spif2001's blog
20-06-2011 - 08:14

Kinect SDK frigivet


Nemlig ja. Nu kan vi selv lege med Kinecten med et helt officielt Kinect for Windows Beta SDK fra Microsoft:

http://research.microsoft.com/en-us/um/redmond/projects/kinectsdk/default.aspx

Det skal da prøves, men jeg er bange for, at min laptop ikke helt lever op til system kravene. Haha... lorte pc...

Nu må C# / C++ folkene her på siden jo vise, hvad de duer til! Frem med din indre kode-hund!
16-06-2011 - 17:50

Dire Straits


Jeg ææælsker Dire Straits.

Super sprød guitar ham Knopfler kan fyre af.

Jeg har faktisk aldrig fået lyttet til Knopflers solo musik. Det kunne da være man skulle prøve det.

Hmmm...

Anyway... Et par af mine yndlings numre:10-06-2011 - 21:39

Most Wanted efter E3

Det blev ikke en E3, der vil gå over i Xbox historien. Det skulle da lige være som den mest Kinect fikserede, men lad nu det ligge...

Her er min nye Most Wanted liste. Det blev til lidt rokeringer. Endda en ny i top 5, hvad jeg ikke havde regnet med inden E3.


1. The Elder Scrolls V: Skyrim virker simpelthen så fedt, at jeg tror jeg kan få et ½ år til at gå med det alene. 153 dage til launch. Det er jo lige om lidt. :P

2. Mass Effect 3 virker også til at blive den mastodontiske kulmination, vi alle håber på. 269 dage til launch. *suk*

3. Deus Ex: Human Revolution er stadig en af mine favoritter. Jeg har fulgt meget med i det op til E3, men egentlig slet ikke set hvad de har vist under messen. 76 dage til launch.

4. Kingdoms of Amalur: Reckoning er min største E3 eye opener, og det er hoppet fra en 12. plads op på 4. pladsen. Jeg har set 3-4 videoer fra det, og jeg er meget imponeret. Det er Skyrim stort, og gennemgangen i specielt Gametrailers videoen er absolut værd at se, hvis man vil have en grundig indførelse i spillet. Release engang i 2012 - alt for langt væk... :(

IGN video
G4 video
Gametrailers video - 45min SD

5. The Witcher 2: Assassins of Kings ser tæske lækkert ud til Xbox, og mature stilen tiltaler jo et gammelt svin som mig. Dejligt er det også, at udviklerne selv laver konsol udgaven, for ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Når Skyrim trænger til pause, bliver det Witcheren der driver værket videre. Ca. 200 dage til launch.

6. BioShock Infinite
ser hammer godt ud, men jeg er lidt bekymret for gameplayet. Det virker lidt for hurtigt for min smag, og jeg håber det bare er scriptet cutscenes vi ser, og at det ikke er sådan gameplayet generelt er. Launch i 2012 sikkert.

7. Risen 2: Dark Waters kommer jo nok til at lide lidt under de andre store RPG'er, så det har været et godt valg for dem, at lave spillet i et pirat tema. jeg tror det bliver rigtig godt, bare de ikke laver en lorte konsol port. Launch i 2012 sikkert.

8. Dead Island har jeg holdt øje med siden de annoncerede det for en del år siden. Det virker som om det kan gå begge veje. Jeg satser dog på en god oplevelse, og tror det bliver det første zombie spil, jeg vil have det sjovt med. 90 dage til launch.

9. DOOM 4 så vi intet til, men det er jo pga RAGE, så fred være med det. Det skal bare ejes når det engang kommer.

10. RAGE virker som en solid shooter med en god historie, men jeg har lidt svært ved at finde ud af, hvor godt det bliver. 118 dage til launch.

11. Lord of the Rings: War in the North er jo et spil i Tolkiens Middleearth og som sådan skal det prøves. Historien virker okay, men jeg er lidt bekymret for gameplayet. Det kunne godt blive lidt af en bet a la LOTR:Conquest. Launch i 2011.

12. Aliens: Colonial Marines er jo et Alien spil og som sådan skal det prøves. DRAKE!!! WE ARE LEAVIIING!!! Launch i 2012 tror jeg.

13. Far Cry 3 havde jeg ikke på listen før E3, men det de har vist, virker rigtig lovende, og det stryger ind på listen på en 13. plads. Så må vi bare håbe, at det bliver meget bedre end far Cry 2, der også virkede meget lovende inden det udkom. Kender ikke launch datoen, men det er vel i 2012 engang.

14. Saint Row: The Third ser som altid sjovt ud. Det bliver mærkeligt at starte ud med, at have adgang til alle mulige vilde våben, men udviklerne har vel bare fundet ud af, at folk spiller Saints Row for at tosse rundt. 172 dage til launch.

15. Halo: Combat Evolved Anniversary er ny på listen. Det ser fedt ud, og det skal blive sjovt at vende tilbage til ringen i HD. Nu har de bare at lave Foehammer til en hottie! 157 dage til launch.

16. Batman: Arkham City ser fedt ud. Catwoman er HOT! 132 dage til launch.

17. Halo 4 er også ny på listen. Master Chief lever, og måske kan han få Halo franchisen tilbage på sporet.
 
18. XCOM ser stadig cool nok ud, selvom det intet har med de gamle XCOM spil at gøre. 272 dage til launch.

19. Thie4f så jeg ikke noget til under E3 desværre.

20. Dungeon Siege III er røget helt ned på en 20. plads fra en 7. plads. Jeg har afbestilt min preorder, da det ikke ser ud til at blive noget særligt, og så kan de lige så godt købes, når det er faldet drastisk i pris. Launch om 1 uge - who cares?

De faldne:

Warhammer 40.000: Space Marine
er droppet ud af listen. Det bliver vist bare Gears of War med orker og space marines. En blodfest jeg ikke orker - høhø...

Dungeon Hero har ikke vist sig og må betragtes som skrinlagt. Ærgerligt...

Metro: Last Light kunne blive en fornøjelse. Metro 2033 var cool nok, men blev for kedeligt hen ad vejen.


Desværre ingen 'Diablo III til konsoller'-udmelding under E3, men forhåbentligt kommer den til BlizzCon i oktober. Pretty please with sugar on top!
04-06-2011 - 08:58

Most Wanted før E3

Tænkte det kunne være sjovt, at lave en most wanted liste før og efter E3, og se om præferencerne rykker sig under dette magiske event.

Lige nu er min top 20 liste som følger:

01) The Elder Scrolls V: Skyrim
02) Mass Effect 3
03) Deus Ex: Human Revolution
04) The Witcher 2: Assassins of Kings
05) BioShock Infinite
06) Risen 2: Dark Waters
07) Dungeon Siege III
08) Dead Island
09) DOOM 4
10) RAGE
11) Lord of the Rings: War in the North
12) Kingdoms of Amalur: Reckoning
13) Aliens: Colonial Marines
14) Saints Row: The Third
15) Batman: Arkham City
16) XCOM
17) Thi4f
18) Dungeon Hero
19) Warhammer 40.000: Space Marine
20) Metro: Last Light

Der bliver nok ikke rykket så meget i top 5, men alt under kommer helt an på E3. Det kunne jo også være, at spil udenfor listen skulle på. Boblere lige nu er Driver: San Fransisco og LEGO Harry Potter: Years 5-7.

Der er eddermame mange fede spil på vej. :D

Jeg laver en liste igen, og funderer lidt over valgene, når E3 er overstået.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her