Da Senzai's blog
21-10-2010 - 21:29

Det var alligevel crazy nok.

Once in a life-time moment.

 Igår var jeg like "Hell fucking no, om jeg gider bruge tid på at lave noget selv", og aftensmaden stod derfor på en gang fryse- pizza, jeg lige havde spicet op med ekstra revet skinke og ost. Pizza´en var færdig ca. 5 minutter, før der skulle ses Amalies Verden, så det kunne ikke være bedre.

 Jeg spiste ca 3/4 delen af Pizza´en, og så kunne jeg ikke klemme mere ned! Det har jeg aldrig nogensinde i mit liv prøvet før. At jeg ikke kunne spise en simpel frysepizza. Jeg var godt nok noget overrasket, men egentligt passer det mig fint.
 Jeg er stadig led og ked af at være fed, og her på det sidste har jeg kæmpet en brav kamp for at lade være med at overspise. Jeg forsøger at lave mindre portioner for jeg har en syg ide om, at "selvfølgelig skal jeg da spise op", og at det er synd at smide mad ud.

Tænk, at man kan skamme sig over det.

Her forleden dag var jeg nede og hente det nye nummer af GR. Jeg var ved at dø af sult, og med min viljestyrke, der har et power-level på Ca, Zero, skulle jeg selvfølgelig lige hen, og købe fem pølsehorn.
 
 Da det bliver min tur smider jeg GR på disken, og fortæller, at jeg skal have fem pølsehorn med fuldkorn. Den søde pige ser bladet og siger "GR". Jeg fik sådan en underlig fornemmelse. Jeg blev nærmest flov over at blive set med bladet i hånden. En del af mig skreg inden i mig, at jeg skulle fortælle hende at bladet er crap, men at jeg er nødt til at læse det for at kunne hate på det. Omvendt ville jeg heller ikke fremstå som en Elitær Nar, så det endte bare med, at jeg smilede til hende.

For at være fair, så er bladet blevet en del bedre siden Thomas er gået af, og de har fået udskiftet en stor del af redaktionen, men jeg er nok heller ikke deres målgruppe. Det irriterer/irriterede mig bare, at bladet er så populært, og er med til at forme the popular opinion, når nu bladet havde det niveau de havde (se f. eks deres Chromehounds eller Marvel Ultimate Alliance anmeldelse". Som Onkel Ben sagde. Med store kræfter følger stort Ansvar.

I´m the King of Iron Fist Tournament 

Med hensyn til gaming, har jeg besluttet mig for at lære King i Tekken 6. Jeg har spillet ham lidt ved siden af Leo og Lee, men det har hele tiden været en Tekken 3 King, jeg har spillet i Tekken 6. Det er på tide, at jeg lærer nogle nye moves :0)

Mit GamerTag er stadig Shin Senzai, hvis nogen vil battle :)

- ShinDel denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her