Da Senzai's blog
03-09-2009 - 21:09

De her spil skal jeg bare have!


 Folk blogger og poster løs om alle de spil, de skal have inde året er omme. Når jeg ser de lister er jeg bare like OH MY GAWD, Hvor skal de bare have mange spil! Jeg skal kun have tops to eller tre titler. Eller. Det var så lige indtil, jeg fik tjekkede release date kalender, og jeg må indrømme, at jeg skal have lidt flere :0)

De kommer her:

Marvel Ultimate Alliance II: Jeg elsker serien og har været med lige siden Legends, og det bliver spændende at se, hvad de har fundet på til fjerde kaptitel. Mit bud er, at det bliver præcist ligesom de tre forgående spil :D. Jeg håber bare, at de skruer sværhedsgraden op. Det fede ved Legends var, at man det ikke var lige til at leve sin mand op, da han når han "døde", og man var derfor tvunget til at bruge hele roosteret og kæmpe sig igennem de senere baner. Alt for lækkert!

King of Fighters XII:
King of Fighters har altid været kedeligt, men det ender nok med at jeg køber det. Jeg <3 Fighters.

Blood Bowl:
 Jeg har brugt rigtigt meget tid på spillet IRL, og jeg synes, at det er så fedt. Desværre kniber det lidt med at finde tiden og folk at spille med. Derfor bliver det kanont med online play, så man altid har nogle at spille med, når man har tid til det. Jeg gruer bare for alle quittersne :P

Blur:
Jeg synes at Arcade Ræserspil er superfede! :D

Split/Second:
Jeg synes, at det ligner Full Auto monster meget, så det er must have!

Sonic and SEGA All-Star Racing:
Jeg har ikke spillet en Kart-Racer siden Crash Team Racing, og jeg kan kun forestille mig, at genren vil være alt for fed online!

Tekken 6:
Jeg var kongen af tekken dengang, det hed nr. 4. Jeg frygter/ved, at spillet er blevet et jugglehelvede nu, men ligesom med KoF, så er jeg jo nødt til at have det.

Det er alligevel syv gange 500 bananer. Eller gange 300, hvis man kan finde dem billigere på nettet.

/ Shin
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her