Da Senzai's blog
24-10-2010 - 14:10

Så skete det endeligt!


 Jeg har tidligere skrevet, at mit første mål efter, at være begyndt at spille Magic en smule mere seriøst (så seriøst som 2 gange om måneden nu kan være :P) var at vinde en FNM, og igår var dagen!

Jeg spillede mit Eldrazi Ramp Deck.

Der var 13 deltagere, og jeg spillede mod følgende decks;

1. Kamp. Vs Red Deck Wins Variant. Jeg powerramper ind i Pelakka Wurm og Obstinate Baloths - Vandt 2-0
2. Kamp. Vs U/W kontrol med sort splash for Main deck Memoricide. I det ene spil fik han fjernet både Primeval Titan, Ulamog og Emrakul. AweSome - Vandt 2-1
3. Kamp. Vs. Valakut Ramp. Tabte 1-2
4. Kamp. Vs. Boros med en smule equipment - Vandt 2-0

Semi-finale Vs. Valakut fra Kamp 3
. Jeg beslutter mig for at boarde alle mine Eldrazi´er ud og køre hardcore landdestruction. Det virker - Vandt 2-0.
Finale Vs. Red Deck Wins Variant fra 1. Kamp.
Jeg er nødt til at gå, så vi beslutter også for at drawe i finalen og dele præmien - Uafgjort0-0. Havde vi spillet havde jeg nok vundet, da jeg ikke kan se, hvordan han skulle kunne vinde over midt deck. Han sagde også selv, at mit deck var et superdårligt matchup for ham, da jeg spiller med så mange tokens, og jeg ville hurtigt begynde at droppe Wurms, så han ikke ville kunne gøre så meget/intet imod.-MVP´s!


‎$$$ Ka-Chiiing! $$$

Jeg vendte hjem 130 kroner rigere og overvejer kraftigt at blive professionel. Det kunne være lækkert at rejse jorden rundt, og komme ud og opleve verden. 
- og så har jeg hørt, at der skulle være mange damer på Pro-Touren :0).

+ = WIN!

Jeg brugte de 100 kroner på mit en Misty Rainforest, jeg manglede til et Blåt-Grønt deck, jeg arbejder på, og som jeg tager med næste gang, jeg skal ind og spille. I kan se decket her. Jeg er ret spændt på det. Dog synes jeg, at det mangler Main-Deck removal. Det er lidt et for sjovt deck, så jeg har ikke lyst til at bruge 500 kroner på en manabase, der gør, at jeg kan splashe Doom-Blade. Indtil videre nøjes jeg med Into The Roil, der også kan redde min Myr Battlesphere. Men okay. Hvis jeg vinder penge, hver gang bliver det ikke noget problem :0)

- Shin

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her