Morten Skou's blog
06-06-2012 - 19:03

Eksklusivt Halo 4 event

I går var jeg med til et rimelig eksklusivt Halo 4 event, hvor der var rig mulighed for at prøve kræfter med de to forskellige multiplayer-modes og de tre forskellige multiplayerkort som de fremviser her under E3. Det var åbenbart ret svært at komme ind til eventet, faktisk så måtte en af dem der har været med til arrangere min tur for Microsoft, gå slukøret hjem, da hun ikke havde fået skrevet sig selv på gæstelisten.

Til eventet var der også nogle små pindemader, som man ville kalde dem på dansk, og selvfølgelig et drinkskort der er en tur i rummet med Master Chief værdig.

E3 Halo 4 event

Jeg fik ved flere lejligheder i går, spillet Halo 4 - og faktisk blev jeg nummer to den ene gang, kun adskilt af en assist til ham der lå nummer et. Egentlig var jeg hoppet lidt af Halo-bølgen da ODST og Reach kom, de sagde mig ganske enkelt ikke rigtigt noget og slet ikke multiplayerdelen. I Halo 4 synes jeg at multiplayer-delen på en eller anden måde er blevet mere tiltalende, det er som om at de er gået tilbage til noget jeg godt kunne lide i Halo 2 og 3, dog uden at jeg kan sætte en præcis finger på det.

Halo 4 E3 event

Normalt må man helst ikke filme fra skærmene til sådan nogle events, specielt da de kun har fremvist en enkelt af banerne. Men en af folkene fra 343 Studios, var flink og gav mig lov til at filme lidt da jeg var ret vild med de placeholders som der var i spillet. De har ligesom et tegneserieagtigt look som jeg blev ret facineret af. Placeholdersne forsvinder jo og bliver erstattet med pænere grafik i den endelige version, men jeg synes nu alligevel at de var flotte - I får filmen at se senere, men desværre er internettet her på hotellet for dårligt, så jeg må vente til jeg kan komme ud med mit 4G modem.

I dag står den på et besøg hos Electronic Arts i 3 timer, fra klokken 12 til 15, efterfulgt af en tur hos Ubisoft og forhåbentlig også hos IOI hvis jeg kan få sneget mig ind. 

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her