spif2001's blog
29-09-2011 - 17:59

Bailando!


Jeg er ved at gøre klar til at holde julefrokost for nogle gamle gymnasiegutter i november. En julefrokost vi holder hvert år, og som aldrig har været aflyst - i år er vi 22' g'ere! :)

Der skal bestilles mad og sørges for underholdning inden indtagelse af sprut sættes ind for alvor. Snaps og øl skal der til. I hvert fald så længe menuen står på sild, leverpostej, frikadeller, flæskesteg og anden traditionel julemad. Senere tømmer vi barskabet for sprut.

MEN!

Der skal jo musik til og selvfølgelig skal det være musik vi hørte i vores unge dage. Så de sidste par dage har jeg ordnet 80'er musik. Dejlige syntetiske superhits. :D

I dag er jeg så gået i gang med 90'er hits, og fandt hurtigt dette nummer, som vi hørte til bevidstløshed på en tur til Ayia Napa på Kypern. 100 diskoteker og barer samlet på et område. Gode tider.... *suk*

Paradisio - Bailando

02-09-2011 - 14:28

Deus Ex Soundtrack


Deus Ex: Human Revolution er et fedt spil, og jeg var heldig at få Augmented udgaven til 360 kroner via en game.co.uk kampagne for snart 1 år siden.

Jeg er ellers gået fra special editions, da jeg sjældent finder noget af reel værdi i de versioner. Faktisk hader jeg allerede coveret til denne augmented version. Det er pisse irriterende at rode med det pap omslag, hver gang man skal have fat i spillet - næsten lige så træls som CE udgaven af Oblivion.

MEN...

I Deus Ex: Human Revolution Augmented udgaven er der 1 super fed ting (udover rart DLC) - der er nemlig soundtracket til spillet. Og hvilket soundtrack.

Hele ugen har jeg kodet, kørt i bil, vasket op og slået græs til tonerne af Michael McCann's musik via min Xperia Arc og et par bluetooth hørebøffer.

Det er super fedt!

 

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her