spif2001's blog
23-05-2010 - 15:42

RDR - et dyrt bekendtskab


AAAAAAAAARGHHH!!!!!

[RDR Spoilers - lidt]

Det spil her (Red Dead Redemption), er pissefedt på mange måder, men det får mig også helt op i det røde felt!!!

En gameplay historie:
Jeg sad fast i en mission, hvor man skal transportere en søster til en NPC til en båd, så hun kan komme væk fra Mexico. Missionen er på tid, og skal foregå med en hestevogn. Problemet var bare, at hestene og vognen var parkeret en halv meter under jordoverfladen, og derfor ikke vil rykke sig ud af pletten. Jeg forsøgte at reloade - hjalp ikke. Jeg forsøgte at skyde hestene og derved faile missionen, for at restarte - hjalp ikke. OKAY SÅ.....!!!! Grrrr...

For at komme lidt væk fra missionerne, tog jeg i stedet på en Bounty Mission. Da jeg havde nakket hans kumpaner, stak spaden af på en hest. Af en eller anden årsag, så red han åndsvagt hurtigt, og tog de vildeste ruter igennem terrænet, og jeg fik set det halve kort på den ridetur. Det byggede en god portion ekstra harme op.

Da jeg endelig fik lov til at kaste med lasso på ham, ville den ikke hænge ordentlig fast. Ikke specielt spillets skyld ( tror jeg ), men pænt irriterende.

Da jeg endelig får hogtied den lille klovn, og får ham smidt på hesten, så dukker hans venner op pronto, som de plejer. Midt i mit skyderi fra hesteryg, hvor jeg jeg sigter til højre og venstre, får hesten lyst til at hoppe ud over en klippe skrænt. Vi falder ned ved siden af en flodbred, hesten dør og der skal gå lidt tid før man kalde på en ny.

Et par døde banditter eller 4 senere, får jeg fat i en hest igen. Op bag på med bounty'en og så afsted mod sheriffens kontor. Flere kampe undervejs og søreme om hesten ikke får lyst til at hoppe i floden, så vi alle dør... WHAT!!!!!!

RAAAHSGU!!

Tillykke RDR!

Du blev det første Xbox 360 spil, som fik mig til at smadre en controller.

Konklusion:
Spillet er voldfedt, men styringen er til tider meget mangelfuld. RDR har desværre arvet noget af GTA IV's stinkende kampsystem, og det kan virkelig pisse mig af, at når Rockstar kan lave disse overfede spil, at de så ikke laver styringen af dem sublimt. Hvorfor skal man trækkes med det lort?

Nå... Tilbage til Mexico...
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her