spif2001's blog
10-05-2010 - 10:24

Nyt Fra Vestfronten og Marketplace Helper
Nyt Fra Vestfronten
Jeg har siddet lidt og tænkt over, hvad der kunne få mig selv til at blogge lidt mere her på siden, og jeg er kommet frem til, at jeg selvfølgelig skal blogge om det, jeg bruger mest tid på mht Xbox 360 - nemlig western roleplaying games (=WRPG).

Derfor har jeg oprettet en ny blogkategori ved navnet Nyt Fra Vestfronten, som hovedsageligt vil være små nyheder om WRPG spil til Xbox 360, både retail og arcade titler, og nyt om det downloadable content (=DLC) der følger med i kølvandet på de titler. Indlægene vil altid have mit syn på nyheden, eller som det mindste en kommentar, så det ikke bare bliver links til spilsider rundt i verden. Der vil også komme indlæg, hvor jeg bare siger min mening om et eller andet emne, eller hvor jeg kommer med mine iagttagelser fra spilverdenen, som jeg finder interessante.

Håber i ikke får ticks hver gang i ser mit brugernavn dukke op på bloglisten på forsiden. :P


Marketplace Helper
Jeg har dog også andet i støbeskeen til jer kære xboxlife're.

Jeg har i det sidste stykke tid arbejdet on/off på en Windows applikation kaldet Marketplace Helper, som man kan bruge til at holde styr på sit eget DLC, og den vil inden for en nær fremtid gå i en beta test.

Egentlig ville jeg bare lave noget hurtigt til mig selv, så jeg kunne få overblik over mit DLC, men som det sker så tit med mine projekter, så går de lidt over gevind, og efter at have leget med det i en uges tid, lignede det en applikation andre også kunne få glæde af.

I første omgang bliver det dog kun skribenter, moderatorer, udviklere og MVP'er her på Xboxlife, der får fingrene i det. Simpelthen for at begrænse den første feedback / fejlrapportering, så jeg ikke drukner i dem. Hen ad vejen håber jeg på et samarbejde med Mr. Xboxlife himself Morten Skou, således at Marketplace Helper kan hostes her på siden, og derved gøre brug af server kapaciteten. Marketplace Helper bliver selvfølgelig eksklusivt og gratis, for folk der har en brugerprofil på xboxlife.

Jeg er lige nu i gang med at ændre lidt på, hvordan data bliver gemt lokalt, og før det spiller kan jeg ikke lave en Beta version, som andre kan lege med.

Lidt tekniske detaljer for folk med interesse i udvikling:
Marketplace Helper er udviklet i Microsoft Visual C# 2008 Express og bygger på Microsoft .NET 3.5 Service Pack 1 platformen. Windows 7 er født med denne .NET version, mens tidligere Windows versioner skal opdateres. Dette klares dog automatisk af den installer, jeg har lavet til Marketplace Helper. Installeren er lavet med Inno Setup, som er en yderst modificerbar installbuilder, hvor man kan lave sin egen kode via Pascal scripting. Det grafiske look er klaret med opensource ikoner fra Tango Desktop Project. Ergo er der ikke blevet brugt en eneste krone på værktøjer, 3rd party komponenter, grafik eller andet. Kun rå mandetimer...

Jeg ser frem til at få applikationen ud blandt andre end mig selv. :)


MEN...
Husk nu på, at jeg er en stakkels familiefar, der skal have en hverdag med arbejde, kone, 2 børn, hund, hus, have, Xbox etc til at gå op i en større enhed. Ergo kan der opstå ufrivillige pauser i blogning og/eller udvikling. Specielt når de gode spil dumper ind ad brevsprækken. ;)

See you on the life side...
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her