spif2001's blog
29-07-2010 - 08:26

DAO Golems of Amgarrak announced


Så blev de sidste dages Dragon Age: Origins snak om et nyt DLC endelig officielt.

Den 10. august udkommer Golems of Angarrak og prisen bliver 400 point. Beskrivelse fra den officielle hjemmeside:

Delve deep underground to save a missing dwarven expedition in search of ancient secrets for creating monstrous constructs. Only you can uncover the gruesome fate that befell them.

Put your Warden back in action and adventure through new environments, meet new characters and defeat never before seen creatures. With an engrossing new storyline and challenging puzzles this is one add-on you don't want to miss!

  • Import your character from Origins or Awakening or create a new, high-level hero!
  • Face an all-new terrifying creature
  • Earn powerful rewards that transfer into your Awakening and Origins campaign
  • An advanced challenge for even the most experienced adventurers
Efter hvad rygterne siger, så skulle denne udvidelse rent faktisk være rigtig svær, men lad os nu se, om det holder stik. Jeg glæder mig til at komme under jorden igen og udforske the Deep Roads. Det er der jeg har de bedste spil-minder fra DAO.

En lille trailer til Golems of Angarrak: Link

Kilde: BioWare og mmorpg.com
28-07-2010 - 18:54

Two Worlds II trailer - nice


En ny trailer er lagt op på IGN:

Link til trailer

Jeg synes det tegner RÆDDI godt. Grafikken fejler ikke noget og stemningen er god. Jeg tror man skal betragte Two Worlds II som en ny oplevelse og så lægge fordommene på hylden, som man fik af at spille 1'eren.

...og det bedste ved Two Worlds II i forhold til de direkte konkurrenter ArcaniA: Gothic 4
og Divinity II: The Dragon Knight Saga må vel være, at det udkommer allerede d. 17 september, hvor de andre først kommer til oktober.

Must kill german monsters with weird speaking protagonist.... Mmmmm... Kill...

Kilde: IGN
26-07-2010 - 19:55

Divinity II i ny indpakning - klamt...


Her sidder jeg, som en af de få rå, der har gennemført Divinity II: Ego Draconis på boxen, og som rent faktisk synes, at det var fedt. Ja endda så fedt, at jeg tog mig sammen og fik 1000/1000 i det.

Glæden var derfor stor, da jeg hørte at en stor udvidelse var på vej ved navn Flames of Vengeance, som endda ville give grafikken i det originale spil et løft. Jeg undrede mig lidt over hvordan de ville kringle den, men gik ud fra at Ego Draconis ville blive patchet på en eller anden facon.

Det bliver den også, men kun PC udgaven...

Dem som ejer Divinity II: Ego Draconis til Xbox 360, kan kun få udvidelsen til efteråret, hvis de køber en samlet spilpakke, der kommer til at hedde Divinty II: The Dragon Knight Saga. Den pakke indeholder både Flames of Vengeance og Ego Draconis i den forbedrede udgave.

*Knurre*

PC ejere kan patche deres Ego Draconis og nøjes med at købe Flames of Vengeance udvidelsen og folk som endnu ikke har Divinity II til Xbox 360 eller PC, får fordelen ved at købe den opgraderede udgave fra start af. Dem som støttede spillet fra dag 1, bliver røvrendt og må købe det fulde spil igen. Forklaringen skulle være, at patchen er for stor til, at den kan komme på Live, og at de derfor må udgive det på ny. Flot...

Det er mega fesent, men fanme om jeg ikke skal ha' det alligevel. Forhåbentligt har de som et meget meget lille plaster på såret gjort det sådan, at man får achievements igen.

P.S.
Glæder mig til efteråret, når Two Worlds II, ArcaniA: Gothic 4, Fallout: New Vegas og Divinity II: The Dragon Knight Saga dumper ind ad brevsprækken. Og hvis det ikke er nok kan man overveje at kigge på Fable III, men helt ærligt, så tror jeg at jeg springer over Fable III i første omgang og gemmer den til spiltørken rammer os igen.

Kilde: Mod på Divinity II's officielle forum


08-07-2010 - 18:16

Dragon Age 2 hjemmeside oppe


Så er Dragon Age 2's officielle hjemmeside åbnet: Link

Der står bl.a. at vi får en debut trailer at se d. 17. august og en endnu bedre nyhed er vel det sidste punkt i Key Features:

Discover a whole realm rendered in stunning detail with updated graphics and a new visual style.

Det lugter af, at Dragon Age 2 får samme overhaling som Mass Effect 2 fik i forhold til Mass Effect. Awesome! ...og det bliver spændende at se, hvad den nye visuelle stil indebærer, men alt det får vi måske svar på allerede til august, når debut traileren ruller over skærmen.


08-07-2010 - 07:21

Dragon Age 2 confirmed


I følge IGN har EA bekræftet, at BioWare er i fuld gang med Dragon Age 2. Altså ikke endnu en udvidelse, men en reel 2'er.

Derudover har BioWare selv pippet, at BioWare fans får en stor dag i morgen: Twitter

Hvis tidligere rygter / tiltag fra BioWare passer, så får vi et Dragon Age 2 til februar 2011. Så må vi håbe at Dragon Age 2 får samme behandling som Mass Effect 2 fik i forhold til Mass Effect, når man tænker på de grafiske. Det ville være lækkert. :)

Kilde: IGN.com
06-07-2010 - 16:28

Hybris med Xbox 360 controllerForleden dag købte jeg programmet Amiga Forever Plus, som er et interface til Amiga emulatoren WinUAE + de ting der skal til, for at få det til at køre (lovlig kickstart etc.). Jeg har brugt masser af tid på at finde de gamle klassikere, og har nu en pæn samling, men jeg har bare manglet at få det til at køre ordentligt.

Det er så lykkedes med Amiga Forever Plus - sådan nogenlunde. Programmet har det med at gå ned for et godt ord, men det er altid lige når man sættet tingene i gang. Når først spillene kører, så bliver de ved med at køre.

En ting er at få emulatoren til at virke, en anden ting er at få et joystick til at virke sammen med emulatoren også. Mange Amiga spil skal bare spilles med joystick. Jeg spurgte på Lemon Amigas forum, om nogen havde erfaringer med Xbox 360 controllere og WinUAE og en gut sagde, at han spillede med hans 360 controller.

Da jeg alligevel skulle have en ny 360 controller, da de gamle er ved at være noget slidte, bestilte jeg en dobbeltpakke hos Coolshop indeholdende sort controller og sort wireless usb receiver, så man kan tilslutte controlleren til sin PC også.

Den kom så i dag. Der var lige nogle drivere der skulle installeres, før jeg kunne plugge receiveren til, men det gik nemt og snart havde min XP detecteret min nye controller.

Bare for sjov skyld startede jeg emulatoren op, og startede derefter shoot'em up spillet Hybris op. Da jeg kom til start skærmen trykkede jeg på A. Det var fire knappen og søreme om den ikke startede spillet op. Håbefuld ventede jeg på rumskibet skulle dukke op oooggg..... YES! Det virker bare!!! Uden at jeg har rørt indstillingerne i emulatoren. Vildt...

Det skulle vises til omverdenen, så jeg optog en skod film med mit gamle digital kamera. Her sidder jeg så og spiller Hybris med min nye controller:...nu vil jeg se, om det er lige så nemt i C64 Forever Plus, for så skal jeg spille Wizard of Wor! :D

P.S. Jeg ved det ikke, men controller successen behøver ikke at have noget med Amiga Forever at gøre. Det kan sagtens være, at det er rent WinUAE skyld, at det hele bare virkede i første hug.

EDIT: AMAZING!!! - Det virker lige så let med C64 Forever Plus :D

EDIT 2: Den næste controller kom på, efter den lige blev reconnected. Jeg har lige spillet en omgang Wizard of Wor 2 player med min søn! Det er ærlig talt lige før jeg må knibe en tåre... *snøft*
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her