Da Senzai's blog
29-09-2008 - 23:21

Intet er umuligt for den, som bærer viljen i hjertet.


Foruden, at jeg skal tage mig sammen, og proppe lidt mindre i min kæften, er det også vigtigt at sørge for, at jeg bevæger mig regelmæssigt, og det gør jeg faktisk. Jeg har lavet mig en lille overskuelig plan over, hvad jeg laver, de forskellige dage.

Den sidste måned eller to, har jeg vejet mig hver eneste dag , hvilket er noget pjat, da det gør det super uoverskueligt. Jeg opdagede dog en hvis tendens. Jeg taber mig som regel fra mandag morgen til tirsdag morgen. Så det er ligesom den dag, jeg skal satse på. Hvad laver jeg så om mandagen? Arbejder. Jeg står op 05.20 mandag morgen, og så er jeg hjemme igen fra arbejde mellem 21.00 og 21.30 typisk, og jeg spiser ingenting hele dagen næsten.

Idag, var jeg god og lidt stolt af mig selv. Morgenmaden bestod af tre skriver græskar-rugbrød uden noget. Frokost var to skiver rugbrød, med to meget tynde skiver kampsteg (ikke en rigtigt steg, men sådan noget, man køber i skiver i netto eller, hvad man ellers har i nærheden), med en smule remulade på. (Det skal jo heller ikke være uspiseligt :0P !). Til aftensmad fik, jeg præcis det samme, så det var kanont. Indtil, jeg kom hjem

Der var kartofler med noget kød. Idiot, som jeg var, så nægtede jeg at spise fire timer gamle genopvarmet-i-mikrobølgeovnskartofler. Det er simpelthen for kedeligt.

Problemet er, at jeg tit, når jeg kommer hjem er i sådan en tilstand, hvor jeg bare føler, at nu skal jeg satme have noget mad, og det skal bare være “ordentligt” eller smage godt. Så i afmagt tog jeg kødet, smed det i mikroovnen, ristede seks stykker toastbrød, kom ketchup på, sennep på og ristede løg på.

Jeg tog en bid, der sendte mine smagsløg til himlen, og spiste de tre sandwiches. Nøj, hvor var det godt! Få minutter efter blev jeg super bitter, og ansigtet faldt i mine hænder af bare ærgrelse. Havde jeg lige bevaret overblikket og ikke overædt, havde jeg garanteret smidt mig et halvt kg eller deromkring i dag.

Øv.

Ugeplanen;

  • Mandag: 13 timers arbejde.
  • Tirsdag: Slacking.
  • Onsdag: Karate.
  • Torsdag: Karate.
  • Fredag: Pænt random, hvad der sker. ^^
  • Lørdag: Løber jeg om formidagen. Er gerne sammen med min homie om aftenen.
  • Søndag: Heroclix i Arena på Frederiksberg.

Stiller jeg det sådan op, så ser det faktisk ret fornuftigt ud, synes jeg selv. Jeg skal bare få styr på min umættelige trang til at kværne mad.

Det er bare så dumt. Det burde jo være så nemt at tabe sig. Som Jibla skrev til mig; “bare tænk over hvad du får ud af at æde et eller andet og hvad du får ud af at lade være."

Det er jo så sandt, som det er skrevet. Hvad får jeg ud af at spise? Jeg har det godt mens, jeg gør det. Bagefter bliver jeg ærgerlig. Det jeg helst vil, er at tabe mig, og så blive verdensmester til Karate.

ARGH! Det burde være så nemt jo. Skal bare tage mig fucking sammen!. Intet er umuligt for den, som bærer viljen i Hjertet!

På utallige opfordrer er jeg nok nødt til at poste et billede af mig. Der er jo alligevel så mange pics af mig på nettet (iqon.dk, mangamania, mingler, facebook, og hvad der ellers hører til).  Oh, og for dem, så spurgte, så er jeg en kun 1,77 m høj.

Billedet er et halvt år gammelt, hvor jeg vejede det samme, som jeg gør nu.
Nu er det måske en lidt uheldig vinkel, da jeg ikke ser så fed ud lige der, men har desværre ikke rigtigt andre nyere billeder af mig. Jeg er heller ikke overdrevent fed (selvom min BMI siger anderledes!). Vejer bare meget og ... Jo. Fed er jeg da, men ikke sådan overdrevent oh my gawd, han er fed, fed.

- Senzai.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her