Morten Skou's blog
01-06-2009 - 23:34

Project Natal

Efter at have fulgt Microsoft pressekonference under E3, så synes jeg som udgangspunkt at fremtiden for Xbox 360 konsollen ser fin ud. Det lader til at Microsoft til trods for et ret langsomt år, fortsat forsøger at forny sig på flere områder.

Dog synes jeg, at jeg må forholde mig lidt kritisk overfor deres "Project Natal", altså den nye bevægelses-sensor til Xbox 360. Selve konceptet er muligvis meget fedt, men jeg synes altså, at hvis man kigger tilbage på de mange problemer som der har været med diverse spil som blev understøttet af Xbox Live Vision, så kan man godt tillade sig at tvivle på om de overhovedet kan få det til at fungere.

Gode eksempler på ovenstående er f.eks. Totemball, det virkede ganske enkelt super dårligt. Det næste var "You're in the movies", som nærmest kræver at man har en grøn eller blå væg og den perfekte lysopsætning, før at det er muligt bare at bruge det nogenlunde.

Project Natal

Selvfølgelig kan man få Peter Monoleux til at lave noget genialt hvis man giver ham sådan en ny gadget, og det proof-of-concept som Lionhead var kommet op med, var da også ret nyskabende. Desværre har jeg set ham lave noget lignende som gik under navnet "The room" - og begge dele ender sikkert ud med at ende i samme skraldespand og dermed aldrig blive til noget som vi gamere reelt får fingrene i.

Project Natal

Det sidste som man så Natal blive brugt til, var at lege maler med - det så da meget sjovt ud, men ligner noget der hurtigt ville blive kedeligt.

Anyways, så synes jeg stadigvæk at Microsoft formåede at levere varen med deres E3 show i år. Der var rigtig mange fede spil, og det er tæt på at jeg vil sige at efteråret 2009 bliver en af de fedeste perioder i Xbox 360ens levetid.


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her