spif2001's blog
19-06-2010 - 09:52

ArcaniA: Gothic 4 E3 video nok engang :)


Så kom Gametrailers endelig på banen med E3 videoer af ArcaniA: Gothic 4 - og heldigvis med Xbox 360 gameplay.

I part I får vi en guidet tour igennem intro området, hvor ArcaniA fyren fortæller om spillets basis indhold og muligheder. Ting som at man ikke finder armor og guld på et dødt dyr, men i stedet kan tage noget af dyrets kød, synes jeg er fedt. Igen meget lig Risens måde at gøre det på, men Risen er jo også udviklet af de gamle Gothic udviklere. Grafikken er bare 10 gange bedre i ArcaniA i forhold til Risen.

Floor Walkthorugh Part I

I part II er vi ca. halvvejs igennem spillet. Her får vi forklaret hvordan combat fungerer imens han battler raptors, kæmpe hvepse og de samme dungeon skeletter fra de tyske videoer. Fin detalje med, at hvis man vil score headshots, så må man selv sigte, men kan man ikke ramme, så kan man autotarget monstret og derved ramme, men ikke ramme de ømme steder. Man kommer sikkert også til at gøre en del brug af BioShocks "zap 'em then whack 'em" lightning - wrench combo. :)

Floor Walkthrough Part II

Det ser federe ud for hver gang der kommer footage.

Jeg er nu officielt hyped på ArcaniA: Gothic 4. :D
18-06-2010 - 19:15

Nyt DA:O DLC + endnu en ArcaniA E3 video


Midt her i al E3 virakken sneg der sig en Dragon Age: Origins DLC ind kaldet Leliana's Song. Beskrivelse fra officiel hjemmeside:

Assume the role of Leliana, a young bard involved in a criminal ring that deals in political secrets. Accompanying her mentor Marjolaine on a high-risk mission, Leliana soon finds herself entangled in a game of intrigue that she cannot escape with just her beauty, charm, or stealth. The only way out of this game is to kill or be killed.

Features:

  • Explore Leliana's dangerous past and why she joined the Chantry
  • Fully voiced cinematic experience brings the characters to life
  • Unlock a unique reward that transfers into your Awakening and Origins campaign
Selvom hun i mine øjne er den kedeligste figur i det originale Dragon Age: Origins, så er Leliana's forhistorie en af de mere spændende at høre om, og forståeligt at BioWare laver en DLC med den.

Leliana's Song er klar til download fra den 6. juli. og ser ud til at koste omkring de 800 ms point.

-------------------

Dagens anden lille bonus er endnu en E3 Arcania: Gothic 4 gameplay video. Denne gang er det en gut i fuld armor der nakker skeletter og en enkelt sten golem, i en mørk kloak agtig dungeon.

Link til video


Jeg er spændt på hvor let det er at kæmpe. Det virker meget Risen agtigt, men forhåbentligt er det lige en tand nemmere at styre. :)
17-06-2010 - 22:04

ArcaniA: Gothic 4 & Two Worlds II @ E3


ArcaniA: Gothic 4:

Så kom der endelig lidt E3 footage fra ArcaniA: Gothic 4. Det har jeg ventet længe på.

E3 trailer (sikkert PC gameplay, men det kan ikke ses pga manglende HUD):


Monstrene ser fede ud og er dejligt anderledes, når man ser på udseende.

E3 Gamespot interview på gulvet med en del Xbox 360 gameplay: Link

Så vidt jeg har læst mig til på deres forum, så er ArcaniA udviklet med PC og Xbox 360 for øje. PS3 udgaven er en port af Xbox udgaven. Ergo har man begge konsoller, bliver Xbox udgaven nok at foretrække.

Two Worlds II:

Xbox 360 gameplay video (ingen lyd - kun messe-baggrundsstøj): Link

Grafikken fejler i hvert fald ikke noget. Kampene virker også rimelig fun selvom ham der spiller er en klaphat. Det ser ud til at magic kort systemet og inventory systemet er lavet en del om. Desværre er der ingen stemmeskuespil pga manglende lyd, men mon ikke de har lært af 1'eren. :)

Det ser faktisk lovende ud for Two Worlds II

-----------------------

Det ser rigtig lovende ud, synes jeg. Det bliver et godt rollespilshalvår vi går i møde. Fallout: New Vegas, ArcaniA: Gothic 4, Two Worlds II og Flames of Vengeance udvidelsen til Divinity II: Ego Draconis. Nå ja - og Fable III, hvis der stadig er nogen der synes, at det har noget med RPG at gøre.

Two Worlds II udkommer d. 17. september. ArcaniA: Gothic 4 udkommer i oktober - samme måned som Fallout: New Vegas. Lur mig om ArcaniA ikke kommer først på måneden, så det ikke kommer for tæt på Fallout, men alligevel er 2-3 uger væk fra Two Worlds II, som vel er dens direkte konkurrent.11-06-2010 - 08:31

ME2 Overlord dato


Så kom der en dato på den sidste nye Mass Effect 2 DLC Overlord. Den 15. juni - altså på tirsdag.

Jeg så det i går og hev Mass Effect 2 ned fra hylden igen. Nu vil jeg igennem på Insanity sværhedsgraden og lavede mig derfor en ny Shepard i skikkelse af en Vanguard. Det er tilpas lang tid siden jeg sidst spillede Mass Effect 2, og det hele føltes lidt fresh igen. Når Overlord DLC'en så kommer på tirsdag, så er der lidt ekstra glasur på kagen til mit Insanity gennemløb.

Ingen romance med de oplagte denne gang - jeg går efter at score Kelly - sekretæren med evner indenfor psykologi. :)

Jeg er også spændt på, hvor meget bedre planetary mining er blevet efter den nye update - det har jeg nemlig ikke prøvet endnu.

Ah - det er dejligt at være tilbage...

Kilde: Major Nelson
10-06-2010 - 19:48

Deus Ex lækkerier


IGN har lavet et preview af Deus Ex: Human Revolution og lagt 20 billeder op af gameplay og art:

Preview link

Pics link

Det ser pissefedt ud, og det kan være svært at se, hvad der er art og hvad der er gameplay. Er der overhovedet art?

Previewet er Eidos der viser en demo frem for journalisten, og der bliver beskrevet en masse om hvordan spillet foregår i de specifikke fremvisninger. Det lyder ærlig talt som en beskrivelse af det første Deus Ex (som jeg spiller i øjeblikket). Absolut et plus, hvis de kan lave et moderne Deus Ex med hvad det indebærer af grafik, lyd, historie, gameplay etc.

Combat er FPS, men hvis man laver et stealth takedown, ser man det i 3rd person view. Detaljen fra videoen, hvor han smadrer en mur og nakker personen bag muren, er noget man også kan i spillet. Det bliver cool at lave den slags stunt.

Det hele virker meget lovende og jeg glæder mig til at se nogen gameplay videoer - forhåbentligt under E3. :)

Kilde: IGN
06-06-2010 - 10:36

Alpha Protocol Stealth Weapons Pack Give-Away
Jeg fik Alpha Protocol i starten af denne uge, og tja - det er ikke det bedste spil i verden, men det kan gå an... :)

Af en eller anden årsag, så fik jeg 2 koder til pre-order DLC'en Stealth Weapons Pack. Først fik jeg en kode via mail et par dage før release, og da spillet så kom med posten, var der seddel med i kuverten med en kode på.

Jeg har brugt mail koden, og jeg har forsøgt at taste seddel koden ind også, i tilfælde af at det ikke var den samme DLC, men xbox.com siger "Du har allerede dette indhold.".

Beskrivelse af DLC'en fra xbox.com:

This exclusive stealth weapons pack includes the Hamilton Marksman high accuracy pistol plus the Samael Typhoon High Recoil Control SMG; each with custom up-grade kits. This bundle also includes 30 tranq rounds, 100 hollow point rounds, 20 remote mines and 10 radio mimics. As an added bonus there are special store additions for the ultimate Stealth Spy!

Så hvis du gerne vil have denne Stealth Weapon Pack til dit Alpha Protocol, så skriv en kommentar til dette blogindlæg, og så trækker jeg lod i morgen (7/6) blandt deltagerne.

Update:
And the winner is...

kofoed!

Du får straks sendt en pb med en kode i. Enjoy... :)
04-06-2010 - 18:40

Deus Ex CGI trailer


Ny cgi trailer til Deus Ex: Human Revolution. Se den!

Det er fra den billederne forleden er taget. Det ser eddermame godt ud. Selvom der ikke er in-game footage, så er stemningen så fed og kulisserne så troværdige, at det umuligt kan blive andet end en kasse succes.

Helt sikkert et spil der skal holdes et vågent øje med!

Det er sat til at udkomme tidligt i 2011.

Link til trailer

Kilde: Gamersyde
01-06-2010 - 08:27

Deus Ex shots


Deus Ex var en af mine ynglingsspil back in the day. Et shooter rpg af den bedste slags og banebrydende indenfor genren. Efterfølgeren Invisible War fik jeg købt til den gamle Xbox, men jeg har aldrig fået taget mig sammen til at komme mere end 1 times tid ind i spillet. Det fangede mig bare ikke rigtigt.

Derimod tror jeg vi kan vente os et rigtigt fedt spil i 3'eren. Ikke at man har set så meget endnu, men med disse nye shots, er der fyldt godt op i stemningsposen:

Link til billeder

Rigtig lækre billeder. Specielt by billedet ser godt ud - Bladerunner stilen skinner lækkert igennem. Me like... :)

Kilde: Gamebanshee.com

Btw så har jeg også fødselsdag i dag. 37 år er jo ingen alder, så det snakker vi ikke om. :P
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her