spif2001's blog
27-09-2009 - 09:30

Mass Effect 2 forberedelse
Så er jeg så småt begyndt at varme op til Mass Effect 2. ToTheGame.com påstår, at det skulle udkomme i Norden d. 26 februar 2010, men hvor de har den dato fra, ved jeg ikke. Så vidt jeg ved, har BioWare ikke sat en endelig dato.

Grundet Gamestops nye tilbud var jeg i byen i går, og bestilte bl.a. 1 styks Mass Effect 2. Pris: Eragon + Spiderman 3 + 1 kr. Haha...

Jeg er også gået i gang med at gennemføre Mass Effect med karakterer, som jeg vil overføre til Mass Effect 2. Jeg vil se de forskellige impacts historien i Mass Effect 2 får, af de valg man foretager sig i Mass Effect. Jeg har en masse karakterer i forvejen, men jeg kan ikke huske, hvilke valg jeg har taget, da flere af de karakterer har været igennem møllen flere gange.

Jeg vil have følgende runthroughs:

[STORY SPOILER ALERT!]

1. Dark Shepard
Male Renegade Soldier. Colonist. Sole Survivor. Commando.
Arachni Mother dør. Wrex overlever. Kaidan dør. Liara dusket. Council dør. Ambassador Udina Shepards council head valg. Alle side missioner gennemført med evil twist.

2. Blank Shepard
Female Neutral Adept. Earthborn. Ruthless. Nemesis.
Arachni Mother overlever. Wrex dør. Ashley dør. Kaidan humped. Council dør. Captain Anderson Shepards council head valg. Alle side missioner gennemført med neutral twist.

3. Bright Shepard
Male Paragon Engineer. Spacer. War Hero. Operative.
Arachni Mother overlever. Wrex overlever. Kaidan dør. Ashley dusket. Council overlever. Alle side missioner gennemført med good twist.

Hybrid klasserne kan jeg så lave fra scratch i Mass Effect 2, for også at få den oplevelse med. Det kunne selvfølgelig være, at der kom en ekstra klasse eller 2 i det nye spil.

I går aftes blev jeg så færdig med Dark Shepard (og fik de sidste achievements fra den nye DLC undervejs), og nu vil jeg i gang med Blank Shepard.

Woe to you Sovereign!
14-09-2009 - 15:41

La Linea?


Hvad blev der af La Linea?

Dengang jeg var barn, da DR havde monopol på den danske sendeflade, der blev de altid vist, når der lige var 5 minutters hul i programmerne. Det er en genial tegneserie om en tegnet mand, der oplever alverdens ting på hans streg. Han brokker sig konstant på volapyk-sprog over tegnerens påhit, og får altid rodet sig ud i problemer.

Simpelt idé grundlag, men utrolig kraftfuld.Måske det skulle være en facebook gruppe? La Linea tilbage på DR!
11-09-2009 - 14:13

YU AR FIRED!

Elsker den her scene fra Fifth Element:"Gooood philosophy..."  hæhæ

Det er weekend og der skal ses Disney Sjov, spilles Beatles og Mini Ninjas, holdes sviger fødselsdag, fises rundt i sommerland, ordnes have... *puha*

Godt at man ikke er blevet gammel endnu! Eller... arh crap!
05-09-2009 - 14:17

Fri til rip


Jeg styrtede rundt i huset og ryddede op / gjorde rent. Svogeren havde ringet og sagt de kom forbi, så deres søn kunne lege med vores yngste søn. Konen og den ældste søn var taget i byen, for at han kunne spendere sine lommepenge, så jeg måtte ordne huset alene. Efter en time på fuld turbo dukker de op, og siger at de lige napper min søn og tager ind til mine svigerforældre, så de kan lege i deres legekælder.

Grrrrrr...  SPILDT KNOFEDT! :P

...men fedt, for så har jeg huset for mig selv. Det sker efterhånden aldrig. :)

Tøffede lidt rundt og vidste ikke, hvad jeg skulle give mig til.

Blev enig med mig selv om endelig at tage hul på min CD rip opgave. Jeg vil have rippet alle vores CD'er til mp3, så jeg kan smide dem over på xbox, mp3 afspiller, anlæg, iPod osv.

Søgte lidt på Google for at finde det bedste gratis rippe program. Kom frem til at det må være Exact Audio Copy ( link ) som sammen med LAME - mp3 encoder ( link ) skulle klare opgaven bedst.

Nu sidder jeg med en kop kaffe og ripper gamle CD'er. Det er fanme sjovt at høre nogle af de sange, man hørte for 20 år siden. Mærkeligt som små detaljer har fæstnet sig i ens hukommelse. En ridse i coveret, man kan huske hvordan blev til. En rød plet fra et stearinlys dryp, fra en forbudt fest i mine forældres hus. En Absolute Dance 8 som man spillede alt imens man spillede druk kort og drak øl og sorte svin med vennerne.

Nu skal jeg bare i gang med at kode mig et program i C#, så jeg kan smide random numre over på USB / iPod / CD / DVD, så det passer med hukommelse størrelse. Altid rart at motionere til random musik. :)


Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her