spif2001's blog
30-05-2012 - 21:21

Ny PC. Yay!


Jep - så er fars nye PC på bordet.

Købt hos MM Vision med følgende Specs:

Link til Game Sli modellen

Jeg har så lavet følgende tilvalg i forhold til basis Game Sli modellen:

Intel® Core™ i7-3770K 4x3.50GHz (Turbo 3.90GHz)
Windows 7 Pro
500 -> 1000 GB HDD
8 -> 16 GB RAM
Intel 180GB 330-serie SSD SATA3
Iiyama E2475HDS 24' LED 1920x1080 FullHD 2 ms 
Trådløst PCI-E N netkort 300mbps

Sådan en SSD disk er dyr, men for satan min PC starter hurtigt op, og tunge programmer starter også op på ingen tid. Jeg skal helt sikkert have foreslået min chef, at vi køber SSD diske til arbejds pc'erne, for i det lange løb vil man spare mange timer på opstart af pc om morgenen. :)

Kørte lige en klassificering af dyret, og det ser sgu meget godt ud!Så skal der testes spil! :D
04-05-2012 - 08:39

Fremtiden for SP WRPGs


Skal alle WRPG'er til at være MMO? Bliver SP WRPG folket snart arbejdsløse?

Nu kom annonceringen af et nyt Elder Scrolls MMO i går. Mange nyerere Elder Scrolls spillere synes sikkert at det bliver fedt, da de mener, at de mangler det i Skyrim, og jeg kan også huske folk øffe over MMO manglen i Oblivion.

Jeg kommer ikke til at spille det, hvis det bliver et decideret MMORPG, og jeg har også mine tvivl om, at det bliver et hit som MMO. Jeg kunne bedre have forestillet mig det som et almindeligt multiplayer spil med 1-8 spillere, som så rendte rundt i Tamriel og questede sammen - evt. med nogle PvP arenaer og den slags.

...og så kommer frygten, her med Maltéz' ord: ( link til tråd ):

Æv. Tror at vi nu har set det sidste singleplayer RPG fra Bethesda. Tendensen er helt klar. Efter World of WarCraft er Knights of The Old Republic gået MMO, nu gør Elder Scrolls det samme. Kingdoms of Amalur's MMO er allerede annoncet og jeg gætter på at Mass Effect/Dragon Age følger efter. Så mangler vi bare at The Witcher og Fallout serierne ender er. Jeg kan dog stadig være heldig at tage fejl.

Er tendensen helt klar? I beg to differ, good ser!

Jeg tror ikke på, at Bethesda skodder SP elder Scrolls, da fanskaren er alt alt for stor, og så vidt jeg ved, er Todd Howard og hans team ikke blandet ind i MMO'en - ikke direkte i hvert fald. 

KotOR har BioWare jo ikke rørt siden 1'eren. Det var Obsidian Entertainment der (under)udviklede 2'eren. BioWare har faktisk ventet næsten 10 år før de samlede KotOR op igen. At det så blev til et MMO, er jo en skuffelse for mange gamle fans - mig selv inklusiv, men man har da lov til at prøve noget nyt engang imellem, og de gav os jo Mass Effect i stedet for.

Mht Kingdoms of Amalur, så har det hele tiden været meningen at det skulle være et MMO, og faktisk skulle det have været udgivet som MMO fra starten. Det blev så udskudt og Reckoning kom til. Man kan også mærke, at Reckoning hviler tungt på et MMO underlag.

Tror ikke på at Dragon Age bliver et MMO. Det er det ikke populært nok til. De ødelagde det med 2'eren. Hvis en 3'er og 4'er får success, så kan der måske komme et MMO bagefter, men det ligger jo mange år ude i fremtiden.

Mass Effect kommer nok som et decideret MP spil, men jeg tror ikke på, at det bliver et MMORPG. Det bliver et spil a la Gears of War, som vi så i Mass Effect 3, med en tynd SP del og en masse horder der skal nakke i MP.

The Witcher egner sig ikke rigtigt til MMO. Et MMO ville højest komme til at dele verdenen, for gameplayet og flowet i The Witcher kan ikke lade sig gøre i et MMO. Jeg tror ikke vi kommer til at se det ske.

Fallout kunne til gengæld lige så godt blive et MMO, lige så vel som Elder Scrolls kan. Interplay var jo i gang med et Fallout MMO, men endte med at tabe en retsag mod Bethesda, så hele projektet er skrinlagt ( Artikel fra Destructoid ) ...men 2 MMO satsninger på én gang? Det er der vist ingen spiludvikler / udgivere der tør binde an med. Alt for risikabelt. Hvis Elder Scrolls MMO'et bliver en success, så kan det være der kommer et Fallout MMO når Elder Scrolls MMO'et dør ud. Jeg tror det ikke. Jeg tror nærmere på et multiplayer Fallout a la Call of Duty, bare med flere RPG elementer ind over.

Divinity, Risen, Two Worlds og de andre tyske / øst europæiske rpg serier er der jo også stadigvæk, og personligt er jeg spændt på et Divinity III spil. Jeg har haft det rigtig skægt med Ego Draconis og The Dragon Knight Saga, og en III'er med samme opskrift ville jeg invistere i pronto!

Risen 2 til PC har fået elendige anmeldelser, så forhåbningerne til det er røget i bund. Ærgerligt, for det havde et enormt potentiale. Efter den kritiker roste trailer, var der jo lagt op til en ordentlig omgang AAARGH MATEY! - men det endte vist med et Splitte mine bramsejl...

Two Worlds serien fik virkelig oppet sig med II'eren, der endda har multiplayer elementer med også. Nu skal en evt. III'er bare lige have styr på stemmeskuespillet, så bliver det også rigtig fedt.

Gothic serien blev desværre til en tynd kop te med ArcaniA. Jeg har dog alligevel spillet det igennem et par gange, da det er dejlig afslappende, og finder man det i en tilbudskasse, så kan det sagtens anbefales til at udfylde en kedelig weekend.

Alt i alt, så synes jeg fremtiden ser meget lys ud for SP WRPG'er. Specielt når man tænker på, at næsten alle spilgenrer låner RPG elementer til deres spil. Man kan jo snart ikke få et ærligt bilspil / fighter / tetris klon . uden at man kan gå level up, få nye skills, administrere et inventory etc..
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her