Da Senzai's blog
22-04-2012 - 15:20

Bedre liste. Dårlige beslutninger.

Sidste gang skrev jeg om mit nye Splinterfright deck, som jeg ikke kunne vente med at prøve!


Nærmeste turnering var WCQ´en i Faraos Cigarer København, hvor vinderen kvalificerer sig til verdensmesterskaberne i Magic-kort. Nogen ville måske mene, at det var lidt ambitiøst at tage et uprøvet deck med til en turnering, der samler de bedste spillere fra hele landet. Omvendt er det en effektiv måde at finde ud af, hvad der virker, og hvad ikke gør.

Det er nok unødvendigt at skrive, at jeg selvfølgelig tabte alle de kampe jeg spillede. Decket var sjovt, og havde umiddelbart nogle gode ideer på papiret, men det var alt for ustabilt. Jeg manglede tit dobbeltblå mana, og når jeg møllede, var det lande, bonehoards og mulch jeg ramte. Decket er nødt til at være meget aggressivt og ikke spilde tid på at sætte Mulch --> Bonehoards –> Buried Ruins kæder op, uanset, hvor smart det virker. Derudover skal der flere dyr i decket, så jeg rammer dyr hver eneste gang jeg møller. Dvs. creature count skal op over de tredive. Jeg fjerner derfor Mulch, Bonehoard, Buried Ruin, og Viridian Emissary for Llanowar Elves, Screeching Skaab og Islands. Jeg når frem til denne liste, der er mere straight forward og stabilt: http://www.danskmagic.com/deckbox/index.php?ID=104722

Jeg ramte Faraos i Fredags klar til at battle! Decket kørte meget bedre, og det var ikke decket´s skyld eller spillefejl, der gjorde at jeg tabte. Det var dårlige beslutninger uden om selve gameplayet, der gjorde udslaget.

Match 1 mod Hvid-Blå Humans.

 >  


Jeg tapper hans Mirran Crusader med min Dungeon Geist, og ellers så banker jeg ham med Ghoultrees og Splinterfrights. Vinder 2-1 Match 2 mod Sort-Blå-Grøn Ramp Artifacts med Glissa.

 +  = L2R! 


Jeg tæver ham med Frights og Ghoultrees.  Han er på 11 liv og har en Wurmcoil Engine på bordet. Han betaler 2 liv for at spille en Phyrexian Metamorph for at kopiere sin Wurmcoil og går på 9. Han giver turen videre. Jeg  spiller Artful Dodge for at gøre min 10/10´er unblockable og vinder.


Game 2 spiller han alt for mange Wurmcoils og vinder.

Game 3 der taber jeg på, at jeg ikke kender reglerne ordentligt. Han bruger Tezzeret til at lave Inkmoth Nexus til en 5/5 flyver med Infect og slår mig for 5 poison. Han har en Inkmoth Nexus mere. Jeg tror fejlagtigt, at når Tezzeret en gang har lavet Inkmoth Nexus til en 5/5, at den bliver ved med at være 5/5, når den bliver aktiveret. Jeg tror derfor, at han hver en tid kan angribe med to 5/5 flyvere med Infect.  Jeg sidder hele spillet og spiller uden om dem, og tør ikke angribe. Vi løber tør for tid, og spillet ender uafgjort  1-1. Dårlig beslutning 1.


Match 3 mod Grøn-Rød-Blå Birthing Pod.

 

Jeg taber fair and square  1-2


Match 4 mod Grøn-Hvid Birthing Pod.

 +  = Legend Rule!


Jeg banker ham med Ghoultrees spil et og vinder.


Han starter i spil 2 og jeg holder en hånd med  Island, Llanowar Elves, Birds of Paradise og andre dyr. Jeg tænker at trækker jeg bare et grønt land i løbet af to ture, så vinder jeg. Der kommer selvfølgelig aldrig et grønt land. Dårlig beslutning 2


Jeg vælger i denne match at sideboarde mine 3 Phyrexian Metamorph ud for 3 Gnaw to the Bone.  Jeg har min modstander på 10 liv, et Ghoultree på boardet og en Artful Dodge i Graven. Det er min modstanders tur. Han spiller en Elesh Norn, og rydder det meste af mit bord. Det gør, at jeg ikke kan slå ham ihjel med mit træ, da det nu kun er 8/8. Han angriber med alle sine dyr næste tur, og jeg taber 1-2 

Jeg må aldrig nogensinde boarde Metamorph ud mod decks, der spiller Elesh Norn, da Metamorph er mit eneste svar til det kort. Jeg skal hellere Boarde Dungeon Geist ud, da det ikke nytter at tappe hans dyr, når han alligevel kan ofre dem til Birthing Pod. Dårlig beslutning 3. Med 4 trackers instinct i decket kan jeg sagtens finde en Metamorph til at sidde med på hånden, indtil min modstander spiller Elesh Norn


Match 5 mod Red Deck Wins.

Jeg trækker dårligt, og taber  0-2 uden modstand fra min side af.Jeg er tilfreds med decket. Nu skal jeg bare blive bedre til Magic.

- Shin 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her