spif2001's blog
11-05-2010 - 22:44

Pirates of the Caribbean


Argh matey!

Jeg vidste egentlig godt, at RPG spillet Pirates of the Carribean: Armada of the Damned var under udvikling, men jeg havde fået skubbet det lidt om i baghovedet.

Forleden skrev en IGN raporter dog om et demo møde med spillet, og nu røg mit hype-meter lige pludselig i vejret!

Link til IGN artikel

Man kommer til at spille en pirat, der dør i starten af spillet og man skal så rende rundt som udød pirat. Man kan vælge en god eller en ond retning, og bl.a. ens fighting style og stemme ændrer sig i forhold til om man er god eller ond.

Sværdkampe på land bliver Fable II style med noget timing og special moves, så det ikke er ligeså let. Hvad der bliver rigtig fedt er, at der kommer sea-battles også. Her kan man f.eks. vælge om man vil rette kanonerne på besætningen, træværket eller sejlene. Der er også special moves under sø-kampene - bl.a. kan man sænke modstanderen med et ordentligt lynnedslag. Lur mig om der ikke også dukker en Kraken eller to op. ;)

Hvad der også er fedt er, at man kan sejle rundt i Karibien Sid Meier's Pirates! style. Citat:

Players will be able to explore almost all of the Caribbean, filled with hidden caves, trade routes, bustling towns (including Tortuga and Port Royale) and more. According to the developers at Propaganda, Armada of the Damned could last up to 100 hours if players decide to tackle all the available side quests.

100 timers gameplay med alle sidequests included! Plus at man kan være god eller ond. Jeg tror vi har en vinder!

Pirates of the Carribean: Armada of the Damned bliver udgivet i starten af 2011, men de er allerede næsten færdige med det, og har herefter et ½ års tid til at finpudse det i.

Must have...


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her