spif2001's blog
03-01-2017 - 23:14

Nyt liv i gamle controllere

Godt nytår!

Det er godt nok ikke meget der bliver blogget for tiden, så lad mig starte det nye år med lidt fra hverdagens gør-det-selv bunke!

Jeg har 6 controllere til min XBOX 360. 2 af dem er af nyere dato og fejler intet, men de 4 andre har mange år på bagen. Der var lidt problemer med nogle knapper og gummiet på styrepindene var slidt ned / af og mørnet.

Det skulle der gøre noget ved, så jeg invisterede i et skruetrækker sæt til controllere og 6 nye styrepinde med tilhørende D-Pads - et sæt i sort, et sæt i rødt og et sæt i grønt. Hvorfor andre farver? Bare fordi man kan ;-)

Der er egentlig rimelig nemt at skille en 360 controller ad. 7 skruer skal ud hvoraf 1 af dem sidder inde i batteri-huset under et klistermærke. Det er straks værre at samle dem igen, men det lykkedes mig da uden at ty til youtube :)

Jeg endte ud med 3 fuldt ud funktionsdygtige refurbished controllere med friske styrepinde på - dejligt! Den sidste controller blev rippet for gode dele, hvad der også blev brug for. 1 controller havde en power knap som gik dårligt, så den fik gummimembranen hvor alle knapperne på oversiden trykker på. 1 controller havde en connect knap der sad fast, så den hele tiden prøvede at reconnecte til xboxen, så den fik selve midterdelen af forstykket. 1 controller havde en RB knap der ikke klikkede, så den fik LB og RB knap stykket fra samme forstykke.

Der er faktisk lidt Jokeren fra Batman filmene over den hvide controller med grønne styrepinde + D-Pad :D

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her