spif2001's blog
09-08-2010 - 10:45

ME2 Insanity milepæl overkommet


Jeg spiller i øjeblikket on / off Mass Effect 2 på Insanity sværhedsgraden. On / off fordi jeg ellers vil smadre min controller, når jeg dør for meget. ;)

Jeg spiller som en Sentinel og startede ud som level 1 - altså ikke en import karakter. Nasty svært visse steder i starten. :)


[MASS EFFECT 2 SPOILERS!]En Mass Effect 2 kamphistorie:

I går kom jeg til gengæld forbi et af de punkter, jeg har frygtet mest i mit Insanity Run.

The Collector Ship.

Jeg vidste på forhånd at det ville blive møjhamrende svært, men prøves det skulle det jo. Så med min Sentinel og med Grunt og Kasumi Goto som backup, bordede jeg skibet.

Der sker jo ikke noget i laaang tid, når man render rundt inde i rumskibet, så jeg fik bygget spændingen godt op, indtil jeg nåede de flyvende platforme. Her fik jeg mine første gevaldige tæsk.

Det starter med 1 Scion ( mucho meget armor) og 3 Collectors (de har alle Barriers på Insanity level). Kort efter dukker endnu 3 collectors op og endnu 1 scion, og som rosinen i pølseenden kommer der lige 3 collectors og 1 scion. Der er hele tiden en Harbinger ( en besat collector som har barrier og armor i overflod ), og han smider hele tiden det sorte lort afsted, som man bliver ramt af, selvom man er i cover, og som følge deraf ryger ud af cover og er dazed i 2 sekunder. Sentinel klassens Tech-Armor power ville jeg slet ikke have kunnet undvære i denne kamp. Scions fyrer også hele tiden deres biotic shockwave af, og Grunt og Kasumi døde som fluer pga det.

Min "taktik" endte med, at jeg ignorerede scions og forsøgte at nakke collectors så hurtigt som muligt med Collector particle beam, så jeg ikke skulle kæmpe for meget med Harbinger. Efter en del forsøg lykkedes det at få nakket alle collectors, og så kunne jeg koncentrere mig om de 3 scions. Heldigvis kan de ikke komme tæt på én, da de ikke sådan kan hoppe omkring på de platforme man er på, og de kan ikke ramme én bag cover, så jeg nakkede dem stille og roligt med Heavy Warp.

Phew... Så var det værste overstået. :)

Troede jeg...

På vej ud af rumskibet, er der jo lige et par småkampe, og efter træningen på de flyvende platforme, var det ingen sag at nakke de collector grupper der dukkede op. Lige indtil jeg rendte ind i en Praetorian. Fuck den er nasty...

Den havde følgeskab af nogle Abominations og Husks, som alle har armor, og nogle collectors. De var dog forholdsvis nemme at få has på, men man kom bare nemt i krydsild, for den skide Praetorian rykker nærmere og nærmere på én hele tiden. Det er så ikke det værste ved den, selvom det er slemt nok. Næh det værste er, at når man har nakket dens barrier og skal til at nakke dens armor, så laver den hoppe tricket og har lige pludselig fuld barrier igen - og er man for tæt på den, når den hopper, så nasser det afsindigt meget. Grunt og Kasumi døde hvis de var i nærheden og jeg selv stod uden skjold kun iført underbukser med et ordentlig bremsespor i...

Jeg ved ikke hvor mange gange jeg prøvede den kamp, men "taktikken" blev, at dræbe de irriterende collectors og husks, og så forsøge sig mod Praetorianen alene. Da den følger efter én og hopper på én, skal der løbes panisk frem og tilbage i det rum kampen foregår. Som regel skal der endda løbes under den satan.

Jeg var løbet tør for Medi-gel efter kampen på de flyvende platforme, så når mine kumpaner døde, og det gjorde de hurtigt pga hoppe tricket, så var det kun mig og min Praetorian buddy tilbage. Mano e Praetorian.

Efter en 12-13 gange, hvor jeg måtte bide i græsset, lykkedes det mig at få den så langt ned i armor, at en hurtig salve ville have knækket den, men uheldigvis for mig, valgte den at lave hoppe tricket lige i det øjeblik, så jeg kradsede af, da jeg var for tæt på. NØJ jeg blev olm... ...meeen jeg fik i det mindste oplevelsen af, at det ikke var umuligt.

De næste 10-15 gange gik det helt galt ( det gør det næsten altid, når man har været monster tæt på at klare et eller andet!? ), men så begyndte jeg at blive ultra professionel. Jeg tog ingen chancer mht at lade den komme for tæt på. Hvis Praetorianen var bare lidt tæt på at kunne lave hoppe tricket på mig, så løb jeg alt hvad remmer og tøj kunne holde, og jeg sørgede hele tiden for, at kunne fyre Tech-Armor af imens jeg løb. Det kostede så en del Heavy Warps, da jeg hele tiden skulle kunne nå at bruge min Tech-Armor og derfor ikke kunne vente på at lade mine skills op.

Efter 3-4 tætte kampe lykkedes det endelig! Oh boy var glæden og lettelsen stor, da jeg kunne save efter den kamp. Så var der ikke så langt til Normandy og et par infights med collectors og 1 enkelt scion forekom som barnemad.

Allersidste battle inden jeg igen var ombord på Normandy, var dog lige ved at blive lidt for spændende. Der kommer en masse husks og abominations og mine to kumpaner blev løbet over ende. Mens jeg bakkede alt imen jeg fyrede Heavy Warp og skød løs, så jeg hvordan Grunt til sidst blev slagtet med 7-8 abominations rundt om ham. Min ammo i min SMG løb tør, og Heavy Pistol fyrer for langsomt til abomination horder, så jeg måtte ty til collector Particle Beam igen, for at få ram på dem. Det var kun med hiv og sving, at jeg kom levende ud af den kamp, for al min ammo var væk på nær 10-15 skud i min Heavy Pistol.

Jeg tror aldrig jeg har været så glad for at se min UT-47 Kodiak Drop Shuttle. :)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her