spif2001's blog
28-08-2010 - 09:37

New Vegas Achievement liste


Så har Xbox360Achievements.org smidt Fallout: New Vegas achievement listen op.

Link til liste

Jeg havde regnet med, at der ville gå en måneds tid inden vi så den, but there you go...

Ting jeg lige hurtigt bider mærke i:

 • Man kan nå level 30
 • Man skal samle på snowglobes - velsagtens afløseren til Bobbleheads.
 • Udover slotmachines, blackjack og roulette kan man spille et spil kaldet caravan. Må være et Fallout: New Vegas special hasard spil.
 • Achievement for at gennemføre på Hardcore sværhedsgraden - altså der hvor man skal drikke rent vand ofte, hvor ammo vejer noget, hvor healing stimpacks virker over tid og ikke instant som normalt osv. Forventet at den achievement ville være der, og jeg regner med at nappe den på første playthrough.
Ellers er resten achievements for at gennemføre story missions, bruge sine skills og samle og opdage ting - standard achievements. Ikke den mest spændende liste, og det bliver  mere eller mindre kun sjovt at gå efter Hardcore achievementen.

...men så er det jo godt, at man ikke spiller Fallout pga achievements. ;)

25-08-2010 - 22:49

Witch Hunt DLC


Så kom annonceringen af den sidste Dragon Age: Origins DLC.

Den hedder Witch Hunt og foregår 1 år efter slutningen af Origins. Morrigan er vendt tilbage til Ferelden og man skal med sin gamle karakter eller en ny, finde ud af hvorfor hun er kommet tilbage. Det skal selvfølgelig foregå i de mørke skove hun oprindeligt kom fra.

Fra den officielle hjemmeside:
Key Features:
 • Confront Morrigan in this dramatic conclusion to the Origins storyline
 • Earn powerful rewards that transfer into your Awakening and Origins campaign
 • Import your character from Origins or Awakening or create a new, high-level hero!
Witch Hunt kommer til at koste 560 MS point og udkommer samme dag som Mass Effect 2 DLC'en Lair of the Shadowbroker - nemlig den 7. september.

Luksus problem: hvilken DLC spiller man først?

Kilde: officiel hjemmeside
24-08-2010 - 17:37

Dagens opdateringer fra Vestfronten


Her er hvad jeg har tjekket ud i dag:

Mass Effect 2
Det startede jo dejligt i morges med Mass Effect 2's DLC Lair of the Shadowbroker datering og info - men jeg er bange for, at jeg ikke kan hitte en char, der har dusket asarien, og jeg orker næsten ikke at drøne igennem ME1 først. *suk*


The Witcher 2
Trivia :
 • Spillet kommer til at have 16 forskellige slutninger og 3 forskellige åbninger.
 • Spillet vil kun loade 4 gange i løbet af en gennemspilning.

Vigtigt citat:
...is scheduled to ship early next year for PC, with Xbox 360 and PlayStation 3 versions expected to follow at a later time.

Ergo ser det ud til, at det kommer til konsollerne. Det var jo også meningen af The Witcher: Rise of the White Wolf skulle have været udkommet på konsollerne, men det glippede åbenbart.

Kilde: TheVideoGameBlogTwo Worlds II
Trivia:
 • Forfatteren til Dead Space har også arbejdet på Two Worlds II. Det kan jo kun være godt for kvaliteten af spillets historie.
 • Release dato sat til 5. oktober, men det er nok bare den amerikanske release. Jeg har endnu ikke set EU's 17 september blive rykket.
Kilde: DieHardGameFan


Dragon Age II
Dragon Age Wikia brugeren Ausir har interviewet Dragon Age II folk under GamesCom og fået et par oplysninger ud af det:

Trivia:
 • Der kommer mere Dragon Age: Origins DLC.
 • Banters bliver mere ligesom i Mass Effect - så man tydeligt kan se om et svar er 'ondt' eller 'godt'.
 • Der er nu tale, når protagonisten taler - ligesom i Mass Effect.
 • Man kan importere savegames fra Origins og derved se effekten af nogle af de beslutninger man tog.
 • Flemeth er den eneste confirmed NPC, der dukker op fra Origins, men der vil blive flere. Mærkeligt eftersom jeg nakkede bitchen... ;)
Det bliver vist all-in-all en mere Mass Effect agtig oplevelse - specielt fordi man spiller en prædefineret karakter - en Dragon Age Shepard. Der bliver ikke noget cover system og det foregår selvfølgelig i en magisk middelalderverden, men BioWare går mere og mere efter masserne, så... aj, det skal sgu nok blive godt. :)

Kilde: dragonage.wikia.com
24-08-2010 - 07:16

Lair of the Shadowbroker dated


Så blev Lair of the Shadowbroker endelig dato sat. Den 7- september skal vi atter indtage rollen som Shepard og hjælpe vores gode gamle veninde / kæreste Liara T'Soni. Gensynet kommer til at koste 800 MS point.

Community Overlord Chris Priestly har skrevet følgende om DLC'en.

Not only is this an excellent adventure through Illium and the shadowbroker's secret lair, this new DLC will add the Shadow Broker intel center, new research, and five new achievements – and give fans from Mass Effect 1 the chance to continue a relationship with Liara.

Wait... WHAT! Liara er tilbage på lagenet? Så er det med at finde en ME1 char, der duskede Liara. Dammit, det er jeg da ikke sikker på, at jeg kan huske hvem af mine chars der gjorde.

Nye billeder fra DLC'en: link

Kilde: BioWare Community
23-08-2010 - 20:48

Man kan ikke fortsætte efter main quest i Vegas


Man kan i Fallout: New Vegas ikke spille videre, når man har gennemført main quest. Ligesom det var med Fallout 3 før Broken Steel DLC'en udkom. Til gengæld får man en advarsel, når man kommer til point-of-no-return og spillet gemmer automatisk der.

Det passer mig egentlig fint nok, men jeg har heller aldrig været sur på Bethesda, for at lade historien slutte i Fallout 3. Så kan man jo bare sidequeste det man vil, inden man napper den sidste historie del - og det kunne jo være Obsidian har lavet slutningen lidt mere spiselig, så det ikke er for akavet at vende om, når man når til point-of-no-return.

Kilde: Gamebanshee


22-08-2010 - 01:29

Torchlight til XBLA


Jep - Torchlight er undervejs til XBLA og udkommer måske allerede til julesalget.

link til joystiq.

Torchlight II, som jo vil have multiplayer - i hvert fald co-op, vil også udkomme på XBLA, bare senere end PC udgaven.

Jeg har endelig taget hul på Torchlight for alvor, men det kunne da godt være man skulle vente til at man kan købe det på XBLA. Det er altså federe at game mens man sidder i sin yndlings lænestol. :)
20-08-2010 - 16:12

GamesCom - WRPG ting 2...


Her er lidt mere opfølgning på WRPG nyhederne fra GamesCom:

The Witcher 2:
4 styks PC gameplay videoer på Gamersyde: link
Desværre er der ikke Xbox footage, men spillet ser sgu fedt ud. Jeg har ikke prøvet 1'eren, da min laptop ikke kan trække det, men jeg skal helt sikkert have fat i 2'eren til Xbox 360.

Fable III:
Gameplay video på Gametrailers: link
Det kan godt være grafikken har fået et løft, men det ser ud som om, at det er lige så casual kedeligt som 2'eren er.

Deus Ex: Human Revolution:
Beskrivelse af 3 måder at komme ind i en bygning på: link
Hvis hele spillet er bygget op på den facon, så er der vist rigtig god replay value i det.

Fallout: New Vegas:
IGN fik lov at spille 1 time, ligesom alle andre journalister har gjort under GamesCom. De valgte dog at droppe main questen, og i stedet løbe mod syd. Derfor hedder deres artikel også GamesCom: Fallout: new Vegas - Heading South

Efterhånden har en del previews af Fallout: New Vegas brokket sig over manglende grafiske forbedringer, men gutterne her ser ud til at kunne se forskel. Jeg bed mest mærke i dette afsnit:

The first thing we noticed was simply the leap in graphical quality that Fallout: New Vegas has made over Fallout 3. This is a lovingly textured, colourful and razor-sharp game. The world has been crafted with an increased attention to natural textures; stone surfaces, dirt paths, cement causeways and character faces and clothes have all been retooled and the quality really stands out. The same can be said for the colour palate which, while still muted, lays on dabs of colour – particularly the pinky-purple of the sunset and the alien-green hues of the oversized praying mantises we later encountered and the neon-yellow of the ominous radioactive tumbleweeds too. Seriously.

Det er måske et spørgsmål om, hvem der kigger på spillet. Hvis de gutter her har spillet Fallout 3 til døde, kan de nok bedre se forskellene, hvorimod en travl previewer, der kun skimter spillene ikke kan få øje på forskellene.

Whatever - Fallout: New Vegas skal ejes - også selvom grafikken er 100% identisk med Fallout 3. Grafikken har aldrig betydet noget for mig, når det drejer sig om Bethesdas RPG udgivelser.
19-08-2010 - 14:40

Spil der skal spilles, når jeg får en ny PC


Jeg har længe haltet bagud mht at spille på PC. Da jeg sprang på Xbox 1 vognen i sin tid, var min daværende PC allerede gammel og siden da, er det blevet til et par laptops, der absolut ikke kan trække spil, der bare har en lille smule moderne grafik. Det er også med vilje, da jeg med mit indtog i konsollernes verden sagde farvel til den evige opgradering af gamer PC'er.

...meeen når min nuværende laptop engang skal skiftes ud, bliver det med en desktop, der i hvert fald har specs til at køre de spil, der er udkommet på dens købstidspunkt. Jeg køber ikke nogen monster gamer PC, da jeg vil fortsætte med at købe Xbox'e, men visse spil skal den kunne trække.

Her er listen over spil, som jeg vil spille på et eller andet tidspunkt:

Diablo III (Sacred 3)
Det er et must. Elskede de 2 første, og sådan som de kæler for 3'eren, så må det da blive fedt. Ærgerligt at det ikke udkommer til konsollerne, men der får vi jo Dungeon Siege III og jeg læste i går, at der er et Sacred 3 på vej, men kunne ikke finde ud af, om det også er på vej til konsollerne. Kommer det kun til PC, så skal jeg selvfølgelig spille Sacred 3 ved lejlighed.

Might & Magic V + Expansions + Might & Magic VI
Jeg har den store Heroes of Might and Magic Complete Edition (blog link), der indeholder alle Heroes of Might and Magic spil + expansions fra I til V. Desværre kan min laptop ikke trække V'eren og dens expansions ordentligt, selv ikke på laveste settings, så oplevelsen er noget anstrengende. Her til GamesCom blev Might & Magic VI så annonceret og det ligner en beefed op V'er, og det vil jeg dæleme gerne spille. :)

King's Bounty: Armored Princess
Samme opskrift som Heroes of Might and Magic, så selvfølgelig skal den også prøves.

Neverwinter Nights 2 + Expansions

Jeg købte 2'eren da det udkom, men min laptop kan bare ikke trække det - ikke engang på laveste settings. Mega ærgerligt da jeg er sikker på, at det ville blive et af mine favorit spil.

Titan Quest + Expansions
Er ikke sikker på, hvor godt det er, men jeg har købt det, men ligesom så mange andre titler, så kan min laptop ikke trække det. Nitten...

The Witcher
Jeg er spændt på, hvor fedt 2'eren bliver til konsollerne. Jeg har ikke prøvet 1'eren, da jeg ved min laptop ikke kan klare det.

Der dukker jo nok flere op inden jeg får købt en ny PC. :)

Hvad med dig? Har du nogle spil, du skal have på et tidspunkt, men ikke kan få nu af den ene eller anden årsag?
18-08-2010 - 19:49

GamesCom - WRPG ting...


Ja - der kommer jo en masse nyt under disse spilmesser, men jeg nøjes med at finde WRPG nyhederne frem. Her er en god røvfuld indtil videre i og udenfor GamesCom:

Deus Ex: Human Revolution
Billeder med den helt rigtige stemning fra spillet på Gamersyde: link

Torchlight II
Video med gameplay på youtube: link
Ja jeg ved det ikke er xbox relateret, men jeg er nu engang glad for Torchlight. :P

Dungeon Siege III
Gameplay billeder på Gamebanshee: link
Nu hvor vi ikke må få Diablo III på konsollerne, så er det jo rart at Dungeon Siege III, som jo kommer til konsollerne, ser så fedt ud, som det gør.

Fallout: New Vegas
Senior designer video interview på G4tv: link
Interview video på Gametrailers: link
Ikke noget nyt i de videoer, men der er da noget gameplay. :)

Fable III
Gameplay video - mest slådskampe mod skeletter på Gamersyde: link
Floor walkthrough videoer på Gametrailers: Part 1   Part 2
Det ser for så vidt ok ud, men det kan ikke bringe mit pis i kog...

ArcaniA: Gothic 4
Friske billeder på det officielle forum: link
Jeg tror det spil bliver overfedt. Jeg kan virkelig godt lide stilen, så nu håber jeg bare at gameplayet følger trop.

Satser stadig på at se nogle gameplay videoer fra ArcaniA: Gothic 4, Two Worlds II, Divinity II: The Dragon Knight Saga og Magicka, men de kommer jo nok. :)


14-08-2010 - 12:27

Two Worlds II info part 2


Kombo har lavet et længere interview med Topware Interactives community director Jake DiGennaro.

Her er hvad jeg bed mærke i fra anden og sidste del:

1) Spillets monstre stiger i level a la Oblivions måde at gøre det på - dog ikke så slemt. man kan grinde sig til en lille fordel, hvis man har den slags tilbøjeligheder.

2) Multiplayer har pvp med op til 8 spillere på én gang, hvor man kan teame eller kæmpe alle mod alle. Der er også forskellige mini games så som saml flest krystaller - kan man ikke få fat idem, kan man nakke modstanderen og stjæle hans. Der er også en co-op del, hvor man sammen med op til 7 andre spillere, kan gennemføre missioner / instances sammen. Til sidst findes der en multiplayer form, hvor man har sit eget område, med en lille landsby og dertil hørende quests og shops. Byen bliver god til visse ting - f.eks. leather working - og for at få fat i andre ting skal man besøge andre spilleres byer. Man kan ikke bruge sin singleplayer karakter i multiplayer mode.

3) Jake DiGennaro siger, at han er glad for, at der ikke er en Elder Scrolls udgivelse denne gang, som de skal sammenlignes med. Men som jeg ser det, glemmer han vist at nævne, at de denne gang skal slådse med nogen, der i mine øjne er mere direkte konkurrenter end Oblivion var. Nemlig ArcaniA: Gothic 4 og Divinity II: The Dragon Knight Saga.

Se part 1 her

Link til interview

13-08-2010 - 15:19

Mass Effect 2 Insanity mode complete


Yep.

Så klarede den gamle sgu sig lige igennem Mass Effect 2 på Insanity sværhedsgraden og fik derved Insanity achievementen, som var den sidste jeg manglede i det spil - ergo gav det 1055/1055.[SPOILERS KAN FOREKOMME]

Eftersom jeg ikke er den store shooter haj, så blev det klaret med Sentinel klassen, som har uundværlige skills, når en shooter noob skal overleve. Heavy Warp som er god til at smadre barriers og armor, Heavy Overload som er god til at smadre shields, og Tech Armor som er god til at holde dig i live.

Det har været en hård omgang, dog mest i første halvdel af spillet. Når man bliver højlevel nok, går det hele meget lettere - sikkert også fordi man så er ved at være i træning. :)

Horizon var rimelig slem, Collector ship var en bitch og jeg havde også en del bøvl med at få fat i Garrus og Mordin i starten - specielt fordi jeg startede fra level 1 og så er de missioner åndssvagt svære, da man er helt grøn, når man kommer til dem. Den allersidste mission gav mig til gengæld ingen problemer. Jeg døde en enkelt gang, da Kasumi ikke kunne holde varmen i rørerne ud længe nok, og en enkelt gang i seeker sværmen, da jeg ved et øjebliks uopmærksomhed fik Harbinger i ryggen - få aldrig Harbinger i ryggen!

Aaaahh... det giver en kæmpe stor tilfredsstillelse, at gennemføre det spil på Insanity sværhedsgraden. Mere end det gjorde i 1'eren faktisk, selvom jeg generelt synes 1'eren er et federe spil.

Glæder mig til den næste DLC, hvor vi jo skal hjælpe Liara T'Soni med at få ram på The Shadowbroker

13-08-2010 - 09:09

Two Worlds II info part 1


Ja, sorry for alle de Two Worlds II opdateringer, men det er nu engang det RPG der er tættest på udgivelse (hvis de får lov), så naturligvis er det også det RPG der er mest i medierne lige nu.

Denne gang har kombo lavet et længere interview med Topware Interactives community director Jake DiGennaro. Interviewet er delt op i 2 dele, hvor anden del i skrivende stund endnu ikke er lagt op. Her er hvad jeg bed mærke i fra første del:

1) Spillet bliver udviklet fra bunden. Nærmest intet er taget med fra 1'eren bortset fra historien og lidt gameplay idéer. Spillets nye grafik engine findes i flere udgaver - en til hver platform, og de bliver alle udviklet samtidigt. Ergo bliver ingen af udgaverne en port fra en anden udgave. P.t. findes der 4 udgaver af enginen - PC, Xbox 360, PS3 og Mac. Det er vist ikke så tit man ser en engine, der bliver udviklet specifikt til Mac. :)

2) Der er ikke noget decideret klassesystem, og derfor kan ens karakter udvikle sig til en Jack of all Trades. Om det er godt eller skidt vil tiden jo vise. Personligt er jeg mere til klasseopdeling, og så gennemføre spillet med forskellige klasser. Det gør ligesom at de forskellige gennemspilninger bliver vidt forskellige. Hvis jeg kan level op i alt - altså ikke har restriktioner, så har jeg det med at ende ud med den samme mand, da jeg aldrig inden jeg går i gang med en ny karakter, sidder og finder ud af hvordan han skal udvikle sig i gennem spillet. Jeg tager tingene som de kommer. Synes det er fjollet, når folk går efter at lave det perfekte build, for det går 100% sikkert ud over gameplayet.

3) Mht til traveling, så er hesten med igen, men ikke i så stor grad som i 1'eren. Verdenen i Two World II er delt op i øer, så man naturligvis kan ikke ride alle steder hen. Teleport er tilbage fra 1'eren, så man hurtigt kan komme til steder man har besøgt. Som noget nyt kan man sejle. Jep - sejle fra ø til ø, og når man sejler skal man tage højde for vind og strøm, så det at sejle bliver et mini game i sig selv.

4) Monstre respawner generelt ikke. Dyr og 'naturlige' monstre respawner en smule, så verdenen ikke føles tom, når man nærmer sig slutningen af spillet. En fint mix.

Link til interview

Forvent mere om Two Worlds II, når interviewets part 2 bliver smidt op. :)
12-08-2010 - 19:16

Two Worlds II preview video


Elder Geek har haft mulighed for at filme en sitdown gennemgang af Two Worlds II - der er faktisk en del gameplay i videoen.

Link til youtube video - kan ses i 720p

Et par ting jeg bed mærke i:

1) Spells kan kombineres på så sindssyg mange måder, at udviklerne går efter guiness rekorden. Lyder jo som om, at der skulle være mulighed for at kreere netop de spells, man helst vil rende rundt med. :)

2) Man kan lave et 'floating eye', hvor man laver et øje, der kan flyve rundt og spionere - og man styrer selv øjet i first person view. Øjet kan have forskellige egenskaber alt efter hvad det er for et øje. F.eks. kan et drageøje lave en eksplosion - ergo kan man sende øjet ind i en fjendelejr, eksplodere det og så ellers gå i gang med at rydde op. Øjnene finder man på de monstre man nedlægger. Rigtig fed feature imo...

Desværre er udviklerne  / udgiverne midt i en retsag, hvor nogen skylder nogen penge og derfor vil nogen måske tilbageholde spillene, så de ikke kan blive solgt før end regningerne er betalt. Måske får vi altså ikke Two Worlds II til september, men jeg håber virkelig vi gør, for det ser fedt ud - waaaaaay bedre end 1'eren.

Link til nyhed på gamebanshee

09-08-2010 - 10:45

ME2 Insanity milepæl overkommet


Jeg spiller i øjeblikket on / off Mass Effect 2 på Insanity sværhedsgraden. On / off fordi jeg ellers vil smadre min controller, når jeg dør for meget. ;)

Jeg spiller som en Sentinel og startede ud som level 1 - altså ikke en import karakter. Nasty svært visse steder i starten. :)


[MASS EFFECT 2 SPOILERS!]En Mass Effect 2 kamphistorie:

I går kom jeg til gengæld forbi et af de punkter, jeg har frygtet mest i mit Insanity Run.

The Collector Ship.

Jeg vidste på forhånd at det ville blive møjhamrende svært, men prøves det skulle det jo. Så med min Sentinel og med Grunt og Kasumi Goto som backup, bordede jeg skibet.

Der sker jo ikke noget i laaang tid, når man render rundt inde i rumskibet, så jeg fik bygget spændingen godt op, indtil jeg nåede de flyvende platforme. Her fik jeg mine første gevaldige tæsk.

Det starter med 1 Scion ( mucho meget armor) og 3 Collectors (de har alle Barriers på Insanity level). Kort efter dukker endnu 3 collectors op og endnu 1 scion, og som rosinen i pølseenden kommer der lige 3 collectors og 1 scion. Der er hele tiden en Harbinger ( en besat collector som har barrier og armor i overflod ), og han smider hele tiden det sorte lort afsted, som man bliver ramt af, selvom man er i cover, og som følge deraf ryger ud af cover og er dazed i 2 sekunder. Sentinel klassens Tech-Armor power ville jeg slet ikke have kunnet undvære i denne kamp. Scions fyrer også hele tiden deres biotic shockwave af, og Grunt og Kasumi døde som fluer pga det.

Min "taktik" endte med, at jeg ignorerede scions og forsøgte at nakke collectors så hurtigt som muligt med Collector particle beam, så jeg ikke skulle kæmpe for meget med Harbinger. Efter en del forsøg lykkedes det at få nakket alle collectors, og så kunne jeg koncentrere mig om de 3 scions. Heldigvis kan de ikke komme tæt på én, da de ikke sådan kan hoppe omkring på de platforme man er på, og de kan ikke ramme én bag cover, så jeg nakkede dem stille og roligt med Heavy Warp.

Phew... Så var det værste overstået. :)

Troede jeg...

På vej ud af rumskibet, er der jo lige et par småkampe, og efter træningen på de flyvende platforme, var det ingen sag at nakke de collector grupper der dukkede op. Lige indtil jeg rendte ind i en Praetorian. Fuck den er nasty...

Den havde følgeskab af nogle Abominations og Husks, som alle har armor, og nogle collectors. De var dog forholdsvis nemme at få has på, men man kom bare nemt i krydsild, for den skide Praetorian rykker nærmere og nærmere på én hele tiden. Det er så ikke det værste ved den, selvom det er slemt nok. Næh det værste er, at når man har nakket dens barrier og skal til at nakke dens armor, så laver den hoppe tricket og har lige pludselig fuld barrier igen - og er man for tæt på den, når den hopper, så nasser det afsindigt meget. Grunt og Kasumi døde hvis de var i nærheden og jeg selv stod uden skjold kun iført underbukser med et ordentlig bremsespor i...

Jeg ved ikke hvor mange gange jeg prøvede den kamp, men "taktikken" blev, at dræbe de irriterende collectors og husks, og så forsøge sig mod Praetorianen alene. Da den følger efter én og hopper på én, skal der løbes panisk frem og tilbage i det rum kampen foregår. Som regel skal der endda løbes under den satan.

Jeg var løbet tør for Medi-gel efter kampen på de flyvende platforme, så når mine kumpaner døde, og det gjorde de hurtigt pga hoppe tricket, så var det kun mig og min Praetorian buddy tilbage. Mano e Praetorian.

Efter en 12-13 gange, hvor jeg måtte bide i græsset, lykkedes det mig at få den så langt ned i armor, at en hurtig salve ville have knækket den, men uheldigvis for mig, valgte den at lave hoppe tricket lige i det øjeblik, så jeg kradsede af, da jeg var for tæt på. NØJ jeg blev olm... ...meeen jeg fik i det mindste oplevelsen af, at det ikke var umuligt.

De næste 10-15 gange gik det helt galt ( det gør det næsten altid, når man har været monster tæt på at klare et eller andet!? ), men så begyndte jeg at blive ultra professionel. Jeg tog ingen chancer mht at lade den komme for tæt på. Hvis Praetorianen var bare lidt tæt på at kunne lave hoppe tricket på mig, så løb jeg alt hvad remmer og tøj kunne holde, og jeg sørgede hele tiden for, at kunne fyre Tech-Armor af imens jeg løb. Det kostede så en del Heavy Warps, da jeg hele tiden skulle kunne nå at bruge min Tech-Armor og derfor ikke kunne vente på at lade mine skills op.

Efter 3-4 tætte kampe lykkedes det endelig! Oh boy var glæden og lettelsen stor, da jeg kunne save efter den kamp. Så var der ikke så langt til Normandy og et par infights med collectors og 1 enkelt scion forekom som barnemad.

Allersidste battle inden jeg igen var ombord på Normandy, var dog lige ved at blive lidt for spændende. Der kommer en masse husks og abominations og mine to kumpaner blev løbet over ende. Mens jeg bakkede alt imen jeg fyrede Heavy Warp og skød løs, så jeg hvordan Grunt til sidst blev slagtet med 7-8 abominations rundt om ham. Min ammo i min SMG løb tør, og Heavy Pistol fyrer for langsomt til abomination horder, så jeg måtte ty til collector Particle Beam igen, for at få ram på dem. Det var kun med hiv og sving, at jeg kom levende ud af den kamp, for al min ammo var væk på nær 10-15 skud i min Heavy Pistol.

Jeg tror aldrig jeg har været så glad for at se min UT-47 Kodiak Drop Shuttle. :)
04-08-2010 - 17:07

Torchlight II annonceret!


Jep - så kan alle Torchlight fans godt begynde at glæde sig. Torchlight II udkommer i foråret 2011.

Link til annoncering

Nye ting, der er værd at bide mærke i:

1. Multiplayer co-op.
2. Områder over jorden med dag / nat cyklus og vejr.
3. Man kan pensionere en karakter og derved give en ny karakter nogle fordele.
4. 4 klasser at vælge imellem og de kan vist designes en smule. Måske endda valg af køn.

Så må jeg hellere set at få gennemført det første. ;)


02-08-2010 - 20:25

En flok bøger kom forbi :)


Jep  - en dejlig flok bøger, kom via bud til min bopæl for en ½ time siden. Bøger jeg har bestil på adlibris.com, som er en kanon side til bøger både nye og gamle, og den er samtidig rigtig billig.

The Winds of Dune af Brian Herbert og Kevin J. Andersons
Nyeste bog i de to herrers forsøg på at videreføre Frank Herberts Dune serie. De er ikke så gode som den gamle mesters, men de kan absolut gå an og er man Dune fan er de jo et must.

The Legend of Sigurd & Gudrun af J.R.R. Tolkien
En bog / digt udgivet efter hans død, og kun for hardcore Tolkien fans.

Tales from the Perilous Realm af J.R.R. Tolkien
En 5-i-en bog indeholdende historierne Roverandom, Farmer Giles of Ham, The Adventures of Tom Bombadil, Smith of Wotton Major og Leaf by Niggle.

Mass Effect: Retribution af Drew Karpyshyn
Endelig! Næste kapitel i Mass Effect sagaen. Jeg kan næste ikke vente med at læse den, men jeg mangler lige 80 sider i Diablo: Demonsbane.

Aaah....

Det skal blive godt at sidde i lænestolen med nogle gode bøger. :D
Xboxlife Blog
Profil Statistik
 • I dag: 0 besøgende
 • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her