spif2001's blog
30-08-2009 - 11:43

Vanvittigt efterår!


Efterårs-spilgalskaben er over os!

Der kommer SÅ mange fede titler inden jul, at man godt kan forstå, at nogle firmaer rykker deres udgivelser ind i 2010.

Jeg har, som så mange andre, været en tur i Gamestop / EB Games og aflevere spil ind for pre-orders. Jeg skal nok derind igen, da jeg stadig mangler nogle af de for mig interessante titler. Det er indtil videre blevet til:


Batman: Arkham Asylum
- Er udkommet!
Det er det første spil jeg har købt via Gamestops trade-in tilbud. 2 spil + 1 krone gav jeg for det. Spillet er pisse fedt, og en god opvarmning til efteråret mange udgivelser.


Mini Ninjas - 11. september
Mest for min søns skyld, men jeg skal også lige snuse til det. Gamestop skrev d. 30/09 som release dato på min bon, men det må da være en fejl. Alle andre steder jeg har kigget, står det til d. 10-11/09.Star Wars The Clone Wars: Republic Hereos
- 18. september
Mest for min søns skyld, men det er jo Star Wars, så selvfølgelig skal jeg også spille det. Gamestop skrev d. 9/10 som release dato på min bon, men det må da være en fejl. Alle andre steder jeg har kigget, står det til d. 18/09.


Dragon Age: Origins
- 5. november
Den titel jeg ser mest frem til i år. Grafikken er måske ikke den bedste, men som gammel Baldur's Gate fan (Infinity Engine udgaven) glæder jeg mig som et lille barn til at spille Dragon Age Baldur's Gate style.


Assassin's Creed II
- 19. november
1'eren var fedt nok, men kedeligt i længden. Forhåbentligt har 2'eren fået ryddet op i de kedelige ensformige missioner, så Assassin's Creed II bliver det spil jeg håbede Assassin's Creed ville være.

Jeg har her på det sidste opgivet en del af mine titler, som jeg aldrig spiller, for at lave byttehandler med Gamestop. Selvom jeg har skåret min spilsamling ind til benet, og stadig gemmer på et par titler, hvis der kommer nye Gamestop tilbud, så har jeg alligevel måtte ty mig til internettet også. Jeg har derfor bestilt følgende på Gameplay.co.uk:


Risen
- 2. oktober
Ikke et spil jeg har fulgt synderligt meget med i udviklingen af. Så vidt jeg har forstået er det et 3rd person open world rpg i stil med Oblivion og Two Worlds. Ah whatever - det er et wrpg, så det skal ejes!


Borderlands
- 23. oktober
Her er titlen, der for mig kan blive den helt store skuffelse, hvis spillet har for lidt rpg elementer og kræver for meget at man spiller MP for at komme igennem det. Hvis til gengæld at SP delen er i orden, så kunne det blive rigtig skægt.


Alpha Protocol
- 30. oktober
Jeg er spændt på, om rollespils tilgangen til agent verdenen vil fungere i dette spil. Et nutidigt agent spil Mass Effect style - det lyder jo godt ikke sandt?

Tre spil, som jeg helt sikkert skal have fat i, men som jeg endnu ikke har bestilt er:


Divinity II: Ego Draconis - ?
Det er et wrpg og man kan transformere sig til en drage. What's not to like? Udgivelses datoen er dog stadig TBA, selvom den officielle hjemmeside siger 'late summer 2009'. Det kan selvfølgelig være, at der kun menes PC udgaven.


LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues
- ? november
Det er et LEGO spil i stil med LEGO Star Wars, LEGO Indiana Jones og LEGO Batman, så selvfølgelig skal vores familie eje det. LEGO spillene er uden sammenligning de mest spillede spil af mine børn. Gad vide om den nye level editor kommer til at virke i Xbox 360 versionen også?


The Saboteur
- 4. december
En chamør sabotør i Paris Assassin's Creed style og en ny måde at bringe sort/hvid ind i grafikken. Jeg er spændt på anmeldelserne af dette spil.

Sidst men ikke mindst, ser det ud til, at vores familie endelig skal have et luftguitar spil:


The Beatles: Rock band
- 9. september
Jeg skal nok lige se markedet lidt an, for jeg har slet ikke fulgt med i disse musik spil. Vi har derfor ingen instrumenter eller mikrofoner overhovedet, og jeg aner ikke hvilke instrumenter og mikrofoner der passer til de forskellige GH, RB og LIPS spil. Det ender nok med, at vi køber en af de store pakker indeholdende spillet og alle de instrumenter, der skal bruges.

For dælen min Xbox får ikke problemer med at holde varmen i vinter halvåret!

Hvad har i bestilt / skal i bestille?

20-08-2009 - 14:49

SMS reklame


Det er sådan advarsels kampagner skal laves: Flash video på EB.dk

Det er vildt så mange modkørende, man kører forbi, der sidder med mobilen oppe i forruden. Jeg er pisseligeglad med om mobilisterne kradser af til højre og venstre, men at deres sms idioti skal gå ud over uskyldige, det kan få mit pis i kog!

19-08-2009 - 15:07

POLKAAAAAAAAAA!
Sorry - men jeg keeeeeeder mig...

18-08-2009 - 23:05

Fallout 3 guide opdateret med kort


Endnu engang har jeg opdateret mit Fallout 3 dokument. :)

Denne gang har jeg tilføjet kort til nogle af tabellerne, så det bliver lidt lettere at finde de forskellige ting.

Her er hvad dokumentet indeholder efter opdateringen:

Main Storyline Quests, Major Quests (OPDATERET!) og Minor Quests (OPDATERET!)
Med navn, start område, hvem der giver questen og hvad en evt. unik belønning er. Der er også felter, så man kan krydse af, når man er startet på en quest og når man har fuldført den. Major Quests og Minor Quests har desuden en Map# kolonne, der henviser til lokationer på kortene bag i dokumentet.

Unique Weapons (OPDATERET!)
Med navn, skade sammenlignet med det tilsvarende standard våben, specielle attributter, en lille guide til hvordan man finder det og et felt til at krydse af i, når man har fundet det. Der er desuden en Map# kolonne, der henviser til lokationer på kortet bag i dokumentet.

Unique Armors (OPDATERET!)
Med navn, hvilke bonuser den giver, en lille guide til hvordan man finder det og et felt til at krydse af i, når man har fundet den. Der er desuden en Map# kolonne, der henviser til lokationer på kortet bag i dokumentet.

Schematics (OPDATERET!)
Med navn, hvilke ting man skal bruge for at bygge våbenet, hvor man kan finde / købe schematic'en og et felt til at krydse af i, når man har fundet alle schematics til et givent våben. Der er desuden nu tal i location kolonnen, der henviser til lokationer på kortet bag i dokumentet.

Bobbleheads (OPDATERET!)
Indeholder belønning, område hvor den findes, en lille guide til at finde den og et felt til at krydse af i, når man har fundet den. Der er desuden en Map# kolonne, der henviser til lokationer på kortet bag i dokumentet.

Followers
Med navn, hvilken karma man skal have for at følgesvenden vil følge med, hvilke våben følgesvenden bruger per default, hvor man kan finde følgesvenden og hvilke 3 major skills følgesvenden har.

Quest Perks
Med navn, hvilke bonuser den giver, en lille guide til hvordan man får den og et felt til at krydse af i, når man har fået den.

DLC
En side til hver DLC med quests, unique weapons, unique armors og quest perks i samme tabel form, som til det oprindelige Fallout 3. Broken Steel har ingen quest perks, da alle perks i Broken Steel er level-up perks fra level 22 - 30.

Kort (NYT!)
Der findes 6 kort bagest i dokumentet. Et til hvert af følgende tabeller: Major Quests, Minor Quests, Unique Weapons, Unique Armors, Schematics og Bobbleheads. Kortene har numre påtrykt, så man kan lokalisere de enkelte records i tabellerne.

Her er det opdaterede dokument så. Lige til at downloade og printe ud, på nær forsiden og kortene måske, med mindre du er vild med at bruge din farvepatron.

ADVARSEL!!! Dokumentet er fyldt med spoilere, så læs det på eget ansvar!

http://spif2001.googlepages.com/Fallout3GuideTables.pdf

Måske laver jeg nogle kort til DLC'erne Operation: Anchorage, The Pitt, Broken Steel og Point Lookout i løbet af en overskuelig fremtid, men sid ikke og vent på det... ;)

Enjoy!
10-08-2009 - 13:36

Mega spil neder...


*SUK*

Jeg er gået helt spillekold...

Eneste spil jeg gider er Fallout 3 - alt andet kan p.t. ikke få mit pis i kog. Med al det Fallout 3 spilleri, så gider jeg nok snart heller ikke det længere.

JEG VIL HA' FLERE W-RPG'ER NU!!!!!!

Please udgiv Risen og Divinity 2 i september, og please kom med Two Worlds 2 indenfor en overskuelig tidshorisont, og please lad være med at udskyde Dragon Age: Origins, Borderlands og Alpha Protocol længere end til november, og please kom med Mass Effect 2 lige efter nytår som planlagt.

...OG FÅ SÅ SNART ANNONCERET ELDER SCROLLS V DA!

I'M DYIN' HERE!!!
05-08-2009 - 15:15

Fallout 3 guide opdateret med DLC


Da Mothership Zeta med al sandsynlighed nok bliver det sidste DLC til Fallout 3, tænkte jeg, at jeg hellere måtte opdatere mine Fallout 3 guide tables.

Jeg har tilføjet alle 5 DLC mht. quests, weapon, armor og quest perks. Jeg har desuden også tilføjet quest perks til det oprindelige Fallout 3 og udpenslet de forskellige main story line quests.

Her ligger mit oprindelige blog indlæg om guiden: Link

Her er hvad dokumentet indeholder efter opdateringen:

Main Storyline Quests (NYT), Major Quests og Minor Quests
Med navn, start område, hvem der giver questen og hvad en evt. unik belønning er. Desuden er der felter, så man kan krydse af, når man er startet på en quest og når man har fuldført den.

Unique Weapons
Med navn, skade sammenlignet med det tilsvarende standard våben, specielle attributter, en lille guide til hvordan man finder det og et felt til at krydse af i, når man har fundet det.

Unique Armors
Med navn, hvilke bonuser den giver, en lille guide til hvordan man finder det og et felt til at krydse af i, når man har fundet den.

Schematics
Med navn, hvilke ting man skal bruge for at bygge våbenet, hvor man kan finde / købe schematic'en og et felt til at krydse af i, når man har fundet alle schematics til et givent våben.

Bobbleheads
Indeholder belønning, område hvor den findes, en lille guide til at finde den og et felt til at krydse af i, når man har fundet den.

Followers
Med navn, hvilken karma man skal have for at følgesvenden vil følge med, hvilke våben følgesvenden bruger per default, hvor man kan finde følgesvenden og hvilke 3 major skills følgesvenden har.

Quest Perks (NYT!)
Med navn, hvilke bonuser den giver, en lille guide til hvordan man får den og et felt til at krydse af i, når man har fået den.

DLC (NYT!)
En side til hver DLC med quests, unique weapons, unique armors og quest perks i samme tabel form, som til det oprindelige Fallout 3. Broken Steel har ingen quest perks, da alle perks i Broken Steel er level-up perks fra level 22 - 30.


Her er det opdaterede dokument så. Lige til at downloade og printe ud, på nær forsiden måske, med mindre du er vild med at bruge din farvepatron.

ADVARSEL!!! Dokumentet er fyldt med spoilere, så læs det på eget ansvar!

http://spif2001.googlepages.com/Fallout3GuideTables.pdf


Enjoy!
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her