spif2001's blog
14-08-2010 - 12:27

Two Worlds II info part 2


Kombo har lavet et længere interview med Topware Interactives community director Jake DiGennaro.

Her er hvad jeg bed mærke i fra anden og sidste del:

1) Spillets monstre stiger i level a la Oblivions måde at gøre det på - dog ikke så slemt. man kan grinde sig til en lille fordel, hvis man har den slags tilbøjeligheder.

2) Multiplayer har pvp med op til 8 spillere på én gang, hvor man kan teame eller kæmpe alle mod alle. Der er også forskellige mini games så som saml flest krystaller - kan man ikke få fat idem, kan man nakke modstanderen og stjæle hans. Der er også en co-op del, hvor man sammen med op til 7 andre spillere, kan gennemføre missioner / instances sammen. Til sidst findes der en multiplayer form, hvor man har sit eget område, med en lille landsby og dertil hørende quests og shops. Byen bliver god til visse ting - f.eks. leather working - og for at få fat i andre ting skal man besøge andre spilleres byer. Man kan ikke bruge sin singleplayer karakter i multiplayer mode.

3) Jake DiGennaro siger, at han er glad for, at der ikke er en Elder Scrolls udgivelse denne gang, som de skal sammenlignes med. Men som jeg ser det, glemmer han vist at nævne, at de denne gang skal slådse med nogen, der i mine øjne er mere direkte konkurrenter end Oblivion var. Nemlig ArcaniA: Gothic 4 og Divinity II: The Dragon Knight Saga.

Se part 1 her

Link til interview

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her