Morten Skou's blog
16-08-2007 - 20:57

En super dag!

Selv om dagen for mig startede med alt for lidt søvn, så blev den alligevel bedre og bedre i løbet af dagen.

Bioshock
Cirka klokken 12 ringer et bud fra et budfirma, han står foran min dør og vil gerne aflevere en pakke. Jeg har en formodning om at det er Bioshock, da jeg har lokket Take2 til at sende det til mig så hurtigt som de kan. Da jeg ikke er hjemme, og han gerne vil have en underskrift så har vi jo lidt et problem. Han tilbyder selv at ringe til sin chef og høre om det kan løses - 5 minutter efter har jeg chefen i røret, der siger at jeg bare kan sende ham en fuldmagt via e-mail, og så skal pakken nok ryge i postkassen. 

Jeg fandt senere ud af at firmaet hedder Indycph, og må erkende at jeg er imponeret over deres serviceniveau. Firmaet er lidt mindre end DHL og lignende, men servicen de yder er i særklasse! Jer der har læst tidligere i min blog, ved at jeg ellers altid er uheldig med alt når det kommer til service. Men hvis Indycph forhandlede noget, så ville jeg helt sikkert købe der.

Interview med gud!
Som om at min dag ikke allerede var god nok, så lykkedes det Rob Donald fra Take2 at hooke mig op med et interview med selveste Sid Meier, manden der blandt andet har stået bag Civilizations serien - verdens bedste spilserie i mine øjne.

Jeg har efterhånden lavet en del interviews, men det at få muligheden for 1 on 1 med Sid gør alligevel at jeg ser utroligt meget frem til Leipzig turen. Jeg har altid joket med, at den dag jeg mødte Sid Meier, så ville jeg droppe spilbranchen - men nu må vi se ;-)

Først troede jeg at Rob jokede da han sagde det, men han blev ved med at sige at det ikke var en joke - til sidst sendte han mig en e-mail der bekræftede mødet. Sid Meier er måske ikke en særlig stor stjerne for alle - men for mig, der har spillet Civilizations, Alpha Centauri, Colonization, Railroad Tycoon, Pirates og her på det sidste Railroads, så er det en hel særlig dag!

YESS!

Min dag blev pludselig, om muligt, MEGET bedre!


GTA IV
Sidst men absolut ikke mindst, så fik jeg en mail fra Rockstar med et slot til Leipzig GC, hvor vi kan kigge en hel time på det kommende Grand Theft Auto IV.

Anyways, nu er Bioshock smidt i maskinen og jeg er klar til at give den gas til langt ud på natten. Jeg vil blogge lidt om mine oplevelser med spillet, hvis jeg da kan løsrive mig.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her