Da Senzai's blog
26-09-2008 - 16:52

Senzai og kampen for at blive mindre.


Jeg har længe været ked af, at jeg er fed, og jeg vil gerne tabe mig.

 Ikke nok med, at det ser dumt ud, når man er fed, så ville det også være rigtigt fedt (hehe!), hvis man ikke havde så mange kilogram, at skulle rykke rundt med nede til karate. Det er jo ligefrem fordi, at jeg bliver kaldt for “Kasper Let-på-tå“.

 Jeg er også ved at dø af misundelse, når jeg ser min bedste homie komme gående i sin splinternye Karate-Kid- eller Modesty Blaise t-shirt. Hver gang jeg selv ser en rigtig flot t-shirt i en butik, bliver jeg så skuffet over, at de kun har modellen i størrelse dværg.

 Det er heller ingen hemmelighed, at jeg ser frem til, når jeg bliver gammel. Af rent helbredsmæssige årsager vil det også være fantastisk at tabe sig. Det vil være så bittert af dø af fedme som 65 år gammel, lige før man skal på pension. Jeg skal så meget sidde og game JRPGS, når jeg bliver gammel, og har al tid i verden.

 Jeg har på de sidste to måneder tabt mig 4 kg. Rimeligt heftigt, ikke sandt`? Jeg har det fint med, at jeg taber mig langsomt. Bare vægten går ned. Problemet er lidt at min vægt har været den samme i lang tid nu. Jeg taber mig tit 1-2 kg for bare at tage skidtet på igen få dage efter.

 Jeg tænkte derfor, at hvis jeg nu lavede et ugentligt blog, hvor jeg skriver min vægt, og mit tab (eller modsat!), så vil det være lettere at holde “kuren”, når, der nu “er” nogen til at følge op på en.

Jeg vejer i skrivende stund 110,9 kg (:0o!). Det ultimative mål er kommet ned på 90, men det er måske lige lovligt optimistisk. Så startmålet sættes til under 100 kg.

Jeg skal selvfølgelig også have udarbejdet en “Gameplan” eller kur, der skal følges, men det må komme op senere :0)

- Shin, der allerede sveder!


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her