frivillige og ufrivillige!

Bruce lige er stadig Figthing Guden, og det er sjovt, at se hvordan diverse spil-figurer som Law, Jann Lee, Fei-Long, osv, har taget hele deres Moveslist fra diverse Bruce-film. Bare i det her klip har jeg fundet Tre moves som Jann Lee fra DoA, har tyvstjålet;

En String, en Taunt og to Throws. Kan I finde dem?

Warning; Chuck Norris Fanboys bør ikke se klippet!


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her