spif2001's blog
28-05-2011 - 20:09

Gobliiins!
GOG har det ondeste tilbud i denne weekend: Gobliiins pack til ca. 15 kr. Uhørt...

Pakken indeholder 3 spil: Gobliiins, Gobliins 2: Prince Buffoon, og Goblins Quest 3

Jeg spillede i sin tid Goblins Quest 3 på min Amiga 500, men jeg har aldrig fået spillet de 2 andre. Nu har jeg købt dem på GOG, så i aften skal der nørdes Goblins!

http://www.gog.com/en/gamecard/gobliiins_pack

Goblins serien er point and click adventure spil, i en tosset fantasy verden, fuld af humor og skøre påfund. Det er også rimelig svært, men man vil så gerne klare opgaverne, så man slider i det for at løse dem. Grafikken er dejlig pixeleret, på den helt rigtige hyggelige facon.

Se videoen herunder, hvor en hyggelig mand sidder spiller første bane i Goblins Quest 3.

17-05-2011 - 20:09

Deus Ex: Icarus Effect anmeldelse


Sidst i august kommer Deus Ex: Human Revolution. Spillet der udspiller sig før de to første spil Deus Ex og Deus Ex: Invisible War. De første spæde previews tyder på et suuuper spil, og jeg glæder mig rigtig meget til at få fingrene i det.

Glæden var da også stor, da jeg fandt ud af, at James Swallow, der også er skribent på Deus Ex: Human Revolution, har skrevet en bog, der foregår i samme univers. Bogen hedder Deus Ex: Icarus Effect, og er du lige så spændt på Deus Ex: Human Revolution som jeg er, så burde du læse den.

Deus Ex: Icarus Effect foregår parallelt med handlingen i Deus Ex: Human Revolution. Verden er i en rivende teknologisk udvikling og folk der har lyst og råd, får byttet kropsdele ud med augmentations, der forbedrer alt muligt, men ikke alle er lige pjattede med den idé.

Igennem bogen får vi et godt indblik i det univers spillet skal foregå i, og vi får en masse oplysninger om hvad det er, som Adam Jensen skal op imod i spillet. Faktisk får man lidt oplysninger om, hvad der sker med Adam Jensen, som er den protagonist man styrer i Deus Ex: Human Revolution. Lidt et svar fra den 'anden side' på, hvorfor han har fået de augmentations, som han ikke selv har bedt om i følge trailerne.

Bogen følger 2 hovedpersoner. Anna Kelso, en Secret Service agent med hang til stoffer, og en hævntørst efter at hendes mentor bliver likvideret for øjnene af hende, og Ben Saxon, en tidligere SAS officer, der har kvaler efter at han overlevede som den eneste, efter en fejlslået mission, og er hoppet på en mercenary gruppe med, skal det vise sig, en lyssky agenda.

Hvert lille kapitel skifter imellem de to personer.

Anna er konstant på flugt fra noget, hun ikke helt ved hvad er, men som prøver at tage livet af hende, og slette hendes tilværelse. Hun får hjælp af en gruppe hackere / terrorister, som hun dog har moralske skrupler med, og derfor prøver hun at klare ærterne selv.

Ben følger vi på hans mercenary missioner, og det er på en af disse missioner, at man lærer om Adam Jensens skæbne. Lidt skægt at man nu kan se trailerne og gætte på de forskellige bad guys identiteter.

Bogen er virkelig godt skrevet, der er konstant action på drengen, og jeg havde svært ved at lægge den fra mig. Hvis spillets historie bliver lige så god eller bedre, så har vi et potentielt GotY i Deus Ex: Human Revolution.

Jeg giver Deus Ex: Icarus Effect 4/5 - masser af action, lidt på bekostning af indblik i karaktererne.
15-05-2011 - 02:30

Ind over markerne...

Jeg er så pattestiv...

:D

Jeg har lige været til fest. Fri bar og ædelse, og konen gik kold kl. 22. HEP HEY!

Da kl. blev mange og folk gik i seng, gik jeg ud over markerne, i fugleflugts linie (olme bønder linie), og nu er jeg lige kommet ind ad døren, efter at have forceret en bæk, en flok køer + en hovedvej. Jeg prøvede at skribe et blog indlæg på min Android, da jeg var midt i det hele, men jeg kunne kun skrive en overskrift. Jeg måtte ikke skrive noget i hovefeltet - nitten...

Jeg kom hjem ! Jeg vandt over kreaturerne og markerne. WIN!!
05-05-2011 - 19:21

Bernhoft


Min kone så denne norske gut på Godmorgen Danmark, og viste ham frem lige før. Sindssygt så dygtig han er. Kører det hele Live og hvilken stemme. Talent... super talent!

...og fedt nummer. Tjek det ud! :)Edit: Fandt en mere fra samme session:

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her