Da Senzai's blog
26-08-2010 - 18:50

Hvor meget er din hobby værd?

 
 Jeg er ved at brygge mit nyeste Magic deck, og i den forbindelse, står jeg og mangler fire Primeval Titan. - Mr. 47 Dolla.


 Mit problem er bare, at Primeval Titan koster 47 dollar stykket, så det vil blive ca. 1000 kroner for 4. stykker kort. Det er meget. Jeg fik dog den gode ide, at tage alle mine money-rares med ind til Faraos Cigarer og bytte mig til dem med butikken. 

 Jeg pakkede mine kort, og hoppede på toget. Da jeg endelig når frem, opdager jeg til min store frustration, at de ikke har nogen! Jeg vender snuden hjem, og må igen vente på toget. Zzzz... I ren ærgelse gik jeg så hjem, og bestilte 2 af dem på nettet. Ja, det er rigtigt. Jeg har lige brugt 500 kroner på to stykker pap. (jeg må se, om jeg kan bytte mig til de to sidste senere eller også må jeg håbe at de falder i pris istedet for at stige, og så købe dem)
 Jeg er sådan lidt tveægget omkring dette. Et eller andet sted, så er det sygt, at bruge så mange penge på nogle kort. Omvendt, skal man heller ikke se på det som 2 stykker pap, men som to Primeval Titans. Mit Grønne Øretæver Deck brugte jeg også en del penge på, og det er lang tid siden, at jeg har haft det så sjovt med et deck, og jeg nød at gøre noget ud af decket, og spillede med det i flere måneder.  
 Vejer man den sjov jeg får ud af kortene op mod f. eks., hvor mange penge jeg har kastet ud ad vinduet på Sodavand og Pølsehorn i Føtex Bager, så virker det ligepludseligt ikke så åndssvagt at bruge penge på decket. Jeg bruger heller ikke rigtigt penge på andet end Kort. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har købt et nyt Xbox spil. 

 Når jeg alligevel skriver dette indlæg er det, fordi, at jeg synes, at det er mange penge at bruge, og det er første gang, jeg har brugt så mange penge på "pjat". Men synes jeg, at det er pjat`? Nej, men jeg synes stadig, at det er rigtigt mange penge. Når alt kommer til alt, gør det vel heller ikke noget at bruge mange penge på noget, man har det sjovt med. Hvordan har I det med at bruge mange penge på unødvendige ting?
 
- Shin
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her