spif2001's blog
27-01-2007 - 16:49

AID360 Revisited

AID360 Så fik jeg endelig taget mig sammen til at blive færdig med AID360 version 1.0.1.

AID360 Det har taget sin tid, da jeg ikke har haft overskud til at kode om aftenen i lang tid, grundet personlige problemer på hjemmefronten. Men nu skulle det være.

AID360 Folk der allerede har hentet den første version, vil finde nye tiltag i version 1.0.1, hvor langt hovedparten af tiltagende findes i det nye indstillings vindue hvori man kan:
  • Oprette nye valutaer
  • Ændre i valutaer
  • Slette valutaer
  • Ændre sprog (p.t. kun engelsk og dansk)
  • Skifte imellem XBOX Live point og Wii point
AID360 Tilføjelsen af Wii point var lidt tilfældig, da jeg stødte på dem under jagten på XBOX point priser i forskellige valutaer. Da det ikke krævede det store at tilføje dem, gjorde jeg det. Måske jeg skulle ændre program navnet til AID360ii?

AID360 Hvis du har lyst og kan et sprog, som programmet bør oversættes til, kan du sende mig en PB, og jeg vil sige hvad du skal gøre, for at få AID360 oversat til det sprog du ønsker. Det er nemt!


AID360 indstillinger

AID360 Hovedvinduet er der ikke sket så meget med, udover at det har fået en menubjælke og et lille fancy AID360 icon i titel baren, ligesom alle de andre vinduer.


MainForm

AID360 Af nyt kan jeg til sidst fortælle, at der er kommet et "About" vindue, hvor jeg lige kort fortæller hvem jeg pseudo er og om hvordan man skal forholde sig til programmet.


AID360 about

AID360 Da Morten Skou endnu ikke har fundet mig et sted, hvor jeg kan uploade AID360 til xboxlife - han har jo travlt engang imellem - så kan den stadig downloades på min grimme hjemmeside her.

AID360 Programmet kræver at man har Microsoft .NET 2.0 Framework installeret. Har du ikke det, kan du downloade det her.

AID360 Jeg har som noget nyt også lagt kildekoden op, så folk der har lidt forstand på C# kan hente hele Solution'en, og se hvad jeg har bakset sammen.

AID360 Solution'en indeholder 2 projekter: 1 til GUI'en og 1 til logikken. Jeg har flyttet mit setup projekt (laver msi installeren) ud af solution'en, så folk der "kun" har Visual C# Express også kan åbne den uden problemer.

AID360 Solution'en er pakket ned i en zip fil, så hvis du ikke kan åbne zip filer kan du bruge 7-Zip, der er et ganske gratis og udemærket open source zip program.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her