Morten Skou's blog
05-05-2011 - 21:03

Lidt om Blå Burn/Agave

Først og fremmest, så synes jeg lige at jeg vil dele med jer, at jeg siden midten af januar, ikke har drukket Cola i nogen som helst form. Det er lidt vildt, eftersom jeg hele mit liv har indtaget rigelige mængder af den så populære læskedrik. Det overraskende er, at jeg ikke engang forsøgte at holde op med at drikke den - der skete ganske enkelt bare det, at jeg en dag pludselig ikke kunne udstå smagen af Cola. Nu finder jeg ganske enkelt smagen decideret ulækker :-)

Den anden ting som jeg ville dele, er at jeg for efterhånden et godt stykke tid siden, tilfældigt fik prøvet denne, vidst nok, ret nye smagsvariant af energidrikken Burn. Den smager ifølge det der står på dåsen, af æble, kiwi og blå agave (en eller anden spøjs plante). Sammenlignet med andre energi drikke, som f.eks. Red Bull - som jeg egentlig ikke rigtigt kan lide smagen af, så smager den her "Blå" Burn ganske adeles fremragende.

Blå Burn Agave

Der er lige så meget koffein i som i Red Bull, nemlig 32mg pr. 100ml. 

Prøv den næste gang du står og skal bruge et skud energi til de lange gameraftener, eller sammen med diverse alkohol tror jeg faktisk også at den er ganske udemærket.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her