spif2001's blog
13-05-2010 - 19:51

Er Fable et RPG?


Ja, det er et godt spørgsmål, og et som Peter Molyneux, uden at få spørgsmålet stillet, svarer således på i den seneste video developer diary:

...We are actually changing Fable III. We are moving more towards action / adventure. We are diminishing a little bit the RPG. We still love RPGs. We still adore RPGs.But we also love the drama and the excitement an action / adventure bring.

Jeg var glad for Fable til den gamle Xbox, men dog ikke mere end at jeg aldrig fik fat i Lost Chapters. Fable II var et skridt i den forkerte retning i mine øjne. Spillet blev for let, for casual, for tuttinutsi og RPG elementerne var svære at få øje på.

Hvis Lionhead fjerner sig endnu mere (kan det lade sig gøre?) fra RPG genren med Fable III, så er det vist efterhånden sikkert at konkludere, at Fable serien ikke længere skal nævnes som en del af RPG familien.

Ikke at det nødvendigvis gør spillet ringere. Det kunne jo være, at det som Lionhead gør godt i Fable (stemning, eventyr, leg i stedet for udfordring etc.) virkelig vil blive unikt i det øjeblik, hvor de elementer får 100% fokus, og at man stopper med de små halvusynlige RPG elementer, der vel nærmest er med for at man kan få RPG gamere til at invistere i det.

Jeg skal nok have Fable III på et tidspunkt - specielt hvis vi får en Natal enhed i huset og at Fable III bruger den til noget sjovt, men det bliver ikke et launch køb, og Natal bliver i hvertfald ikke købt pga Fable III.

Kilde: gamersyde
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her