spif2001's blog
17-01-2013 - 21:35

Point lommeregner

Hey

Jeg så forleden Cena lave en tråd om, hvor man kan se prisen på spil i point i stedet for i kr på boxen / xbox.com. Det har han fået svar på, men jeg kom i tanke om, at jeg engang lavede en point lommeregner, men søreme om ikke den er blevet væk...

Pyt...

Jeg laver da bare en ny!

Programmet er meget simpelt. Det er en enkelt exe fil, som du kan ligge hvor du vil. Første gang den køres, opretter den en mappe under Dokumenter kaldet spif2001s Point Calculator. På min maskine ligger den her C:\Users\spif2001\Documents\spif2001s Point Calculator. I den mappe opretter den en settings.ini fil, til at gemme de ting du taster ind i programmet.

Når programmet åbner ser det sådan ud:

Tryk på de små spørgsmåls-knapper for at få en lille forklaring til felterne eller et lille eksempel på brug af lommeregneren. 

Ja, programmet er kun på engelsk, da jeg aldrig koder på dansk. Oversættelser er der andre der klarer på mit arbejde. :P

spif2001's point calculator kan downloades som zip fil fra min Google hjemmeside her:

https://sites.google.com/site/spif2001/Home/archive/Spif2001s%20Point%20Calculator.zip

Programmet er kun til Windows, og kræver at man som minimum har Microsoft .NET Framework 2.0 installeret. Ved du ikke om du har det, så prøv at køre programmet. Kan det ikke køre, er det sikkert pga manglende .NET 2.0.

.NET 2.0 kan downloades fra Microsofts egen hjemmeside her: 
http://www.microsoft.com/da-dk/download/details.aspx?id=1639
 

Mangler du et zip program til at pakke ud med, så kan du downloade jZip gratis her:
http://www.jzip.com/ 
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her