spif2001's blog
23-06-2013 - 00:02

Next Gen spillister *opdateret*

*phew*

Så fik jeg tid til at opdatere mit Next Gen spilliste pdf dokument. Se første blog indlæg her:
http://blogs.xboxlife.dk/spif2001/9166/next-gen-spillister.html

Jeg har lavet hvert spilnavn som et link, der peger på spillets officielle hjemmeside, hvis jeg har kunnet finde en sådan. Ellers peger den på en wiki, udgiverens hjemmeside, IGN eller lignende.

Jeg har også sat § tegn foran de titler, der udkommer både til Next Gen og Current Gen maskiner.

...ooog så har jeg fjernet et par titler eller 3, som endnu ikke er annonceret til Next Gen konsoller.

Link til download af PDF

Enjoy! 
17-06-2013 - 22:54

Next Gen spillisterJeg er stadig i tvivl om, hvilken konsol jeg skal ha', ligesom mange tidligere Xbox og Xbox 360 ejere sikkert er det. 

I går sad jeg så og forsøgte at få overblik over next gen spil situationen, og det virker en anelse mudret - specielt fordi de forskellige hjemmesider som regel kun dækker den ene konsol. 

Derfor har jeg nu lavet et PDF dokument, med de next gen spil jeg pt kender til, delt op i exclusives og spil der kommer til begge next gen konsoller. Det giver lige lidt hjælp til at overskue spil rodet, og foretage et bedre valg baseret på egne spil preferencer.

Husk at læse signatur forklaringen nederst i PDF dokumentet!

Hvis i har tilføjelser eller rettelser, er i meget velkomne til at skrive dem her. Så retter jeg dokumentet til, hvis der er hold i sagerne. Please angiv link til kilde, hvis i har noget! 

 Link til download af PDF

Enjoy! 
02-06-2013 - 17:10

Galaga med MAME

Jeg leger meget for tiden med forskellige emulatorer, og får flere og flere af dem til at spille. Det er fanme sjovt, for sådan en gammel spillemand som mig. Gammel ja, for jeg blev faktisk 40 i går. Skræmmende.... 

Nå, men i dag fik jeg endelig arcade emulatoren MAME (MAMEUI) op at køre. MAME kan afspille rigtig mange af de go'e gamle arcade spil, som du (eller din far) stod og spillede på diverse grill-barer rundt om i landet tilbage i 80'erne. MAME har jeg kredset om længe, men har troet at det var for nørdet. Det er også lidt nørdet, men med en smule tålmodighed, går det fint.

@Heinstach:
Hvis du ikke har prøvet MAME endnu, så sæt i gang! 

Jeg har sat den op til at bruge min wireless XBOX 360 controller. Det var faktisk det sværeste - ikke at få den til at forstå controlleren, men liiiige at finde ud af, hvordan MAME bruger config filer til at styre det hele med. Fx bøvlede jeg lidt med at få spillene i gang, indtil jeg fandt ud af, at man skal mappe 'Insert Coin' specielt til det, og ikke bare bruge 'Fire' knappen, som man skal på konsol spil.

Her er et lille hurtigt eksempel med Galaga 88 optaget med Fraps:
 

...og selvfølgelig lidt Bomb Jack til Heinstach:


Hvis nogen skulle få lyst til at prøve MAME, så er dette siden at starte på:
http://www.mameworld.info/

Jeg bruger ikke den rå MAME, men MAMEUI. Ikke at jeg tror det er nemmere eller bedre, men det var lige det jeg først fik fingrene i.

Tænk hvis man havde penge nok, og kunne invistere i en kal som den her, og proppe den fuld af gamle arcade klassikere:
http://www.dreamauthentics.com/product_page_2_ex.htmlHar i spørgsmål er i velkomne til at fyre dem af. Jeg kan nok få jer i gang, men de hardcore MAME spørgsmål skal i nok på forums for at stille, da jeg først er startet for alvor i dag. :)
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her