spif2001's blog
23-05-2008 - 07:41

Next Gen konsoller er farlige for helbredet


Din PS3 eller 360'er er fuld af det farlige stof DEHP: Computerworld artikel

Citat:
Stoffet kan nemlig gribe forstyrrende ind i især drengebørns udvikling, fordi det er hormonforstyrrende. Det viser blandt andet dyreforsøg.

"Man kan se, at deres testikeludvikling hæmmes. De bliver i virkeligheden lidt mere hunkøn end hankøn. Så som drengebarn vil man risikere at blive mindre mand," siger Erik Albertsen.


Så lad være med at tygge på ledningerne eller skift til Wii.

Gad vide om det samme stof også er i controllerne? Her tænker jeg selvfølgelig på de 2 styrepinde. Jeg døjer selv med mindre udslæt på hænderne, og det kunne da være, at det er controllernes skyld.


14-05-2008 - 20:31

Heroes of Might and Magic


Det bedste strategispil ever!

Siden jeg første gang spillede Heroes of Might and Magic i midten af halvfemserne, har jeg elsket denne serie. En perfekt blanding af strategi, historie, magi, monstre, helte, resurse samling, borgbygning og meget mere, som alt sammen giver en medrivende spiloplevelse. Den eneste spilserie, som jeg har brugt mere tid på end Heroes of Might and Magic serien, er Baldur's Gate serien og her snakker vi 1000+ timer til begge serier gennem årene.

Heroes serien er også det eneste spil, som jeg nogensinde har kunnet få min kone til at deltage i, og udover at vi har spillet hot-seat kampe mod hinanden, så har jeg også leget med campaign editoren til III'eren, og lavet baner til hende, som var nemme men fulde af fjollede opgaver. De baner er desværre gået tabt, og jeg har ikke længere tålmodigheden til at rode med campaign editors.

Heroes II er nok den udgave, som jeg har spillet mest, men de andre har også fået tur. Gennem årene er spillene så blevet lånt ud, forsvundet, blevet ødelagt etc., så jeg kun havde III'eren og V'eren tilbage uden udvidelser. Jeg har dog aldrig spillet udvidelserne til IV'eren og V'eren. Det skulle der gøres noget ved!

I dag fik jeg så en tidlig fødselsdagsgave, som jeg selv har bestilt. Heroes of Might and Magic Complete Edition, som udover en masse lir og flotte bøger, indeholder alle Heroes of Might and Magic spillene (I+II+III+IV+V) og deres respektive udvidelser, alt sammen pakket ind i en Trivial Pursuit størrelse papæske. Det hele i rigtig god kvalitet - bl.a. er den store bog med et tons tegninger og animationer fint bundet ind i hardcover (komplet indholdsbeskrivelse).

GAME ON!
08-05-2008 - 17:07

Av av av av aaaaaaaaaaav!!!!


Prolog:
Jeg havde frygtet denne dag. Denne dag havde jeg tid ved tandlægen til at få trukket en visdomstand i undermunden ud. Hader at gå tandlægen, men vidomstandsudtrækning er dog min ynglings hade oplevelse hos tandlægen.

Jeg har i forvejen fået trukket begge visdomstænder i overmunden ud, så jeg vidste lidt om, hvad jeg gik ind til. Begge gange var tanden kommet ud hurtigt. Den ene gang uden smerter bagefter. Den anden gang med MANGE smerter bagefter.

Første smerte - bedøvelse:
Jeg mødte 10 minutter før aftalen, men blev alligevel smidt i stolen med det samme, da jeg skulle lokal bedøves omkring tanden, og det tager 10 minutter, før det virker ordentligt. Jeg HADER at blive bedøvet. Det gør pisse nas at få den nål stukket i tandkødet, men heldigvis er det hurtigt overstået.

Anden smerte - røntgen:
Den tand, jeg skulle have trukket ud, er aldrig helt kommet frem. Den har vokset sidelæns og skubbede på den næste kindtand, så derfor skulle den ud. Da den var et "vanskeligt tilfælde" skulle der tages et par røntgen billeder, inden vi skulle i gang. Klinik dullen skulle selvfølgelig skubbe den så langt tilbage som muligt, så hun mosede løs, så det føltes som om, at papskiven var ved at skære sig ind i min drøbel.

Tredje smerte - sav:
Med et fremkaldt billede, var tandlægen klar til at gå i gang. "Jeg skærer først kronen i stykker, så jeg bedre kan komme til.", fortalte han med stoisk ro, og fandt det mest nasty savebor frem. Så blev der ellers gået til den, og selv om jeg var bedøvet, gjorde det sindsygt ondt, da den store nerve, der løber i hele underkæben, konstant kom i kambolage med hans bor. For SATAN det gjorde avs!

Fjerde smerte - hiv og sving:
Så skulle roden ud. Der blev bragt tænger af forskellig art frem, og så blev der hevet og skubbet og knækket og boret. Lige meget hjalp det. Roden ville ikke ud. Operationen blev afbrudt, da han ville have et nyt røntgen billede, så han kunne se om der var noget i vejen for, at han ikke kunne få roden ud. Med et nyt billede og en masse slid og slæb, fik han efter lang tid roden ud. Så blev jeg syet sammen, fik en ny tid til at få taget tråden ud igen, og en recept på penicillin og en hjemsendelse med besked om, kun at spise koldt og flydende.

Samlet tid i stolen: 2 FUCKING TIMER!!!!

Mine kæber er færdige.

Epilog:
Nu sidder jeg så her og venter på, at bedøvelsen skal fortage sig. Tandlægen sagde, at det sikkert vil gøre temmelig ondt, når bedøvelsen er væk, og at jeg skulle stockpile hovedpinetabletter inden jeg tog hjem. Det har jeg så gjort, og jeg har endda nogle vold piller, som konen engang imellem tager pga. bivirkninger ved hendes Sclerose medicin.

JEG HADER TANDLÆGEBESØG!!!

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her