Da Senzai's blog
07-10-2007 - 22:19

Hvad laver jeg også derinde?


Kender I også det, at I har et spil, som I altid Gamer, når I er Negative, men bare ikke bør game?

For mig er det uden tvivl UMK3. Hvis jeg er bare i lidt dårligt humør, så kan jeg være helt sikker på, at jeg pissenegativ efter at havde spillet det. For det første er det næsten kun idioter, der spiller det, og hvis man først får bank i UMK, så får man altså røvfuld. Jeg går endnu mere ned, hvis jeg taber til 4 Kabal´s i træk. Så tænder jeg helt af. Kan også blive edikkesur og vred, hvis jeg taber til en smoke, der tager 40%+ af mit liv med sin Teleport til dial af combo lort. Nøj, hvor kan jeg blive pissed. Får man endeligt blocket Kabal eller andre Mofoes, og skal til at straffe, så fucker pispaddet ens Kombo op.
- Nej, hvor vi loller, hva´? Idiot.
Når man endeligt vinder nogle matches, og du så møder folk igen, så vælger de Kabal, og er alt for cheap. Det værste er så når de vinder, for så hoverer de og siger at man er shit osv. Forhelvede. Tager tit mig selv flere gange i at sige "Godt du kan vinde med Kabal, din Spasser!"

Et eller andet sted så fatter jeg slet ikke, hvad jeg laver inde i UMK3. Bliver altid så negativ og kæmper up hill battles hele tiden med min Liu. Liu er så fucking cool. Men han er jo lort. Latterligt svære Komboer i forhold til hans grinagtigt ringe damage.

Jeg gider bare ikke alle de Kabals, Smokes, NightWolves og Subs, altså. Sub er ikke så slem igen, men det er så neder at spille imod Sten. og af en eller anden grund bliver Liu hele tiden ramt af Ice Clone, hvorefter han får den samme fatality, som vi har set så mange, mange gange før!.

Banker du ham, er du bare en Cheap Danish Cunt, hvorefter du kan være 100% på at sige "HEJ KABAL" bagefter.

Nøj, hvor kan jeg blive Negativ. Alligevel har jeg snart 3000 online kampe i det. Fatter det ikke.

Fik også en GoW invite det. Det er edderrådenme også et pis-spil.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her