Da Senzai's blog
20-07-2009 - 20:21

Combo Møl.

Edit: Decket blev noget fuck, så har lavet det om til http://www.danskmagic.com/member/lekar.php?ID=28509&lekID=39502.

Det er super godt nu ':0)
Jeg blevet hooket på Magic igen, og er derfor gået i gang med at lave et nyt deck. Jeg havde først tænkt mig at lave et Vampyr-deck, der var et miks af hurtig beatdown og discard effekter krydret med The Rack til at suge de sidste dropper livspoint ud af modstanderen. Det viste sig hurtigt, at decket ville komme til at ligne mange af mine andre decks, hvilket ville være lidt kedeligt. ,, Hey!”, Tænkte jeg. ,,Hvad med et mølle deck?” Det har jeg ikke prøvet før. Et deck, der vinder på, at modstanderen ikke har flere kort tilbage i sit library.

Jeg har lavet en fire-fem udkast til decket og er ultimativt kommet frem til dette deck. Jeg har aldrig lavet et mølledeck før, så det kan sagtens være, at der bliver lavet nogle små ændringer efter et par spiltests. Som altid kommer den sædvanlige disclaimer med, at jeg på ingen måde er en særligt vindende Magic-spiller, og jeg bygger også på et budget, der lyder højest 100 dollar på per deck.

Når man laver et nyt deck er det vigtigt, at der er en mening med hvert eneste ene kort, man spiller med. Jeg kigger derfor mit deck igennem en sidste gang, for at granske alle kortene igen, og finde ud af, om der skal laves noget om.

Deckets IdeIdeen bag decket er at få modstanderen til at mana-floode. Altså trække mange, mange flere lande end han har brug, og næsten ingen spells. I starten gælder det om, at få ham til at smide en masse kort fra sit library i sin graveyard, hvorefter, at jeg via Haunting Echoes må lede hans deck igennem efter en masse spells og fjerne dem fra spillet. 

“Mølle” betyder, at man tager et kort fra toppen af sit library (sit deck) og ligger det i sin graveyard eller fjerner det fra spillet. I Magic taber man, hvis man bliver bedt om at trække et kort, og ikke kan fordi, at der ikke er flere kort tilbage i sit deck.

Creatures

4 Nemesis of Reason - Dette uhyre fungerer som Power-Møl. Jeg skal blot angribe med den, og fjenden bliver møllet for 10 kort. Nemesis of Reason behøver ikke engang at skulle skade modstanderen før der bliver fjernet kort fra librariet. Det er derfor, at jeg så godt kan lide den :0) 

4 Royal Assasin - Vil være mit key-defence. Når modstanderen angriber, kan jeg tappe Assasinen og slå et angribende monster ihjel. 

4 Puppet Conjurer - Kan lave et 0/1 creature hver tur, der kan bruges til at blokere med. Ydermere Combo´er den med Extractor Demon og kan med dæmonen i spil mølle for to kort hver tur.

2 Extractor Demon - Den combo´er med Puppet Conjurer. Skulle mit mølleri fejle, så har den 5/5 flying.

Spells 

4 Negate  - Counter non-creature spells. Den skal bruges til at beskytte min skrøbelige Royal Assasin.

2 Essence Scatter - Creature Counterspell. Skal gemmes til, hvis min modstander spiller et monster, som min Royal Assasin ikke kan tage. Det kunne f. eks være en flyvende vingilancespasser eller lignende.

2 Doom blade - Creature Removel. Igen til creatures mit forsvar ikke kan tage. Jeg overvejer lidt om den skal skiftes ud til en Executioners Capsule, så jeg ikke ender med at kassere den til mine Howling Mines og Jace.

2 Telemin Performance - Hehehehehe! Telemin Performance fjerner kort fra modstanderens deck indtil der bliver fjernet et Creature-kort. Creaturet kommer ned i spil under min kontrol. Det er meningen, at dette kort skal spilles efter Haunting Echoes. Echoes fjerner en masse creatures fra modstanderens deck. Med kun få creatures tilbage, burde Telemin Performance fjerne forfærdeligt mange kort! Når der endeligt kommer et dyr, får jeg det, i stedet for at modstanderen trækker det.

4 Mind Funeral - Teoretisk set møller Mind Funeral 8-12 kort, hver gang den bruges. Mind Funeral skal spilles tidligt i spillet for at få kort i modstanderens graveyard, således at Haunting Echoes kan fjerne en masse kort.

3 Haunting Echoes - Smadrer modstanderens deck fuldstændigt.

Artifacts 

4 Howling Mine - Så jeg trækker endnu flere møllekort! Alle kortene i mit deck på nær Nemesis of Reason er “Kombo-Mølle-Kort”. Udover at give mig flere møllekort, så fungerer Howling Mine som Straight up møllekort sent i spillet, når jeg har et par stykker af dem nede.4 Mistvein Borderpost - Mana fiks. Der er ikke så meget pjat. Det er man nødt til at have.

Planeswalkers

3 Jace Beleren - JACE!! Han er er den sejeste PlanesWalker. Jeg elsker hans Flavor. “Master of Mind af Deception” Uhh, Yeah!. Jace fungerer som et “menneskeligt skjold” modstanderen er nødt til at bruge energi på at skade Jace i stedet for mig. Ellers møller Jace for 20, og så er det game.

Lande

8 Island - Jeg spiller blå!
8 Swamps - og jeg spiller Sort!
2 Reliquary Tower - Så jeg ikke behøver at discarde til mine Howling Mines og Jace


Nu venter jeg blot på at decket kommer med posten, så jeg kan spille det! :D

I kan se alle kortene og stats på decket her; http://www.danskmagic.com/deckbox/index.php?ID=39502

- ShinDel denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her