Morten Skou's blog
25-02-2009 - 20:48

Halo Wars: Den vildeste achievement

Da jeg fik fingrene i Halo Wars for et par uger siden, og efterfølgende gennemførte det i Co-op med min kammerat Simon (Valyc), så besluttede vi os for, at vi simpelthen måtte have den achievement i spillet der hedder "Running the Show".

Eftersom vi i en lang periode var de eneste 2 der spillede Halo Wars online, så tænkte vi at det nok skulle være nu eller aldrig, da den eneste måde man kan få den på, er ved at optjene 3.2 millioner points via online ranked kampe - en ting der naturligvis er lidt nemmere hvis man på forhånd bestemmer hvem der vinder kampene :-)

Running the Show achievement

Vi lavede hurtigt nogle beregninger, og kom frem til, at det ville tage ca. 44 timer at få den, hvoraf de 19 timer ville være trykkeri på "A"-knappen for at bygge enheder. Desværre var vores beregninger forkerte. En begrænsning i Halo Wars gjorde, at man kun kan spare 500.000 ressourcer op af gangen - hvilket vi først fandt ud af ret sent i processen. Det betød at de nætter hvor Xboxene havde stået tændt om natten for at spare op var gået tabt, da de 500.000 points allerede er opsparet efter små tre timer.

Jeg har ikke det præcise overblik over hvor mange timer der er blevet brugt på at få den, men jeg tror at vi nærmer os at mine to Xboxe har stået tændt i over 100 timer alene for denne achievement. Derudover havde jeg i forvejen fået en achievement der krævede 24 timers spilletid. Alt i alt har Halo Wars som minimum været i min Xbox i 150+ timer.

Vil du vide mere om hvordan man får de forskellige achievements i Halo Wars, så kan du læse vores lille Halo Wars Skulls guide her. Den er ikke helt opdateret endnu, men får sidste overhaling med bl.a. videoer og screenshots i løbet af i morgen.

"Running the show"-achievementen vil nok kræve ret meget tålmodighed at få når spillet først er blevet udgivet. Det kræver helt sindsygt mange kampe at opnå så mange points - så god fornøjelse hvis du går efter at få 1000GP i Halo Wars :-)

På fredag skal jeg iøvrigt repræsentere Danmark i en Halo Wars turnering imod et par andre Skandinaviske spilsider - resultatet skal jeg nok blogge om.



Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her