spif2001's blog
12-04-2008 - 13:20

Fallout 3


Der er kommet en masse previews, og har selv lige læst previewet på IGN.

Character creation
Character creation er bogstaveligt talt helt fra begyndelsen. Man bliver født (vælger køn), man lærer at gå som en 1 årig baby og vælger ens stats, man får sin Pip Boy som 10 årig, så man kan bruge "menu systemet", og det hele ender ud med en slags survival test. Glæder mig til at blive født og så bare vold smashe A knappen. Så skriger man nemlig og det skal blive rart som forældre at kunne hævne sig lidt. :)

"Dogmeat"
Ligesom i Fable 2 kan man få en hund med sig, dog ser det ud til at der er et par forskelle. For det første behøver man ikke tage imod hunden, når muligheden for adoptionen opstår, og får det andet kan hunden dø, så man skal passe godt på den. Hvis det er ligeså bøvlet at passe på den, som det er at passe på sin udøde hund fra Shivering Isles, så tror jeg at  Dogmeat hurtigt kommer til at leve op til sit navn.Combat
Kamp systemet lyder også rigtig fedt. Real time FPS hvor stats har inflydelse på hvor meget din target reticule fiser rundt. Man kan engang imellem gå i pause mode, give en række specifikke ordrer (eks. skyd efter hovedet og kast en granat) trykke ok og se ens karakter udføre ordrerne. Under denne udførsel panorerer kameraet ud, så man kan se de hele i et filmisk perspektiv. Når ordrerne er udført vender man tilbage til real-time FPS.

Ja der kommer mange fede spil i år, men jeg er 99% sikker på at Fallout 3 bliver mit Game of the Year.

DET BLIVER PISSEFEDT!!!


Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her