spif2001's blog
13-08-2010 - 15:19

Mass Effect 2 Insanity mode complete


Yep.

Så klarede den gamle sgu sig lige igennem Mass Effect 2 på Insanity sværhedsgraden og fik derved Insanity achievementen, som var den sidste jeg manglede i det spil - ergo gav det 1055/1055.[SPOILERS KAN FOREKOMME]

Eftersom jeg ikke er den store shooter haj, så blev det klaret med Sentinel klassen, som har uundværlige skills, når en shooter noob skal overleve. Heavy Warp som er god til at smadre barriers og armor, Heavy Overload som er god til at smadre shields, og Tech Armor som er god til at holde dig i live.

Det har været en hård omgang, dog mest i første halvdel af spillet. Når man bliver højlevel nok, går det hele meget lettere - sikkert også fordi man så er ved at være i træning. :)

Horizon var rimelig slem, Collector ship var en bitch og jeg havde også en del bøvl med at få fat i Garrus og Mordin i starten - specielt fordi jeg startede fra level 1 og så er de missioner åndssvagt svære, da man er helt grøn, når man kommer til dem. Den allersidste mission gav mig til gengæld ingen problemer. Jeg døde en enkelt gang, da Kasumi ikke kunne holde varmen i rørerne ud længe nok, og en enkelt gang i seeker sværmen, da jeg ved et øjebliks uopmærksomhed fik Harbinger i ryggen - få aldrig Harbinger i ryggen!

Aaaahh... det giver en kæmpe stor tilfredsstillelse, at gennemføre det spil på Insanity sværhedsgraden. Mere end det gjorde i 1'eren faktisk, selvom jeg generelt synes 1'eren er et federe spil.

Glæder mig til den næste DLC, hvor vi jo skal hjælpe Liara T'Soni med at få ram på The Shadowbroker

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her