Da Senzai's blog
03-07-2011 - 20:01

Surrealistisk Søndag: Cards in the Bank!

 
I min seneste Magic-indlæg skrev jeg, at jeg endeligt havde nået mit mål, nemlig at kvalificere mig til Danmarks-Mesterskaberne i Magickort. Og så gjorde jeg det endda med et deck, jeg selv havde lavet.
Jeg er kommet et massive problemer siden da! Et af de kort, jeg spillede med ”Stoneforge Mystic" er blevet bannet, da mange magic-spillere er dårlige tabere, der mener at kortet blev misbrugt i diverse ”Cawblade”decks. 

Mit deck havde to måder at vinde på. Den første var rampe ind i Eldrazi (win!) eller spille Thrun og equippe ham med et sværd i modstanderens farver (win). Decket er er nu så handikappet, at det ikke er det samme mere, og det gør ondt at lave det om, når jeg nu har brugt så mange mdr. på at fin-tune det.

Jeg har derfor et nyt deck på tegnebrættet, så jeg er klar til at spille igen, når rotationen kommer.


CARDS IN THE BANK!
 
Ideen er: Sun Titan + Ichor Wellspring + Phyrexia´s Core = Profit!
Jeg starter derfor med en base, der hedder her:
 
4 Sun Titan
4 Ichor Wellspring
4 Sphere of the Sun (så kan vi nemmere spille Titaner og andre ”bomber)
3 Mycosynth Wellspring
1 Mox Opal (hvorfor ikke?)
 
Som den opmærksomme læser kan se, så er der dømt Metalcraft! Jeg vil derfor også spille Etched Champion, der belejligt nok koster 3 mana, så Sun Titan kan hive ham op fra graven, skulle Championen mod forventning dø.

4 Etched Champion
Jeg vil gerne udnytte, at han ikke kan blokeres, og det må kunne gøres bedst med Sword of Feast and Famine. Hvis man definerer en tur ved at trække et kort, og bruge al sin mana, så vil jeg kunne Timewalke min modstander, hver tur med Etched Champion med et sværd i hånden.
 
2 Sword of Feast and Famine
 
Der skal lidt flere trusler i decket. Baneslayer Angel bliver ikke genoptrykt, så jeg må nøjes Batterskull. Den har også den fordel, at den giver Metalcraft. Kortet her kunne i virkeligheden godt være et andet, men umiddelbart tror jeg, at Batterskull er det sejeste creature til 5 mana.
 
3 Batterskull
 
Man må gå ud fra, at min modstandere også spille med gode kort, så removal er også nødvendigt.
 
4 Day of Judgment
 
Jeg mangler early defence og en måde at beskytte mine win-conditions. Spellskite er perfekt her, da jeg også kan blive ved med at hive ham ind med Titanen.
 
4 Spellskite
 
Ind med 24 lande
 
18 Plains
1 Island (til spellskite)
1 Swamp (til Memoricide, der nok kommer i board)
4 Phyrexia´s Core

Der er nu tre slots tilbage i decket, og jeg er ikke helt sikker på, hvad det skal være. Jeg har to ideer. Den ene er Perilous Myr. Den giver bedre early game, er god mod aggro, og så bliver jeg ikke ked af det, hvis jeg rammer den en Day of Judgment. Den kan også ”misbruges” sammen med Sun Titan og Phyrexia´s Core. Ide 2 er Gideon Jura. Han er bare bundsolid. Han kan fungere både som removal og reel trussel, og så dodger han også Day of Judgment. Jeg tror, at Gideon nok er bedst, og så må jeg starte med ´myrene i boardet.
3 Gideon Jura.
Nu må vi se om det holder :D. Jeg kommer helt sikker til at lave det om, når jeg har spillet er par gange med det, men jeg tror nu, at det er fornuftigt. Antallet er de forskellige kort skal finjusteres, og andre kort vil måske være bedre alt efter, hvad mine modstanderen kommer til at spille, men alt i alt. Jeg tror, at det holder! :D

(se alle kortene i decket her) 

- Shin
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her