spif2001's blog
26-05-2010 - 23:03

Two Worlds too or two?


Two Worlds har jeg det lidt svært ved. Det er lykkedes mig at gennemføre det og jeg havde det faktisk skægt undervejs, for nogen ting var i orden, mens andre ting absolut ikke var det. MP delen skulle virkelig sutte, men eftersom jeg ikke bruger tid på den slags nymodens pjat, så betyder stinkende MP muligheder ikke noget for mig.

Nu begynder der så at dukke previews op rundt omkring på Two Worlds II, og søreme om de ikke alle er overraskede over kvaliteten af 2'eren.

Se f.eks. seneste trailer her: Link til Gametrailers

Det ser jo rigtig godt ud, MEN det gjorde 1'eren faktisk også i trailers og videoer. Jeg har kun læst lidt om det, men jeg ved da at de bibeholder magic og potion systemet, som faktisk fungerede fint.

Forhåbentligt gør de ikke den mega corny voiceacting til deres trademark, for selvom man trak på smilebåndet engang imellem, da det simpelthen var for dårligt, så gider jeg ikke igennem et helt spil igen, med hver anden sætning indeholdende et 'forsooth' eller et 'perchance'.

Jeg skal helt sikkert have Two Worlds II (det er jo et wrpg), og det bliver nok købt som opvarmning til Fallout: New Vegas, men mine forventninger venter jeg lidt med, da jeg ikke ved endnu, hvad jeg skal mene om det. Så glæder jeg mig pt mere til Divinity II udvidelsen her til sommer, og ArcaniA: Gothic 4 som forhåbentligt også udkommer i år.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her