spif2001's blog
30-04-2007 - 19:40

Pay up!


Øv!

Hr. Skou nåede ikke at indfri forventningerne til et XBOX LIVE API desværre.

Så er det med at komme i gang med ASP.NET bøgerne Hr. Skou!

Som den gode samaritan Hr. Skou nu engang er, har han bebudet et API nu på søndag. Som bonus har han så en helligdag at gøre godt med, så mon ikke det vil lykkedes Hr. Skou denne gang, at diske op med et lækkert API?Lets go Skou-u, lets go!

25-04-2007 - 19:52

Så kører toget igen...


Har netop i skrivende stund indgået en aftale med Xboxlife ejer Hr. Morten Skou.

Aftalen går i al sin enkelthed ud på, at der er kommet en deadline på API'et. Deadlinen er sat til søndag den 29. april.

Bliver deadlinen ikke overholdt, vil Hr. Morten Skou betale i form af, at han vil lære ASP.NET og kode i VB.NET.

Win-win situation for xboxlifere, da de enten får en færdig AID360 og/eller får en masse fancy ASP.NET funktionalitet på xboxlife.dk.

STAY TUNED!!!
24-04-2007 - 16:43

OPRÅB!


Nu må det være nok!

Stadig intet API til AID360!

Derfor har jeg lavet denne underskriftindsamling, så der kan komme skred i tingene:

link fjernet pga. at den har tjent sit formål!

Skriv under og få AID360 hurtigere på gaden!
15-04-2007 - 19:20

Lav nemt en gratis hjemmeside


I disse tider, hvor man venter på et xml API her fra siden, så man kan blive foreløbigt færdig med AID360, skal man jo finde på noget at lave.

Ved et uheld fik jeg læst en artikel om Google's Page Creator, og satte mig for at lave en kønnere side end min gamle Spif2001 hjemmeside. [EDIT - har slettet den.]

Med Google's Page Creator får man 100MB stillet til rådighed, og en masse skabeloner, så det hele er lige til at gå til. Faktisk ikke sværere end at lave blog indlæg. Der kræves INGEN kundskaber i html, asp eller lignende, men kun lidt design sans og lyst til at lave sin egen hjemmeside.

Der er mange ting man IKKE kan med Google's Page Creator, men som en normal privat lille hjemmeside, med lidt billeder og hvad nu, så er det rigeligt.

For at bruge Google's Page Creator, skal man have en Google account. Dette har man allerede, hvis man har en Google mail konto, så hvis du har det, er det bare at logge ind med den mail og dens tilhørende kodeord.

Har du ikke en gmail konto, kan du sende mig en PB med en mail adresse, og jeg sender dig en invitation. Man kan ikke selv oprette en gmail konto, man skal inviteres ind i familien.

Hjemmesidens adresse bliver lavet på formlen http://DitMailNavn.googlepages.com , så man skal lige tænke sig lidt om, inden man laver navnet på sin nye gmail konto.

Det betyder jo så at min nye hjemmeside adresse er:

http://spif2001.googlepages.com

Er den ikke flot? - haha...

Det har taget et par timer at lave den, og det der tager tid er ikke, at lave selve hjemmesiden, men at skrive de tekster, der skal være indholdet på siden. Nu skal jeg bare have fundet på noget mere (en links samling bl.a.) og have lavet de eksisterende ting færdige.

Helt alvorligt ment, så kan ALLE være med her. Der findes sikkert andre hjemmesider, der tilbyder noget lignende, men jeg har aldrig mødt noget, der var så nemt at gå til, og som ikke har ventetider, man lægger mærke til.
03-04-2007 - 11:49

Ferielukket.


Jep - så holder jeg ferie i 6 dage. 6 dage i sommerhus på Samsø med konen, børnene og mine forældre. SKØNNO!

Desværre er jeg endnu ikke kommet i gang med at gøre AID360 lovlig. (tror jeg skal have fundet et nyt navn). Morten Skou har ikke nået at få lavet den del der gør, at jeg kan bruge xboxlife til at få XBOX LIVE data. Satser dog på, at jeg kan få ordnet det når jeg kommer hjem igen, da tilretningen af det jeg har, ikke vil tage ret mange timer at få fixet.

Til sidst et billede der viser jer ignoranter, hvordan man laver påskeæg:


Ha' en god ferie!
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her