spif2001's blog
19-08-2010 - 14:40

Spil der skal spilles, når jeg får en ny PC


Jeg har længe haltet bagud mht at spille på PC. Da jeg sprang på Xbox 1 vognen i sin tid, var min daværende PC allerede gammel og siden da, er det blevet til et par laptops, der absolut ikke kan trække spil, der bare har en lille smule moderne grafik. Det er også med vilje, da jeg med mit indtog i konsollernes verden sagde farvel til den evige opgradering af gamer PC'er.

...meeen når min nuværende laptop engang skal skiftes ud, bliver det med en desktop, der i hvert fald har specs til at køre de spil, der er udkommet på dens købstidspunkt. Jeg køber ikke nogen monster gamer PC, da jeg vil fortsætte med at købe Xbox'e, men visse spil skal den kunne trække.

Her er listen over spil, som jeg vil spille på et eller andet tidspunkt:

Diablo III (Sacred 3)
Det er et must. Elskede de 2 første, og sådan som de kæler for 3'eren, så må det da blive fedt. Ærgerligt at det ikke udkommer til konsollerne, men der får vi jo Dungeon Siege III og jeg læste i går, at der er et Sacred 3 på vej, men kunne ikke finde ud af, om det også er på vej til konsollerne. Kommer det kun til PC, så skal jeg selvfølgelig spille Sacred 3 ved lejlighed.

Might & Magic V + Expansions + Might & Magic VI
Jeg har den store Heroes of Might and Magic Complete Edition (blog link), der indeholder alle Heroes of Might and Magic spil + expansions fra I til V. Desværre kan min laptop ikke trække V'eren og dens expansions ordentligt, selv ikke på laveste settings, så oplevelsen er noget anstrengende. Her til GamesCom blev Might & Magic VI så annonceret og det ligner en beefed op V'er, og det vil jeg dæleme gerne spille. :)

King's Bounty: Armored Princess
Samme opskrift som Heroes of Might and Magic, så selvfølgelig skal den også prøves.

Neverwinter Nights 2 + Expansions

Jeg købte 2'eren da det udkom, men min laptop kan bare ikke trække det - ikke engang på laveste settings. Mega ærgerligt da jeg er sikker på, at det ville blive et af mine favorit spil.

Titan Quest + Expansions
Er ikke sikker på, hvor godt det er, men jeg har købt det, men ligesom så mange andre titler, så kan min laptop ikke trække det. Nitten...

The Witcher
Jeg er spændt på, hvor fedt 2'eren bliver til konsollerne. Jeg har ikke prøvet 1'eren, da jeg ved min laptop ikke kan klare det.

Der dukker jo nok flere op inden jeg får købt en ny PC. :)

Hvad med dig? Har du nogle spil, du skal have på et tidspunkt, men ikke kan få nu af den ene eller anden årsag?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her