spif2001's blog
12-08-2010 - 19:16

Two Worlds II preview video


Elder Geek har haft mulighed for at filme en sitdown gennemgang af Two Worlds II - der er faktisk en del gameplay i videoen.

Link til youtube video - kan ses i 720p

Et par ting jeg bed mærke i:

1) Spells kan kombineres på så sindssyg mange måder, at udviklerne går efter guiness rekorden. Lyder jo som om, at der skulle være mulighed for at kreere netop de spells, man helst vil rende rundt med. :)

2) Man kan lave et 'floating eye', hvor man laver et øje, der kan flyve rundt og spionere - og man styrer selv øjet i first person view. Øjet kan have forskellige egenskaber alt efter hvad det er for et øje. F.eks. kan et drageøje lave en eksplosion - ergo kan man sende øjet ind i en fjendelejr, eksplodere det og så ellers gå i gang med at rydde op. Øjnene finder man på de monstre man nedlægger. Rigtig fed feature imo...

Desværre er udviklerne  / udgiverne midt i en retsag, hvor nogen skylder nogen penge og derfor vil nogen måske tilbageholde spillene, så de ikke kan blive solgt før end regningerne er betalt. Måske får vi altså ikke Two Worlds II til september, men jeg håber virkelig vi gør, for det ser fedt ud - waaaaaay bedre end 1'eren.

Link til nyhed på gamebanshee

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her