spif2001's blog
28-09-2010 - 15:52

Planescape: Torment hos GOG.com


Nu ved jeg ikke om i kender GOG.com - Good Old Games. Det er en netbutik, hvor de sælger ældre spil i download format DRM frit - altså ikke noget med at man skal være online eller hvad nu for at spille det ligesom Steam. Næ man downloader en installer, installerer spillet og så er det det.

GOG.com har i den forgangne uge været lukket ned, og via nogle fjollede beskeder troede folk at den blev nedlagt helt. Men nej - den er nu gået fra at være i Beta tilstand til at fungere 100%. Det er jo dejligt.

Siden kom stærkt tilbage ved på genåbningsdagen at tilbyde Baldur's Gate 1 + expansion og det er et suuuper spil.

...men den store nyhed i dag er, at det fra i dag er muligt at købe Planescape: Torment til 9,99$! Et af de allerbedste RPG'er ever!

Link til GOG

Er du til RPG og må der gerne være godt med tekst i, så skal du prøve Planescape: Torment, hvis du ikke allerede ejer det.

Eneste spil der overgår det imo er Baldur's Gate 2: Shadows of Amn + expansion, men det kommer jo sikkert også snart på GOG.com.

Infinity Engine FTW!
24-09-2010 - 12:51

ArcaniA: Gothic 4 demo oppe!


Jep - så er demoen oppe. Jeg kan ikke finde den på xbox.com endnu, så man må lige selv ind og finde den på boxen. Den ligger i skrivende stund som den første demo i køen under nye demoer.

Nu har jeg spillet demoen i 15-20 minutter og det virker okay. Demoen er ikke tidsbegrænset - jeg har i hvert fald ikke fået en tæller trukket over hovedet endnu - men man er vist areal-begrænset til den lille trænings ø man starter på.

Grafikken er lidt gnidret og træg og man føler hele tiden at spillet næsten hakker, men det er rimelig flot. Demoen skulle efter sigende været lavet på rimelig gammel kode, så performance kan jo nå at ændre sig. :)

Det minder umiddelbart meget om Risen - bare med langt bedre grafik. Den engelske oversættelse er udemærket, men man kan sagtens mærke at spillet ikke er lavet af engelsktalende folk.

Interfacet virker faktisk fint, og det er rimelig nemt at komme ind i sagerne. Quest systemet er som det skal være - find en mand der vil snakke med dig, og han sætter dig videre til din opgave - standard stuff.

Sjovt nok kan man ændre en del i indstillingerne. Så som minimap on/off, om buske skal forsvinde når man står oven i dem eller ej, om man vil have quest markers på kortet eller ej etc. Spændende om det kan have indflydelse på achievements.

Nå kan vi så lege lidt med den demo indtil spillet dukker op om 3-4 ugers tid. :)

Jeg spiller videre.

17-09-2010 - 07:27

Two Worlds II udskudt.


Ja, så kom dagen hvor Two Worlds II skulle udkomme, men ak - no such luck. Min RPG nerve twitcher som en vild!

Rygterne siger at amerikanerne skulle få det den 5. oktober, men EU skulle være endnu mere forsinket. Problemet ligger hos udgiverne, da spillet skulle være færdigt. Latterligt at de har været så tavse om deres launch problemer.

Der skulle dog komme en eller anden form for besked på det officielle forum i dag.

Jeg opdaterer dette blog indlæg, så snart jeg ved mere.

EDIT: 21. oktober skulle være den nye EU release date.
13-09-2010 - 19:05

Magicka video


Endelig rører Magicka lidt på sig igen med denne nye video på Gametrailers: Link

Videoen hedder How the Gold Master Was Delayed: Part I og er et humoristisk forsøg på en forsinkelses forklaring. Helt i den ånd som spillet vist ender ud med.

Jeg tror det bliver grineren, når det engang kommer. :)
04-09-2010 - 09:36

Dagens wrpg nyheder


Dungeon Siege III
720p trailer m. gameplay: Link

Det ser tæskefedt ud, og kunne godt blive mit personlige GotY i 2011 - sikkert i skarp konkurrence med Dragon Age II. Jeg synes ærlig talt, at det ser federe ud end hvad vi ser fra Diablo III. Ingen tvivl om, at hvis den kvalitet holder, så bliver Dungeon Siege III hack'n'slash kongen på konsollerne.


ArcaniA: Gothic 4
Det er blevet annonceret, at der kommer en demo den 24. september - 3 uger før selve spillet udkommer. Her er beskrevet hvad demoen kommer til at indeholde:

The demo comprises the first two hours of the game and shows the beginning tutorial level on Feshyr Island featuring selected quests. Fight off demons, hone your skills and prepare for a bloody battle fueled by vengeance. Get your first taste of ArcaniA: Gothic 4.

Jeg har forudbestilt spillet, men det bliver alligevel lækkert med en appetitvækker.

Kilde: Gamebanshee


Dragon Age: Origins
IGN har leget med næste uges Dragon Age: Origins DLC Witch Hunt og lavet et preview. Jeg bed mærke i følgende:
  • Witch Hunt foregår 1 år efter Origins.
  • Man kan importere sin gamle char eller starte en ny.
  • Er din importerede char Dalish og/eller har man haft et forhold med Morrigan, er der lidt ekstra at komme efter story wise.
  • Der er faste companions. En Marbari (hund), en dalish og en human mage.
  • Strider monstret, der kommer i Dragon Age 2, er med i Witch Hunt under elvernavnet Varterral.
  • Dialogen i Witch Hunt skulle være rigtig god - og personlig for din Warden mht hvad man har lavet med Morrigan tidligere.
Jeg har startet en Dailsh Elf for et par dage siden, netop for at få lidt mere ud af Witch Hunt, men jeg når ikke at komme igennem Origins inden tirsdag, så jeg venter nok lidt med at spille den DLC. Til gengæld er jeg klar til at møde Shadow Broker i Mass Effect 2.

Kilde: IGN


Fallout: New Vegas
Et par gameplay videoer på IGN, taget af folk der spiller på gulvet til PAX.

Grenade machinegun: Link
Victor Robot battle: Link

Ikke noget specielt, men combat virker mere flydende end Fallout 3.
02-09-2010 - 18:44

Lair of the Shadow Broker trailer


På tirsdag kommer Lair of the Shadow Broker DLC'en (for ikke at glemme Witch Hunt til Dragon Age: Origins og Jimmy's Vendetta til Mafia II) og Gametrailers har fået en trailer til den:

Link til trailer

Det bliver fedt at teame op imod Shadow Broker, som man har hørt om lige siden starten af Mass Effect. Heldigvis fandt jeg et save, hvor Shepard har haft et forhold til Liara, så jeg kan uddybe det forhold i den nye DLC.

Glæder mig til at se Liara T'Soni igen - sassy minx. :P

01-09-2010 - 18:59

Witch Hunt trailer


På tirsdag kommer Witch Hunt DLC'en (for ikke at glemme Lair of the Shadowbroker til Mass Effect 2 og Jimmy's Vendetta til Mafia II) og Gametrailers har fået en trailer til den:

Link til trailer

Kan i huske det spejl, der vises i traileren? Ja, man skal selvfølgelig have spillet dalish origins, for at have set det, men det må vel betyde at hvis man importerer en dalish Warden, så må den scene udspille sig anderledes.

Glæder mig til at se Morrigan igen - sassy minx. :P


Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her