spif2001's blog
27-03-2007 - 07:35

Ups...
AID360 er klar til download - troede jeg...Grundet at AID360 i dens nuværende version bryder reglerne her på siden, er downloaden blevet midlertidig deaktiveret.Xboxlife og jeg arbejder på en løsning og jeg melder tilbage, så snart jeg er klar med en lovlig version.

STAY TUNED!!!
25-03-2007 - 23:06

Færdig! - og så alligevel ikke...Så blev jeg færdig med at kode den nye AID360 - wohoo!

Nu mangler jeg bare at lave installeren og få den og source koden uploadet. Det gider jeg til gengæld ikke nu, da jeg er møgtræt og bare vil stene lidt inden jeg skal i seng.

Et lille teaser billede. "Indstillinger" vinduet fra det sidste build.Bemærk den manglende grønne farve. Jeg blev sindssyg af at se på den, så den blev fin default grå i stedet.

Brugere af AID360 vil genkende indstillingerne for valuta og sprog. De sidste blandede indstillinger er:
 • Besked pause - Hvor længe den MSN popup agtige besked skal vises.
 • Internet kald interval - Hvor lang tid, der skal gå imellem, at AID360 kontakter Xbox Users Group for opdaterede data.
 • Vælg lyd fil - Vælg den lyd du vil høre når en opdatering kommer ind fra nettet. Lige nu kan du vælge imellem følgende lyde: "Achievement Unlocked", "Agility Orb", "Hidden Orb" og tipslørdags "DONG". Man kan desuden lægge sine egne lyde ind i stedet for, så længe det er .wav filer.
Hvis jeg får tid i morgen, gør jeg det færdigt, men som familiefar garanterer jeg intet...

Her til sidst et teaser eksempel på en MSN popup. Gamermakerman er steget 15 i score, så det har jeg fået at vide med denne popup ledsaget af lyden af "Achievement Unlocked."

STAY TUNED!!!
22-03-2007 - 09:42

Ufrivillig fridagForælder - roden til evig bekymring...

I aftes, da min kone og jeg skulle i seng, skreg vores mindste søn inde fra hans værelse. Vi tog ham op og bemærkede med det samme, at hans vejrtrækning var yderst problematisk.

I troen af, at noget sad fast i hans luftrør, tog jeg fat i hans fødder, vendte ham på hovedet og rystede ham op og ned, imens at konen dunkede ham i ryggen. Ikke lige hans livret og han skreg i vilden sky.

Så ringede vi til vagtlægen, og som den gode service de har, kom der "telefon i uorden" ringetonen ud af røret.Efter lidt mere panikken rundt, kørte min kone til Horsens sygehus med ham, og efter en laaaaang halv time ringede hun og sagde, at de ikke kunne finde årsagen, og at de nu blev kørt med ambulance til Vejle, der har en specialafdeling for den slags.

Jeg var møg træt og da jeg ikke rigtig kunne stille noget op alligevel, andet end at sidde og bekymre mig, gik jeg i seng.

Vågnede så her til morgen lidt i 6, ved at telefonen ringede. I vejle var det meningen, at han skulle have været i narkose og fået en kikkert-undersøgelse, men narkoselægen mente, at sønnnemand var for udmattet til at blive bedøvet og at han var for stresset af situationen, så han skulle hvile sig først.

Nu er han så oppe igen og han er blevet undersøgt. Så vidt jeg forstod på min kone, så er det muligvis "bare" en virus, som får nogle kirtler til at hæve meget hurtigt, så det lyder som om ungen bliver kvalt. Han er ihvertfald udskrevet igen og på vej hjem, hvor vi skal holde ham under observation.Satans møgunger...
20-03-2007 - 19:28

Teaser til den nye AID360

Nu er jeg gået i gang med at ændre AID360 alligevel, og her er et lille teaser billede:Som i kan se på billedet, er den ny AID360 blevet en SysTray applikation. Et højreklik på ikonet giver context menuen vist.

Point lommeregneren er der stadig, men det vindue der vises her, er et vindue hvori man tilføjer de brugere, som man gerne vil sammenligne gamerscore point med.

Programmet virker på den facon, at hvis en bruger er oprettet som bruger på censureret, så kan man ved at indtaste brugerens navn, tilføje brugeren til listen over brugere, man vil have besked om, hvornår deres gamerscore ændrer sig.

Programmet vil så tjekke i et interval angivet af dig om oplysningere på dine indtastede brugere har ændret sig og rette de oplysninger til. Hvis en eller flere af brugernes gamerscore har ændret sig siden sidste tjek, vil der komme en MSN agtig besked (lille popup-glider over SysTray bakken) med hvilken bruger der har avanceret i sin gamerscore og den afspiller Achievement Unlocked lyden (man kan også vælge at afspille den gode gamle tipslørdag "DONG" lyd i stedet).

Desværre er oplysningerne, som man kan få ud af XBOX LIVE sparsomme, og jeg er nødt til at bruge censureret's API, for overhovedet at få data, men heldigvis ser det ud til at virke fint. Det må så være nok for nu, og nu skulle AID360 være hurtig at ændre, når XBOX LIVE får et forbedret API, som jeg venligst kan benytte af via Xboxlife.

Det jeg mangler for at release den, er en bedre tråd håndtering og at få styr på den MSN popup, så det ser ordentligt ud. Desuden mangler jeg nogle ting i "Indstillinger", men det er nemt og hurtigt klaret m.m. jeg går over gevind og laver noget ændring af baggrundsfarve, bogstav farve og skrifttype.

Så måske engang i løbet af weekenden kommer der en ny og sjovere AID360.

STAY TUNED!!!
11-03-2007 - 10:32

Guide til custom userbars


Indholdsfortegnelse:

 • Indledning
 • Lav din userbar
 • Læg din userbar på Share!
 • Indsæt din userbar i signatur med links
 • Alternativt: Lav en animeret userbar, der skifter mellem flere userbars
 • Alternativt: Indsæt din animerede userbar i din signatur
 • Epilog

 • 1. Indledning:

  Jeg sad i går og blev træt af min signatur. Jeg ville gerne lave den grafisk i stedet for tekst beskeder, og blev enig med mig selv om at lave mine tekster som userbars påført links. Men de skulle jo være personlige, da jeg linker til mine egne tråde og blog.

  Resultat:  Tænkte at der var andre, der kunne tænke sig nogle custom userbars, så her er en guide til det.


  2. Lav din userbar

  Eftersom jeg ikke ejer Photoshop eller lignende fancy programmer, og at jeg ikke gider sætte mig ind i dem, så ledte jeg lidt på nettet efter et program, der var specifikt til at lave userbars med, and guess what? Det findes der og endda et gratis et af slagsen. Download programmet her: LiveDesigner beta v2

  Læg mærke til, at der i tråden står, at man skal få en key ved at følge et link. Dette skal gøres før, at man kan åbne programmet. Ellers er det bare at unzippe downloaden og starte programmet. Har du ikke et zip program, kan du hente et gratis et her: 7-zip

  Jeg vil ikke gennemgå LiveDesigner, da programmet er let at gå til. Jeg vil bare nævne et par ting.
 • Et af dens helt store forcer er, at man kan finde et billede på nettet, gemme det på sin PC, indlæse det i LiveDesigner og så flytte rundt på det indtil det af billedet, der er inden for userbar rammen, viser det man ønsker.
 • Når man skal gemme userbaren, bliver den gemt som et .bmp billede. Da dette ikke kan uploades til xboxlife's Share!, skal det konverteres først.

 • 3. Læg din userbar på Share!
  Før du kan uploade din userbar til Share!, skal du have det konverteret. Det er der mange programmer der kan, og heldigvis kommer de også i gratis versioner. Jeg bruger IrfanView til den slags småopgaver, da det er et simpelt lille program.

  Åben din userbar i dit billedbehandlingsprogram og gem billedet igen i et format der understøttes af Xboxlife. Jeg brugte .png, men du kan også vælge .jpg eller .gif.

  Når du har dit billede uploader du det til Share!.


  4. Indsæt din userbar i signatur med links
  Fra Share! skal du bruge BBcoden. Her er f.eks. min Mass Effect userbar BBcode:

  [img]http://share.xboxlife.dk/file/
  njfmzgu1mzlhzwvmnmq5ndllyzg5mgfinjdhmzg4odk.png[/img]


  Jeg har delt koderne op i flere linier, for ikke at ødelægge bloggens layout. Den færdige BBcode, som du propper i din signatur skal være UDEN disse linieskift!


  Den kode skal du omklamre med URL BBcode - [url][/url] - således:

  [url][img]http://share.xboxlife.dk/file/
  njfmzgu1mzlhzwvmnmq5ndllyzg5mgfinjdhmzg4odk.png[/img][/url]


  Den forreste [url] kode skal indeholde det link du vil bruge påført et = således:

  [url=http://masseffect.bioware.com/]

  Den færdige BBcode er klar til din signatur og ser nu således ud:

  [url=http://masseffect.bioware.com/]
  [img]http://share.xboxlife.dk/file/
  njfmzgu1mzlhzwvmnmq5ndllyzg5mgfinjdhmzg4odk.png[/img][/url]


  Gå ind i Ret profil her på Xboxlife og sæt koden ind i feltet "Underskrift". Done!


  5. Alternativt: Lav en animeret userbar, der skifter mellem flere userbars
  Ja, man kan godt selv lave animerede userbars, men nu hvor du har lagt dem på Share!, kan du ligeså godt bruge en hjemmeside til at generere dem for dig.

  Der findes sikkert flere af den slags, men jeg stødte på Userbar Animator og den virker fint nok. På den side skal du ikke bruge BBcode, men bruge "Url til filen (til f.eks. blog):" fra Share!.

  Indsæt de userbars du vil have med, vælg "Category" for hver af dem (skal sættes men betyder vist ikke noget hvad man vælger), sæt pausen mellem userbarerne og vælg "Transition effect" og tryk på "Create" knappen. Userbar Animator laver nu en animeret userbar til dig.

  Herunder er et eksempel på mine AID360 og Mass Effect userbars samlet til en. Pausen er sat til 2 sekunder og "Transition effect" er sat til "fade".


  6. Alternativt: Indsæt din animerede userbar i din signatur
  Den nye userbar bliver nu vist på Userbar Animator siden, og alt hvad du nu skal gøre er, at kopiere BBcoden ind i din signatur. Gå ind i Ret profil her på Xboxlife og sæt BBcoden ind i feltet "Underskrift". Done!

  Det giver ikke mening her, at tilføje link til userbaren, da den jo består af flere userbars og hvilken skulle så reelt være link? Desuden linker den i forvejen til Userbar Animator siden, for at hente userbaren derfra.


  7. Epilog
  Håber der er nogen, som kan bruge det til noget. Hvis i har spørgsmål, så smid bare en PB, men prøv selv før i kontakter mig ;)

  Cheers!
  Xboxlife Blog
  Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
  Arkiv Kategorier
  Følg Xboxlife her