spif2001's blog
30-05-2010 - 16:18

Beta v0.2


Så fik jeg tilføjet lidt til Marketplace Helper, og derfor er der lagt en beta v0.2 op til download for MVP folket - tjek Marketplace Helper tråden her: Link

Rotator var så venlig, at gøre opmærksom på, at diverse nøgletal kunne være sjove at se. Så derfor har jeg lavet et vindue, hvor man kan se en flok nøgletal, fra de DLC man har data på.

Her er mine nøgletal - skræmmende hvad man får downloadet via den box  :

26-05-2010 - 23:03

Two Worlds too or two?


Two Worlds har jeg det lidt svært ved. Det er lykkedes mig at gennemføre det og jeg havde det faktisk skægt undervejs, for nogen ting var i orden, mens andre ting absolut ikke var det. MP delen skulle virkelig sutte, men eftersom jeg ikke bruger tid på den slags nymodens pjat, så betyder stinkende MP muligheder ikke noget for mig.

Nu begynder der så at dukke previews op rundt omkring på Two Worlds II, og søreme om de ikke alle er overraskede over kvaliteten af 2'eren.

Se f.eks. seneste trailer her: Link til Gametrailers

Det ser jo rigtig godt ud, MEN det gjorde 1'eren faktisk også i trailers og videoer. Jeg har kun læst lidt om det, men jeg ved da at de bibeholder magic og potion systemet, som faktisk fungerede fint.

Forhåbentligt gør de ikke den mega corny voiceacting til deres trademark, for selvom man trak på smilebåndet engang imellem, da det simpelthen var for dårligt, så gider jeg ikke igennem et helt spil igen, med hver anden sætning indeholdende et 'forsooth' eller et 'perchance'.

Jeg skal helt sikkert have Two Worlds II (det er jo et wrpg), og det bliver nok købt som opvarmning til Fallout: New Vegas, men mine forventninger venter jeg lidt med, da jeg ikke ved endnu, hvad jeg skal mene om det. Så glæder jeg mig pt mere til Divinity II udvidelsen her til sommer, og ArcaniA: Gothic 4 som forhåbentligt også udkommer i år.
23-05-2010 - 15:42

RDR - et dyrt bekendtskab


AAAAAAAAARGHHH!!!!!

[RDR Spoilers - lidt]

Det spil her (Red Dead Redemption), er pissefedt på mange måder, men det får mig også helt op i det røde felt!!!

En gameplay historie:
Jeg sad fast i en mission, hvor man skal transportere en søster til en NPC til en båd, så hun kan komme væk fra Mexico. Missionen er på tid, og skal foregå med en hestevogn. Problemet var bare, at hestene og vognen var parkeret en halv meter under jordoverfladen, og derfor ikke vil rykke sig ud af pletten. Jeg forsøgte at reloade - hjalp ikke. Jeg forsøgte at skyde hestene og derved faile missionen, for at restarte - hjalp ikke. OKAY SÅ.....!!!! Grrrr...

For at komme lidt væk fra missionerne, tog jeg i stedet på en Bounty Mission. Da jeg havde nakket hans kumpaner, stak spaden af på en hest. Af en eller anden årsag, så red han åndsvagt hurtigt, og tog de vildeste ruter igennem terrænet, og jeg fik set det halve kort på den ridetur. Det byggede en god portion ekstra harme op.

Da jeg endelig fik lov til at kaste med lasso på ham, ville den ikke hænge ordentlig fast. Ikke specielt spillets skyld ( tror jeg ), men pænt irriterende.

Da jeg endelig får hogtied den lille klovn, og får ham smidt på hesten, så dukker hans venner op pronto, som de plejer. Midt i mit skyderi fra hesteryg, hvor jeg jeg sigter til højre og venstre, får hesten lyst til at hoppe ud over en klippe skrænt. Vi falder ned ved siden af en flodbred, hesten dør og der skal gå lidt tid før man kalde på en ny.

Et par døde banditter eller 4 senere, får jeg fat i en hest igen. Op bag på med bounty'en og så afsted mod sheriffens kontor. Flere kampe undervejs og søreme om hesten ikke får lyst til at hoppe i floden, så vi alle dør... WHAT!!!!!!

RAAAHSGU!!

Tillykke RDR!

Du blev det første Xbox 360 spil, som fik mig til at smadre en controller.

Konklusion:
Spillet er voldfedt, men styringen er til tider meget mangelfuld. RDR har desværre arvet noget af GTA IV's stinkende kampsystem, og det kan virkelig pisse mig af, at når Rockstar kan lave disse overfede spil, at de så ikke laver styringen af dem sublimt. Hvorfor skal man trækkes med det lort?

Nå... Tilbage til Mexico...
19-05-2010 - 08:56

Darkspawn Chronicles


Så fik jeg leget lidt med Darkspawn Chronicles i går aftes. Ikke så meget, da jeg først fandt ud af, at den var på marketplace kl 23.

Fik spillet en ½ times tid og det var ikke det store sus. Ja, det er da meget skægt at dræbe mennesker man kender fra den originale historie, og det er da også meget sjovt at styre de forskellige typer darkspawn, men der var ligesom ikke noget historie i det. Bare slåskampe. Kan selvfølgelig være det ændrer sig.

Men som jeg har forstået det, skulle DLC'en være 2 delt. Den ene del er kampen i Denerim, hvor man er en Darkspawn Vanguard, og den anden den skulle være 'Hvad ville der være sket, hvis protagonisten døde under indtagelse af Darkspawn blod'. Den har jeg ikke set noget til, men det kan være det først kommer efter at man har klaret Denerim.

Spiller videre i aften... :) 

17-05-2010 - 17:28

Beta v0.1 is here!


Endelig!

Så fik jeg gjort Marketplace Helper v0.1 Beta færdig og den kan nu downloades af folk på Xboxlife, som kan se MVP forumet. Det er ikke for at snyde nogen, det er bare en naturlig måde at begrænse udbredelsen af programmet, så det kan træde de første spæde skridt i ro og orden. :)

Så kan du åbne dette link Marketplace Helper Beta , så er du en af de heldige, og kan læse meget mere om Marketplace Helper i tråden linket fører til. 

Samarbejdet med Morten Skou og i særdeleshed hans Xboxlife server er kommet op at stå her i løbet af Kristi flyveferien, så programmet nu performer langt bedre under data collection, og der er lagt i ovnen til spændende udvidelser i fremtiden. Tak til Morten for at bruge lidt af sin dyrebare tid på mig og mit program, alt imens han kunne/skulle spille Red Dead Redemption.
14-05-2010 - 17:38

Fable III boxart og Overlord DLC pris


Fable III har også fået boxart. Ser meget pænt ud, og holder da stilen fra Fable II.

Kilde: joystiq

ME2 DLC overlord kommer til at koste 560 MS point, ifølge IGN.

Det lyder som om, at det bliver en forholdsvis lang DLC. BioWare plejer kun at tage så meget for deres DLC, når der er noget at komme efter.

Spændende... :)

Kilde: IGN
14-05-2010 - 08:30

Fallout: New Vegas boxart


Så blev boxart til New Vegas frigivet på Bethesdas blog:

Link til billede

Meget anderledes komposition i forhold til Fallout 3. Ser godt nok ud, men jeg finder det lidt andenrangs af en eller anden årsag? Som om at det var et cover til et B FPS spil.

...men fint nok. Så bliver det bare et 'skindet bedrager' cover og for den uindviede venter en oplevelse, der aldrig glemmes. :P
13-05-2010 - 19:51

Er Fable et RPG?


Ja, det er et godt spørgsmål, og et som Peter Molyneux, uden at få spørgsmålet stillet, svarer således på i den seneste video developer diary:

...We are actually changing Fable III. We are moving more towards action / adventure. We are diminishing a little bit the RPG. We still love RPGs. We still adore RPGs.But we also love the drama and the excitement an action / adventure bring.

Jeg var glad for Fable til den gamle Xbox, men dog ikke mere end at jeg aldrig fik fat i Lost Chapters. Fable II var et skridt i den forkerte retning i mine øjne. Spillet blev for let, for casual, for tuttinutsi og RPG elementerne var svære at få øje på.

Hvis Lionhead fjerner sig endnu mere (kan det lade sig gøre?) fra RPG genren med Fable III, så er det vist efterhånden sikkert at konkludere, at Fable serien ikke længere skal nævnes som en del af RPG familien.

Ikke at det nødvendigvis gør spillet ringere. Det kunne jo være, at det som Lionhead gør godt i Fable (stemning, eventyr, leg i stedet for udfordring etc.) virkelig vil blive unikt i det øjeblik, hvor de elementer får 100% fokus, og at man stopper med de små halvusynlige RPG elementer, der vel nærmest er med for at man kan få RPG gamere til at invistere i det.

Jeg skal nok have Fable III på et tidspunkt - specielt hvis vi får en Natal enhed i huset og at Fable III bruger den til noget sjovt, men det bliver ikke et launch køb, og Natal bliver i hvertfald ikke købt pga Fable III.

Kilde: gamersyde
13-05-2010 - 16:34

Overlord DLC til ME2
I går blev et nyt DLC til Mass Effect 2 vist frem i London.

Det hedder 'Overlord' og er 'levels' på en planet hvor en AI er gået amok. Brug af Hammerhead hovertanken skulle der også være plads til. Samtidig blev det 'confirmed' at ME2 ikke får flere squad mates, hvad jeg nu heller ikke regnede med, at der ville komme.

Så kan det være, at jeg hiver det ned fra hylden igen. Jeg mangler stadig at komme igennem på Insane mode og nyt DLC kunne være en inspirationskilde til det. :)

Ingen release date endnu.

Kilde: gamerzines

11-05-2010 - 22:44

Pirates of the Caribbean


Argh matey!

Jeg vidste egentlig godt, at RPG spillet Pirates of the Carribean: Armada of the Damned var under udvikling, men jeg havde fået skubbet det lidt om i baghovedet.

Forleden skrev en IGN raporter dog om et demo møde med spillet, og nu røg mit hype-meter lige pludselig i vejret!

Link til IGN artikel

Man kommer til at spille en pirat, der dør i starten af spillet og man skal så rende rundt som udød pirat. Man kan vælge en god eller en ond retning, og bl.a. ens fighting style og stemme ændrer sig i forhold til om man er god eller ond.

Sværdkampe på land bliver Fable II style med noget timing og special moves, så det ikke er ligeså let. Hvad der bliver rigtig fedt er, at der kommer sea-battles også. Her kan man f.eks. vælge om man vil rette kanonerne på besætningen, træværket eller sejlene. Der er også special moves under sø-kampene - bl.a. kan man sænke modstanderen med et ordentligt lynnedslag. Lur mig om der ikke også dukker en Kraken eller to op. ;)

Hvad der også er fedt er, at man kan sejle rundt i Karibien Sid Meier's Pirates! style. Citat:

Players will be able to explore almost all of the Caribbean, filled with hidden caves, trade routes, bustling towns (including Tortuga and Port Royale) and more. According to the developers at Propaganda, Armada of the Damned could last up to 100 hours if players decide to tackle all the available side quests.

100 timers gameplay med alle sidequests included! Plus at man kan være god eller ond. Jeg tror vi har en vinder!

Pirates of the Carribean: Armada of the Damned bliver udgivet i starten af 2011, men de er allerede næsten færdige med det, og har herefter et ½ års tid til at finpudse det i.

Must have...


10-05-2010 - 10:24

Nyt Fra Vestfronten og Marketplace Helper
Nyt Fra Vestfronten
Jeg har siddet lidt og tænkt over, hvad der kunne få mig selv til at blogge lidt mere her på siden, og jeg er kommet frem til, at jeg selvfølgelig skal blogge om det, jeg bruger mest tid på mht Xbox 360 - nemlig western roleplaying games (=WRPG).

Derfor har jeg oprettet en ny blogkategori ved navnet Nyt Fra Vestfronten, som hovedsageligt vil være små nyheder om WRPG spil til Xbox 360, både retail og arcade titler, og nyt om det downloadable content (=DLC) der følger med i kølvandet på de titler. Indlægene vil altid have mit syn på nyheden, eller som det mindste en kommentar, så det ikke bare bliver links til spilsider rundt i verden. Der vil også komme indlæg, hvor jeg bare siger min mening om et eller andet emne, eller hvor jeg kommer med mine iagttagelser fra spilverdenen, som jeg finder interessante.

Håber i ikke får ticks hver gang i ser mit brugernavn dukke op på bloglisten på forsiden. :P


Marketplace Helper
Jeg har dog også andet i støbeskeen til jer kære xboxlife're.

Jeg har i det sidste stykke tid arbejdet on/off på en Windows applikation kaldet Marketplace Helper, som man kan bruge til at holde styr på sit eget DLC, og den vil inden for en nær fremtid gå i en beta test.

Egentlig ville jeg bare lave noget hurtigt til mig selv, så jeg kunne få overblik over mit DLC, men som det sker så tit med mine projekter, så går de lidt over gevind, og efter at have leget med det i en uges tid, lignede det en applikation andre også kunne få glæde af.

I første omgang bliver det dog kun skribenter, moderatorer, udviklere og MVP'er her på Xboxlife, der får fingrene i det. Simpelthen for at begrænse den første feedback / fejlrapportering, så jeg ikke drukner i dem. Hen ad vejen håber jeg på et samarbejde med Mr. Xboxlife himself Morten Skou, således at Marketplace Helper kan hostes her på siden, og derved gøre brug af server kapaciteten. Marketplace Helper bliver selvfølgelig eksklusivt og gratis, for folk der har en brugerprofil på xboxlife.

Jeg er lige nu i gang med at ændre lidt på, hvordan data bliver gemt lokalt, og før det spiller kan jeg ikke lave en Beta version, som andre kan lege med.

Lidt tekniske detaljer for folk med interesse i udvikling:
Marketplace Helper er udviklet i Microsoft Visual C# 2008 Express og bygger på Microsoft .NET 3.5 Service Pack 1 platformen. Windows 7 er født med denne .NET version, mens tidligere Windows versioner skal opdateres. Dette klares dog automatisk af den installer, jeg har lavet til Marketplace Helper. Installeren er lavet med Inno Setup, som er en yderst modificerbar installbuilder, hvor man kan lave sin egen kode via Pascal scripting. Det grafiske look er klaret med opensource ikoner fra Tango Desktop Project. Ergo er der ikke blevet brugt en eneste krone på værktøjer, 3rd party komponenter, grafik eller andet. Kun rå mandetimer...

Jeg ser frem til at få applikationen ud blandt andre end mig selv. :)


MEN...
Husk nu på, at jeg er en stakkels familiefar, der skal have en hverdag med arbejde, kone, 2 børn, hund, hus, have, Xbox etc til at gå op i en større enhed. Ergo kan der opstå ufrivillige pauser i blogning og/eller udvikling. Specielt når de gode spil dumper ind ad brevsprækken. ;)

See you on the life side...
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her