spif2001's blog
27-03-2011 - 15:25

Character Creator v1.1.1
Så er Character Creator v1.1.1 på gaden!

Nu er det blevet muligt at få dine Fallout: New Vegas karakterer til at gå op i level, og du kan fjerne levels fra dine karakterer. Det har været lidt bøvlet at kode, men det virker vist meget godt.

Når du importerer og eksporterer dine karakterer, så kommer level-up historikken nu også med ligesom den gør, når du printer din karakter ud.

Grafisk har knapperne fået en mindre overhaling.

Dead Money DLC'en er selvfølgelig supporteret, men husk at vinge den til i Setup!

Download Character Creator v1.1.1

Jeg har oprettet en fejl / mangler / ris / ros tråd, så jeg bedre kan overskue eventuelle fejlmeldinger, forslag osv. I første indlæg vil jeg også skrive hvad jeg arbejder på i programmet for øjeblikket.

Character Creator tråden

Enjoy!
06-03-2011 - 20:27

Character Creator til dig

Character Creator er en ny Windows app lavet af mig, som du kan downloade her fra xboxlife helt gratis. Eneste reklame i app'en er et link til xboxlife, som tak for at programmet bliver hostet her.


Hvad er Character Creator?
Character Creator er en app, som kan hjælpe dig med at holde styr på dine Fallout: New Vegas karakterer.

Du kan bl.a. bruge det til at:

1) Lege med forskellige karakter builds.
2) Eksportere dine karakter builds og sende dem til dine venner.
3) Importere dine venners karakter builds.
4) Printe dine karakter builds ud og tage dem med over til sofaen, så du nemt kan danne dig et overblik over dine karakterer, når du spiller konsol versionen. Rigtig god når man skal starte en ny karakter.


Character Creators fremtid
I version 1.1 af app'en vil det blive muligt at level karakterer op og ned, importere / eksportere karakterer med level historik, og når man printer en karakter ud, vil level historikken være på papiret. Så kan du planlægge en karakter fra start til slut.

I version 1.2 af app'en vil den også kunne håndtere Fallout 3 karakterer.

Senere hen vil jeg prøve at inkludere Elder Scrolls karakterer også, og jeg håber på at kunne have Skyrim karakterer klar så tæt på 11-11-11 som muligt. :)


Installation
Character Creator er kodet i C# og skal bruge Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 for at kunne køre. Windows 7 er født med Microsoft .NET Framework 3.5 SP1, og derfor kører installeren hurtigt. Har du Windows XP eller Windows Vista skal du muligvis opdateres, men det sørger installeren selv for. Det tager dog lidt tid.

Når du har installeret app'en, kan du finde manualen i Start --> Alle Programmer --> Character Creator.

Download Character Creator v1.0.1


Håber i kan få glæde af app'en.

Tak til Morten Skou for at hoste Character Creator på Xboxlife.
05-03-2011 - 12:46

Smid så den gud ud...


Jeg er træt af religion!

Selv om jeg er ateist, så skal jeg påduttes religion alle vegne. I nyhederne. I sønnens KFUM spejderhus. I den film jeg ser lørdag aften. Hos naboen der holder barnedåb. I mit soveværelse, hvor min sclerose ramte kone har en jesus figur stående til at trøste hende. På vej ned til mine forældre, hvor Indre Mission har et kæmpe kors sat op, som man kan se fra motorvejen. Overalt!

For 10 minutter siden bankede to høflige unge mænd på min dør. De var Jehovas vidner og inden de nåede at sige goddag, sagde jeg nej tak. Det accepterede de, sagde pænt farvel og gik deres vej. Magen til høflighed hos mennesker, der prøver at pådutte dig en religion skal man lede længe efter. Lur mig dog om ikke Jehova synes de var lige hurtige nok til at give op. Flinke mennesker, men mennesker jeg ikke gider at se på en skyfri lørdag formiddag.

Jeg vil ikke have jeres religioner. Hold dem for jer selv. En eller anden opfind et religionsfilter til tv'et, så alle indslag, film og udsendelser med religion kan undgåes. Gør det dog forbudt at forkynde religiøse budskaber udenfor kirke og hjem. Stop med at tilbyde mig jeres brugte sutteklud. Den er beskidt, den lugter og den fastholder jer i et stade af ikke-erkendelse.

Som en klog gammel mand engang sagde:
Religion is the sigh of the oppressed creature, the heart of a heartless world, and the soul of soulless conditions. It is the opium of the people. - Karl Marx

Til sidst en gammel sang af Trille. Den er faktisk lige så gammel som jeg, så den er jo praktisk taget antik. Lyt til teksten - den er faktisk genial. :)

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her