Da Senzai's blog
15-08-2011 - 17:02

Det er da et rigtigt arbejde.


I fredags var jeg en tur i biografen med min Buddy og hans Buddy. Vi var inde og se den ufattelige middelmådige Captain America.

På vej hjem spørger min kammerat´s kammerat mig om, hvad jeg laver. Jeg arbejder i Føtex. "Nå", siger han, "Hvad læser du så ved siden af. ?"

"Øh.. Turtles", kan jeg ikke svare andet end. "Jamen, hvad skal du bagefter?"

 Umiddelbart har jeg da ikke planlagt noget. Jeg har ingen interesser jeg kan leve af. Jeg får penge (okay, nok snarere et symbolsk beløb) for at være i Føtex, og jeg kan lide mine kollegaer.

 Jeg er ved blive lidt træt, at det er reaktionen, jeg får stort set, hver gang jeg fortælller, at jeg arbejder i Føtex. Som om, at "der er da ingen mennesker der gider arbejde i Føtex", og Føtex er kun noget man laver, mens man læser eller søger andet arbejde.

 Det værste er en lidt ældre true story, som jeg har fortalt før, hvor jeg mødte en bekendt fra Gymnasiet, der spurgte, hvad jeg lavede nu. Da jeg fortalte om, at jeg var elev i Føtex udbrød han med det samme "Ej, jeg troede ellers, at du var herre klog", som om, at det kun er dumme mennesker, der arbejder i Føtex.

Som min kollega sagde, så fuck, hvad andre synes, sålænge, du er glad for at være, hvor du er. Det er bare lidt træls, at føle, at man bliver set ned på, fordi, man er i Føtex. Umiddelbart mener jeg ikke, at jeg er dummere end andre mennesker.

I stedet for at sige, at jeg arbejder i Føtex kunne jeg måske næste gang fortælle, at jeg er Detail-Assistent med Speciale i Isenkram i Drift-Afdelingen, og høre om reaktionen er anderledes.

Igen, så selvom jeg synes, at Føtex er okay, så kan jeg heller ikke lade være med at tænke nogen gange, at jeg vil noget mere med mit liv. Gøre en forskel. Betyde noget. Istedet for bare at blive set ned på af utaknemmelige kunder, hver dag i Føtex. Jeg kunne tage til Afrika og blive nødhjælpsarbejder, måske.- Shin
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her