Da Senzai's blog
28-10-2007 - 10:38

Ingen Disconnecters endnu!


Uha, så har jeg været i selskab med Virtua Fighter i to dage, og jeg er faktisk ikke støt på en eneste Quitter endnu. Det skyldes helt sikkert, at Sega har lavet leaderboardet således, at man får 4 Point for at vinde en Kamp og 1 Point for at tabe. Så det kan slet ikke betale sig at disconnecte, for så får man bare ikke noget. Det betyder også, at leaderboardet mere eller mindre viser, hvem der har flest wins og ikke noget med Win-Average. Det er sådan set også meget nice, for så er der ingen boosters, og en spiller med Statsne 5761 Wins og 3917 losses er nok en del bedre end en fyr, der har 12 wins og 4 losses.

Det viser et eller andet sted også hvor nederen Sega er. Det har været i stand til at lave en fantastisk netkode, og ved (imodsætning til næsten alle andre spil), hvordan systemet skal laves så folk ikke quitter. De viser jo, at de ved, hvordan et spil skal laves ordentligt, og ser man spiller Arcaderne er det jo så nice med player profiles, items battles osv. De har virkeligt tjek på, hvad de laver .

Men vil de så tillade, at man kan være flere end to spillere i en player match lobby, så spillet ville være perfekt? Næ! For vi kan jo ikke have, at spillet skulle kunne konkurre med arkade hallerne, for dem har vi jo så mange af her i Westen. Det er jo ligeså svinsk som, at Sega ikke udgiver VF5 på boks i Japan, fordi de er bange for at de vil miste for mange penge i arkaden på, at det er online.

Jeg er stadig af det indtryk, at Gameplay-mæssigt, så er det den bedste 3D fighter til dato. Jeg er tilmed også stadig vildt imponeret over Animationerne i spillet. De er så afsindigt velfudførte og især de forskellige kast fejer virkeligt benene væk under mig. Tjek det selv her:
Med hensyn til min egen Goh, så kører det ikke så godt. Jeg er begyndt at få tæsk nu. Ved ikke rigtigt, hvad jeg skal gøre. Der må vel bare mere øvelse til.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her