spif2001's blog
23-02-2010 - 22:14

Nostalgi trip

 
Tilbage i 1993, efter at have fået huen på i '92, tog 4 gymnasie buddies og jeg afsted på en 6½ måneders tur igennem USA. Vold fed oplevelse.

Nu sad jeg og ledte efter lidt random musik på youtube og rendte ind i Blind Melon. Det mindede mig om en triple koncert vi var til i L.A.

Først spillede Blind Melon, der på det tidspunkt var helt fresh.Bagefter spillede Stone Temple Pilots, der havde haft deres Core album på gaden i et ½ års tid....og til sidst lukkede den amerikanske folkesanger Neil Young en uforglemmelig aften af.Dammit det var fede tider...


18-02-2010 - 18:00
17-02-2010 - 23:20
16-02-2010 - 15:59

Forærer ME2 GameStop preorder kode væk...


Jeg var en af dem, som var hurtig ude, da en stakkels EA / MS medarbejder kom til at frigive alt Mass Effect 2 preorder DLC på Marketplace et par dage før Mass Effect 2 udkom. Det var jo rigtig dejligt og det virker jo alt sammen fint.

Nu står jeg så her med en preorder kode fra GameStop på en Terminus Armor og M-490 Blackstorm heavy weapon, og kan lige så godt give den væk, da jeg jo fik den via uheldet. Se dem her:Eneste krav jeg egentlig har til modtageren er, at det skal være til en dedikeret spiller, som ikke bytter / sælger sit Mass Effect 2 væk. Det ville jo være synd for en anden gut, som virkelig gerne vil have den.

Jeg venter til torsdag aften kl. 21. Så trækker jeg lod imellem dem der har lagt billet ind på koden, her i dette blog indlæg. Vinderen bliver offentliggjort via en Edit af selve blogindlægget og får koden sendt på PB umiddelbart efter.

Sæt i gang!


...eller noget...


EDIT:
Efter at have ledt i mindst 15 minutter efter mine gamle rollespilsterninger, lykkedes det mig endelig at finde dem. De lå selvfølgelig inde bagerst i den store knægts skab.

Herefter blev der kastet med den 8-sidede terning og den heldige vinder at en Terminus Armor og en M-490 Blackstorm blev...

*drumroll*

palnatoke

1 styks kode på vej via PB til palnatoke. I andre uheldige sjæle må, som Lollike skrev, en tur på eBay.


05-02-2010 - 18:59

Sebastian på hjernen


AAAAAAAAAARRRRRRRRGHHHHH!!!!!!!!!!

Jeg kan SLET ikke få den her sang ud af hovedet!!! Jeg har haft den kørende i hovedet en hel uge nu og jeg bliver ved med at nynne / synge / fløjte den - HELE TIDEN!

Romeo og Julie med Sebastian:Nu har jeg fundet ud af hvorfor.

Det er Mass Effect 2's skyld, og det var min kone der gjorde mig opmærksom på det!

Det grundlæggende rif i Romeo og Julie minder utrolig meget om den melodi der kører, når man i Mass Effect 1 og 2 åbner for Galaxy Map. Den evindeligt gentagende melodi har jeg fået overført til Romeo og Julie sangen, og nu kan jeg ikke få den ud af hovedet - slet ikke. Mine omgivelser kvæler mig snart, hvis jeg ikke får den lagt på hylden.

Must not whistle. MUST NOT WHISTLE!!! AAAAARGGHHH

*Kvæle*

*Ralle* 

*Strangulere*

....Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her