spif2001's blog
24-08-2011 - 19:27

Aliens: Colonial Marines action trailer

Jeg synes lige vi skal have lidt Alien uhygge. Vi trænger vist lidt til det, så vi kan slappe af ovenpå Hyggens hårrejsende blog...

Ny action trailer:

12-08-2011 - 16:45

Hader august


Jeg går altid spillekold i august. Hader det. Vil helt vildt gerne spille et fedt spil, men alle spil i min samling virker kedelige og uinteressante.

Prøver at hive nogle af de gamle klassikere frem, som jeg ikke har spillet længe. Halo 3 blev det til i går aftes, men det gider jeg ikke i dag. Borderlands har fået en ordentlig tur de sidste par uger - sjovt men gennemtæsket før og derfor ikke særlig holdbart. Nyt DLC til Dragon Age II var alt for hurtigt overstået, og også lidt tamt. Nyt DLC til Fallout: New Vegas får ikke mit pis i kog. Jeg orker ikke engang at gennemføre det. Det spil skuffer mig gang på gang - mærkeligt nok, for jeg elskede Fallout 3.

Prøvede tidligere på sommeren at gennemføre nogle af de titler jeg mangler og egentlig gerne vil gennemføre. Alan Wake, Assassin's Creed, Assassin's Creed: Brotherhood, Dead Space 2 og Fable III. Selvom jeg kom langt i Alan Wake og Dead Space 2, gik jeg alligevel død i det.

Grunden til min apati er selvfølgelig, at vi snart går ind i en periode, hvor de helt store AAA spil dukker op.

Deus Ex: Human Revolution (13 dage) kommer heldigvis allerede om et par uger - det glæder jeg mig rigtig meget til, og Dead Island (27 dage) kommer i starten af september. De skal så holde til RAGE (55 dage) udkommer i oktober, som igen skal holde til Elder Scrolls V: Skyrim (90 dage) udkommer i november. Skyrim kommer jeg til at bruge rigtig meget tid på, og Halo: Combat Evolved Anniversary (94 dage) kan give lidt adspredelse, når jeg trænger til det.

Nu vil jeg hellere sidde og søge nettet igennem for previews og footage af games to come, end jeg vil sidde foran tv'et og dele øretæver ud.

*suk*

Tror jeg prøver en omgang Risen. Hvis jeg nu tager en helt anden vej end sidste gang, må der da være lidt nyt at hente?
05-08-2011 - 19:34

Stagger Lee

Nick Cave & The Bad Seeds lavede i 90'erne et album ved navn Murder Ballads. Et album med små historier, der alle havde mord som tema. Et nummer, som jeg til stadighed vender tilbage til, er Stagger Lee. Genialt flow, og fed tekst om en bad motherfucker kaldet Stagger Lee.

Se den og få en god historie, hvis du altså ikke er alt for homofobisk. ;)Jeg tror min første karakter i Skyrim skal hedde Stagger Lee!
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her